Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה התמונות מפנים הרכב המוגמרות

התיבה עבור הסאב תושלם היום.

את כיסוי (שק) ידית ההילוכים ביצעתי אצל חייט וסנדלר למוצרי עור.

במדף האחורי ישבו רמקולים 9*6 , המדף שודרג ועכשיו מותקנים בו 6.5

את התקרה ריפדתי מחדש והלבשתי גוף תאורה מקורי נוסף בחלק הקדמי (את גוף התאורה השגתי מרכב זהה בפירוקיה).

תמונה 002.jpg

תמונה 004.jpg

תמונה 005.jpg

תמונה 008.jpg

תמונה 011.jpg

תמונה 013.jpg

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

תמונות של התקרה המרופדת ומסכות לפנסים הראשיים בשלב שלפני שפכטל צבע וכמובן שיופיים.

תמונה 012.jpg

תמונה 010.jpg

תמונה 014.jpg

תמונה 019.jpg

תמונה 020.jpg

תמונה 018.jpg

פורסם

סוף סוף סיימתי בסוף השבוע את בניית התיבה עפ"י המלצתו ותכנונו של 75גל: ציטוט מפברואר 2007

"כמו שחשבתי (פשוט כבר שכחתי, זה היה מזמן)

תיבה של 42-45 ליטר (נטו) תהיה מעולה.

הענות שטוחה ויפה בין 20-80 הרץ.

מידות:

38 ס"מ גובה

55 ס"מ רוחב

22 ס"מ עומק

אלו מידות פנימיות כמובן, והכוונה היא שאם בחרת עץ MDF של 17 מ"מ, עליך להוסיף לכל קצה

את האורך הזה (כמובן רק היכן שמתבקש)

את הסאב לא למקם ממש במרכז התיבה אלא בצד (בכוונה תכננתי לך את התיבה מלבנית לשם כך)

מבטיח שתחזור לכאן מרוצה עד הגג מהסאונד שלו, הוא באמת מפתיע."

דפנות הצד רופדו בלבד בהיר יותר בגון אפור עכבר, הסאב עצמו מחובר בעזרת ברגי 4\1 בעלי ראש הלן שמתברגים לאומי נעץ בצד השני

זה הסאב שלמענו תוכננה התיבה:http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=HRW124D

לקח לי כמה חודשים ליישם את התכנון אבל היה שווה,

עכשיו אני יכול לומר שאני מרוצה גם מהתכנון הפרקטי עבורי וגם מהשינוי בסאונד, תודה גל.

IMG_1628.jpg

תמונה 001.jpg

תמונה 003.jpg

IMG_1631.jpg

תמונה 004.jpg

פורסם

נראה טוב ויפה .

רק דבר אחד הפריעה לי

התיבה היא ממש מרובעת ולא מעניינת לדעתי.

איך הסאונד שיוצא ממנה? אף פעם לא ראיתי / שמעתי תיבה כזאת .

רעיון חדש מה טוב :)

תהנה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

התיבה מלבנית מפני שככה תיכנן לי אותה גל, דבר שני אני מאד אוהב את זה וגם רשמתי בגלל שהיא פרקטית

(קטנה בעומק וגבוהה) וזה מתאים לי לתא המטען.

בכל מה שקשור לסאבים ותיבות אני עדין לומד ועושה מה שאומרים לי.

כרגע המגבר מכוון לתיבה הקודמת עם אותו סאב ועדין אני מרגיש שיפור עצום בסאונד, כמובן שהמגבר צריך לעבור כיוון/ליטוש מחדש עבור התיבה החדשה.

כרגע אני שלם עם התוצאה לא חסכתי בחומרים וזמן עד הפרט הקטן (קדיחה באמצעות מקדח קטן מהבורג לפני כל הברגה

ועשרות ברגים מחברים את התיבה, יצאה לי ממש מסיבית.

תודה על התגובה אשמח לתגובות נוספות על הבנייה,

בעיקר דברים שאלמד לפעם הבאה.

פורסם

עבודה יפה, התקנה יפה תתחדש, תהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את עבודת הרפדות ביצעתי אל רפד בכפר תמרה בצפון,

בעיקר מפני שאין ברשותי מכונת תפירה למרות שבזמן שהייתי אצלו

לא ישבתי בצד ועבדתי לא פחות ממנו (הפכנו לצוות).

אני מרוצה מהעבודה שלו אבל לא ב-100% שאני עושה חשבון של תמורה לכסף ששילמתי אז זה בסדר.

מה שכן הפלוס מבחינתי שזה נעשה בשבת

פורסם

הי,

תבוק איזה נפח של תיבה הרמקולים שלך דורשים, לפי דעתי כדאי לך לבצע סגירה מאחורי כיסוי הדלת לתיבה, מעין פוד אחורי שנכנס לשקע הרמקול בדלת, עדין לא מאוחר.

אצלי הפודים בדלתות אטומים וזה משמעותי בסאונד, הצליל נשמע הרבה יותר טוב.

אם אתה צריך עזרה בחומר איטום לדלתות אז יש לי משהו טוב ולא יקר בכלל.

:beerchug:

feeL.S.Dance

:onfire::2gunfire:

פורסם

בנייה יפה מאוד כל הכבוד ובאמת לא הבנתי איך תקנת את הריפוד בגג ואת העור בידית הילוכים אני גם בעל רובר וכמובן שסובל מזה פשוט מ-ח-ל-ה ועוד משהו כמה המידה הקדמית ברובר אני לא יודע אם זה 5.25 או 6.5 תודה!

פורסם
בנייה יפה מאוד כל הכבוד ובאמת לא הבנתי איך תקנת את הריפוד בגג ואת העור בידית הילוכים אני גם בעל רובר וכמובן שסובל מזה פשוט מ-ח-ל-ה ועוד משהו כמה המידה הקדמית ברובר אני לא יודע אם זה 5.25 או 6.5 תודה!

את שק ידית ההילוכים הבלוי פרקתי מהרכב ונתתי לחייט סנדלר למוצרי עור שיעתיק לי אחד מעור אמיתי,לדעתי כל אחד שיש לו מכונת תפירה מתאימה וכמה יריעות עור יעשה לך את העבודה לדבריו של החייט/סנדלר הרכב יושבת עד שהעור יהרס (אם אתה זקוק לתהליכים לפירוק השק שלח הודעה לפרטי).

את תקרת הרכב (ראה תמונה בתילת השרשור) פירקתי וניקיתי היטב בעזרת מברשת גסה את שאריות הספוג ולאחר מכן ניקוי יסודי עם סמרטוט טבול בנוזל ממיס ולבסוף מריחה של שתי שכבות דבק מגע על התקרה עצמה ועל הריפוד החדש עם המתנה קצרה לייבוש בין שכבה לשכבה כדי ליצור הדבקה חזקה כל האפשר למניעת נפילה של הריפוד שנית (אם תרצה עצה כלשהי שלח הודעה לפרטי).

• תוכן חדש...