Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 3 ימים חבר שלי נתפס עוקף מימין על 110 קמ"ש בתוך העיר, ללא רישיון, עם 3 נוסעים (קיימת הגבלת נוסעים) שלושתם לא חגורים.

החבר הלא חכם במיוחד שלי קיבל זימון למשפט וכנראה שלילה לשנתיים. יש מה לעשות?

קיימת אפשרות לצאת מזה עם הקלה בעונש?

לפי מה שהבנתי מהחבר, השוטר לא שם כלכך לב לזה שהוא הסיע 3 אנשים במקום 2 שמותר לו, ולא שם לב שהם היו לא חגורים.

האמת? לא כלכך מגיע לו הקלה, זו עבירת תנועה לא קלה ומסוכנת, אבל בכל זאת. קיימת אפשרות בעזרת עו"ד לקבל הקלה בעונש?

פולקסוואגן גולף 2.0 שנת 2000.

פורסם
לפני 3 ימים חבר שלי נתפס עוקף מימין על 110 קמ"ש בתוך העיר, ללא רישיון, עם 3 נוסעים (קיימת הגבלת נוסעים) שלושתם לא חגורים.

החבר הלא חכם במיוחד שלי קיבל זימון למשפט וכנראה שלילה לשנתיים. יש מה לעשות?

קיימת אפשרות לצאת מזה עם הקלה בעונש?

לפי מה שהבנתי מהחבר, השוטר לא שם כלכך לב לזה שהוא הסיע 3 אנשים במקום 2 שמותר לו, ולא שם לב שהם היו לא חגורים.

האמת? לא כלכך מגיע לו הקלה, זו עבירת תנועה לא קלה ומסוכנת, אבל בכל זאת. קיימת אפשרות בעזרת עו"ד לקבל הקלה בעונש?

:shock::roll: - Speechless...בכל מקרה כדאי לו לנסות להיעזר בעו"ד (שישמח לקבל בונוס לפני חג הפסח), עדיף להקריב כמה אלפי ש"ח בתקווה שניתן יהיה להקל מאשר להיות ללא רישיון תקופה כה ארוכה (אם כי לטעמי הוא לא ראוי לקבל הקלה).

פורסם
:shock::roll: - Speechless...בכל מקרה כדאי לו לנסות להיעזר בעו"ד (שישמח לקבל בונוס לפני חג הפסח), עדיף להקריב כמה אלפי ש"ח בתקווה שניתן יהיה להקל מאשר להיות ללא רישיון תקופה כה ארוכה (אם כי לטעמי הוא לא ראוי לקבל הקלה).

אני באמת מתקשה להבין למה ענית לו ברצינות.

הבחור נשמע כמו אדיוט אמיתי - אני לא מעונין באחד כמוהו על הכביש גם תמורת הרבה מאוד כסף...

-חבל שלא התלבש על עמוד-

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תגיד לחבר שלך שמי שעושה כמה שיותר עברות במכה אחת לא מקבל פרס כלשהו.......

מקסימום במקרה הטוב תמונה שלו בעמוד הראשון בעיתון או במקרה הגרוע של מי שהוא הרג.

פורסם

עם חברים כאלה.. חבר שלך שם ז*ן על החיים של כל אזרחי ישראל, אני בתור אזרח מרגיש שאני פשוט חייב לשים ז*ן עליו, מבחינתי פחות משלילה לצמיתות לא מגיע לו - פה זה עניין של גישה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הפנמתי, הבנתי את הטענה שלכם.

אבל אני רוצה לציין שוב שלא מדובר בי, חס וחלילה.

השאלה שלי עדיין הייתה אם אפשר לעשות משהו.

לא עד כמה הוא טיפש.

תודה לעוזרים באמת.

פולקסוואגן גולף 2.0 שנת 2000.

פורסם

למה אנשים לא לומדים מטעויות של אחרים ? אני למדתי בדרך הקשה שלא משחקים משחקים על הכביש והפנמתי.

בכל אופן תריץ חיפוש בפורום על אסף שמיר . עו"ד לכל עניין ובמיוחד לתעבורה.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

על מה הוא קיבל זימון למשפט? על האכיפה מימין או על המהירות או על שתי העבירות?

זה שהוא היה בלי רשיון זה זניח

פורסם

חלאס! :evil:

הפורום הולך והופך לבית זונות של נוער עברייני.

כל יומיים שרשור על חבר שקיבל רשיון לפני שבוע ונסע 190 בעיר שיכור בלי חגורה תוך כדי שיחה בפלאפון והסעת 9 נוסעים בלי מלווה, עבר באדום ודרס את כל ילדי גן שולה שבדיוק היו בטיול. למרבה הפתעתו שוטר תפס אותו.

כמובן שבכל שרשור גם ברור לו שהוא לא היה בסדר, אבל עכשיו הוא צריך ייעוץ משפטי כדי לעלות בחזרה לכביש כמה שיותר מהר.

אז חלאאאאאס!

מי שצריך ייעוץ משפטי, שיערוך חיפוש וימצא את שמות עורכי הדין המומלצים.

מי שמחפש אמפתיה להתנהגות כזו - לא כאן בבקשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...