Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קסנטיה שנת 95 עם מנוע 1800 וגיר אוטומטי.

היום בטיפול 10 שיגרתי נתגלה לעיני סדק על בלוק המנוע, הסדק הולך בקו ישר פחות או יותר ובאלכסון המקיף את הבורג שמחבר את הגיר.

לא נראה לי שהסדק מגיע לחלקים הפנימיים של המנוע, האם במקרה כזה ישנה אפשרות לרתך או להלחים את הסדק?

אולי יש דרך אחרת להדבקת הסדק?

בריאות לכולם!

פורסם

סדק שיש בצד אחד, רוב הסיכויים שיהיה בצד שני והוא לא יעלם. שמעתי פעם על חומר פלסטי מיוחד בצבע לבן ששמים והוא מתקשה בחום גבוה, שכחתי את שמו. אבל אני מכיר אותו רק בגלל שחבר שלי קנה רכב עם סדק בבלוק וגילה אותו רק אחר כך שהציפוי נפל והתחילה נזילה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

בדרום ת"א ישנו מכון לתיקוני מנועים.

חלק מההתמחות שלו היא ריתוכי והלחמות אלומיניום.

ברר טלפונית - בקש את שמואל.

משי ראשים - 03-6834357

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם הסדק הוא בראש מנוע ,זה גורם לירדה בהספק,לא?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא, זה לא.

או, אם לדייק - במנועים עם בלוק ברזל וצילינדרים חרוטים, זה תלוי, באיזה מקום הסדק, אם הוא בצילינדר ודולף - אז כן, יש ירידה בהספק.

במנועים עם בלוק אלומיניום ו-wet liners, הסדק בבלוק יכול להזיל נוזל קירור או שמן, אבל לא יכול לפגוע בהספק - הצילינדרים לא קשורים אליו.

• תוכן חדש...