Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"אני לא מצליח להבין מה עושים חמישה אנשים מבוגרים במכונית סופר מיני (יונדאי גטס) לאחר תום משמרת עבודה בנסיעה בין עירונית ארוכה – מהישוב אלעד לאשקלון".

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

נראה לי מאוד שאופנוען כתב את הכתבה הזו, ככה מתנהגים כשאתה רוכב - תהיה הכי זהיר בעולם, לא משנה מה החוקים ולא משנה למי יש ירוק - תמיד תסתכל לכל הכיוונים לפני שאתה עושה משהו ותחפש מישהו שעלול להפיל אותך.

אמנם, אין זה מפנה אשמה ולו הקטנה ביותר כלפי הנפגעים - הם נסעו כחוק ונהרגו ללא עוול בכפם, וכנראה שלכותב יש נקודת מבט עקומה או שהוא לא ממש אובייקטיבי.

בכל מקרה - האינטרנט, הוא יותר מכל דמוקרטי - וזכותם לפרסם כתבה כזו באם ירצו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

האינטרנט הוא אכן דמוקרטי ככה שכל מחשבה טיפשית שמישהו חושב אפשר לכתוב אותה בעילום שם.

עכשיו הנהג הפוגע יבקש נסיבות מקלות בגזר הדין - הוא לא אשם במוות של חמישה. הוא גרם לתאונה אחת בלבד. זה שהמשוגעים האלה נסעו חמישה ברכב ועוד "לעזאזל ביונדאי גטס", כבוד השופט, זה בעיה שלהם, לא אשמתי.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הוא יכול לבקש - עד כמה שאני יודע אין חוק שאוסר לנהוג ברכב מסוג יונדאי גטס כאשר יש חמישה נוסעים ברכב.

הרכב תוכנן להכיל 5 נוסעים, ולכן לא משנה מה הוא חושב זה לא ישנה את העובדה שההרוגים נסעו ברכב, והוא הרג אותם.

אף שופט לא יקשיב לטענה מטופשת שכזאת, זה באותו משקל כמו שמחבל שפיצץ מכונית תופת באיזה רחוב ראשי יגיד התכוונתי להרוג רק את XYZ, לא את כל מי שמת איתו - אז מה, הוא יהיה אחראי רק למוות של XYZ?

כלום לא ישנה את העובדה שהוא הרג 5 אנשים.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

זאת פשוט כתבה מטומטמת לדעתי ועוד דוגמא למה המדינה הזאת דמוקרטית מדי לטעמי,מזה השטויות האלה למה הם עלו 5 ברכב ? ואם היום עולים 2 אנשים וכלב פינצ'ר זה משנה? העיקר שהנהג האדיוט הזה רצח את אח שלו והרס איתו עוד 5 משפחות על הדרך +המשפחה שלו. אני אומר שצריכים לפחות לחייב את האתר הזה להוריד את הכתבה ושהכתב הזה ישמיע את הדעות האלה לעצמו בשירותים ולא דרך אתר . אני רוצה לראות אותו עומד מול המשפחות של ההרוגים (יהי זכרם ברוך) ויגיד דבר כזה לידם אם הוא יהיה מסוגל בכלל,ואם כן אני לא רוצה לדעת מה יעשו לו מרוב כעס.

בקיצור זאת כתבה שמשקפת את המדינה שלנו בכל תחום ותחום לא צריך להגיד יותר מזה.

פורסם
רק אם ניקח אחריות על אופן התנהלותנו נוכל למנוע את התאונה הבאה.

המשפט הבא, כשלעצמו מסכם את הכתבה, ומנסה להעביר מסר כלשהו.

את המסר הזה לא הבנת, וזה לא עושה את הכתבה מטומטמת - מה שכן ההערה על מספר הנוסעים בגטס לא הייתה בכלל במקום וזו טעות של הכותב.

את המסר הזה, אני למדתי כשרכבתי על אופנוע במשך שנה והוא - תמיד תפקח 20 עיניים, אם זה בכניסה לצומת, במעבר נתיב, או בעצירה.

מעבר לזה - אם היה משהו שהבנת לא נכון זה בגלל שהכותב גלש לנושאים אחרים ולא הצליח להסביר את עצמו כמו שצריך, שוב - אף אחד לא מפנה אצבע מאשימה, ולו הכי מזערית - כלפי הנפגעים בתאונה זכרונם לברכה.

האשמה, כולה, היא של הנהג שנהג במאזדה - ואני מקווה שהפעם יענישו מישהו כמו שצריך, בינתיים זה בדרך הנכונה ומתכוונים להאשים אותו בהריגה כמו שציפיתי.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
זאת פשוט כתבה מטומטמת לדעתי ועוד דוגמא למה המדינה הזאת דמוקרטית מדי לטעמי,מזה השטויות האלה למה הם עלו 5 ברכב ? ואם היום עולים 2 אנשים וכלב פינצ'ר זה משנה? העיקר שהנהג האדיוט הזה רצח את אח שלו והרס איתו עוד 5 משפחות על הדרך +המשפחה שלו. אני אומר שצריכים לפחות לחייב את האתר הזה להוריד את הכתבה ושהכתב הזה ישמיע את הדעות האלה לעצמו בשירותים ולא דרך אתר . אני רוצה לראות אותו עומד מול המשפחות של ההרוגים (יהי זכרם ברוך) ויגיד דבר כזה לידם אם הוא יהיה מסוגל בכלל,ואם כן אני לא רוצה לדעת מה יעשו לו מרוב כעס.

בקיצור זאת כתבה שמשקפת את המדינה שלנו בכל תחום ותחום לא צריך להגיד יותר מזה.

הכתבה הזו לא משקפת כלום חוץ מאשר את דעת מערכת מוטוקאר, לטוב ולרע. אין לזה שום קשר למדינה שלנו. "יותר מדי דמוקרטיה" כי אתר כלשהו הביע דעה שלא מקובלת עליך? לחייב את האתר להוריד את הכתבה? מענין מה זה מספיק דמוקרטיה בשבילך. אני מניח שכל עוד הדמוקרטיה מאפשרת השמעת דעות זהות לאלו שלך, זה בסדר... יודע מה? בוא נחייב אתרים באותה הזמדנות גם להוריד דעות שמאלניות מדי, ובכלל נוריד מהרשת אתרים של הומואים.

ואגב, שיעור קטן בדמגוגיה: נניח לרגע שאתה נמנה על הרבים שחושבים שהמעשה של שי דרומי היה מוצדק, ושלבדואי ההוא הגיע מה שחטף ושיש כאן לקח לאחרים שלא יבואו לגנוב. האם תעז לומר את זה בפנים למשפחה של אותו בדואי?

(ואין בכל הכתוב כאן משום הסכמה עם הנאמר באותו מאמר-מערכת במוטוקאר.)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

זכותם לפרסם כל כתבה שהם רוצים וזכותי לא להסכים איתם. הגטס תוכנן להסיע 5 נוסעים וזה מה שהוא עשה.

מה שכן, אם ביטוח החובה יהיה חלק מרשיון הנהיגה ומחירו ייגזר מעברו התעבורתי של הנהג (מספר נקודות, ותק והרשעות קודמות כשהעבירות מחולקות לקבוצות שכל קבוצה משפיעה אחרת) אולי נהגים יחשבו פעמיים לפני שהם עוברים עבירות מכוונות (עבירות כמו מעבר ברמזור אגדום מלא אינן עבירות של טעות אנוש אלא של מעשה מכוון).

כמו כן המדינה צריכה למצוא דרך לעודד הורדת רכב מיושן מהכבישים כמו למשל לשלם על כל רכב בגיל של 20 שנה ומעלה סכום של 4,000 ש"ח למי שיביא אותו לגריטה (זה קצת יותר משווי הגרוטאה מבחינת מחיר המתכות שבה). מצב כזה יצעיר את גיל הרכבים על הכביש וימנע תנועה של רכבים של 2,000 ש"ח שאף אחד לא מתחזק כי יותר זול לקנות עוד אחד מאשר לעשות לו ברקסים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הכתבה הזו לא משקפת כלום חוץ מאשר את דעת מערכת מוטוקאר, לטוב ולרע. אין לזה שום קשר למדינה שלנו. "יותר מדי דמוקרטיה" כי אתר כלשהו הביע דעה שלא מקובלת עליך? לחייב את האתר להוריד את הכתבה? מענין מה זה מספיק דמוקרטיה בשבילך. אני מניח שכל עוד הדמוקרטיה מאפשרת השמעת דעות זהות לאלו שלך, זה בסדר... יודע מה? בוא נחייב אתרים באותה הזמדנות גם להוריד דעות שמאלניות מדי, ובכלל נוריד מהרשת אתרים של הומואים.

ואגב, שיעור קטן בדמגוגיה: נניח לרגע שאתה נמנה על הרבים שחושבים שהמעשה של שי דרומי היה מוצדק, ושלבדואי ההוא הגיע מה שחטף ושיש כאן לקח לאחרים שלא יבואו לגנוב. האם תעז לומר את זה בפנים למשפחה של אותו בדואי?

(ואין בכל הכתוב כאן משום הסכמה עם הנאמר באותו מאמר-מערכת במוטוקאר.)

טל

בשום פנים ואופן לא להוריד את הכתבה הזו, היא פשוט מראה את הטימטום הצרוף של מערכת מוטוקאר, אשר באה להלין על נוסעי הגטס , במקום לשפוך אש וגופרית על תרבות המעבר באדום אשר מתפתחת לה בארץ, מה עוד שהרוצח במאזדה היה תחת השפעת אלכוהול וסמים !!

יונדאי גטס הוא רכב לגיטימי, ויש כאלו שאין להם כסף לרכב טוב יותר, והגטס משמש אותם כרכב משפחתי לכל דבר, לפי מערכת מוטוקאר נגזר דינם למוות..

מעבר לזה מר שביט , בנוגע לחקלאי מר שי דרומי, זכותו הלגיטימית הייתה להגן על נפשו ורכושו לאחר גניבות רבות בחוותו, לאחר פריצות וגניבות רבות מספור.

הפורץ הגיע על מנת לגנוב , ויחד איתו הגיעו עוד 3 חברה שאני מניח שהם הגיעו כדי לסייע לו במעשה.

לא מגיע לאף אדם למות, אך אדם עם הרשעות קודמות במעשים דומים,שרק השתחרר מהכלא על אותם עבירות בדיוק, צריך לדעת שלמעשים שלו יכולות להיות תגובות מהצד השני, וזה לצערי מה שקרה.

זכותו הבסיסית של אדם לשמור על רכושו כאשר המדינה מפקירה אותם לנפשם, ומה שקורה היום בדרום הוא הפקרות מוחלטת מול כנופיות בדואים אשר מזמן לקחו את החוק לידים, והפכו את האזור לזירת פשע אחת גדולה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יו, CX, כמה שאתה פספסת את הפואנטה...

האם ראית בדברי איזושהי הבעת עמדה לגבי זכותו או אי זכותו של דרומי לעשות את מה שעשה, צדקתו או אי צדקתו? הנושא של תגובתי, אם לא שמת לב, היה זכות הבעת דעה ומהי דמוקרטיה.

(וזה באמת לא קשור לנושא, אבל אני במקום שי דרומי הייתי נוהג בדיוק כמוהו, אני מתאר לעצמי.)

ואגב, שי ז., מעבר באור אדום הוא לא תמיד עבירה מכוונת. לא חסרים מקרים של חוסר תשומת לב, חוסר ערנות וכו'. במקרה המדובר, למשל, אני מנחש שהנהג הרוצח בכלל לא היה מודע למה שהוא עושה. לא שזה מהווה נסיבה מקלה, או משהו.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

לפי מה שהבנתי, היה שטח מת בצומת הנ"ל, שלא מאפשר לנהג הגטס לראות את מי שבא מהכיוון ההוא..

חוץ מזה, שיש נקודה בדברי פותח השרשור, 5 מבוגרים (ועוד נהגי אגד, שהם בטח לא קלי משקל) בסופרמיני מסכנה? אגד לא יכלו לסדר להם לפחות איזו פוקוס? (מצד שני, רק ילד קטן יכול לשבת במושב האמצעי..)

אור.

פורסם

מר שביט קבל התנצלות, לא הקדשתי את מלוא תשומת הלב בקריאת תגובתך..

הנושא כל כך רציני , שהכתבה באתר מוטוקאר פשוט מראה כמה מתעסקים בטפל ולא בעיקר.

לעניות דעתי, גם אם התאונה הייתה מתרחשת עם מאגאן ולא בגטס, התוצאות היו דומות עד זהות..

הרכב הפוגע פשוט הגיע במהירות כזו, שעצם המכה גרם לפגיעה אדירה בגוף האדם שלא תוכנן מעולם לספיגה של אנרגיות מעין אילו..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
חוץ מזה, שיש נקודה בדברי פותח השרשור, 5 מבוגרים (ועוד נהגי אגד, שהם בטח לא קלי משקל) בסופרמיני מסכנה? אגד לא יכלו לסדר להם לפחות איזו פוקוס? (מצד שני, רק ילד קטן יכול לשבת במושב האמצעי..)

סתם בשביל הסקרנות: אם החמישה האלו היו רזים, הם לא היו מתים?

אם הם היו רק ארבעה, הם לא היו מתים?

אם הם היו נוסעים בפוקוס, הם לא היו מתים?

טל

פורסם

פעם ראשונה ששמעתי את המושג "יותר מדי דמוקרטייה"... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
המדינה הזאת דמוקרטית מדי

דה. דה ליברמן!

אני אחדד את דבריו של טל. נניח שהיית חי במדינה "פחות דמוקרטית" כמו שאתה רוצה. שי דרומי יורה בפורץ שנכנס אליו לשטח, ונאשם ברצח. האם לא היית רוצה את הזכות להביע את דעתך החופשית במדינה דמוקרטית לגבי העוול, לשיטתך, שעלול להיגרם לאדם שרק הגן על עצמו ועל רכושו?

ושיהיה ברור, אני לא מסכים עם הכותב כלל. מעבר לדביליות של "5 אנשים בגטס", גם התמצית של הכתבה לא מקובלת עליי, מכיוון ש"קללה ארסית" זה לא מה שאמור לקבל מישהו שעובר באדום, והאחריות והאשמה נופלות במלואן עליו.

ולמרות שאני לא מסכים, אני מוכן לקבל את זכותו להבעת דעה.

• תוכן חדש...