Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ריינג' רובר שנת 93 מנוע 3.9 V8

לפני מספר חודשים נדלקה נורת המצבר והתחילו גמגומים קשים ברכב, בעיקר בניסיונות האצה איטיים בכביש מהיר (והפעלת מזגן החריפה את התופעה).

האלטרנטור שופץ, הוחלפו פלאגים, יש שיפור גדול אבל נשארו גמגומים בסל"ד קבוע של 2,000-2,100 בכל טווח סל"ד אחר האוטו חיה.

בנסיעה בסל"ד הבעייתי האוטו מאיץ ומפסיק מאיץ ומפסיק כמו ששמים הילוך קבוע לוחצים גז ועוזבים, לוחצים ועוזבים (בעדינות), המחוג סל"ד נופל באיזה 10-50 סל"ד (לחצי שניה וחוזר) כל כמה שניות (לא קבוע) זה קורה גם בעמידה במקום על הילוך N או P (נפילות הסל"ד הטווח הבעייתי) ויש רעש עמום (צליל נמוך) של באק פייר אבל אין פיצוץ יש הרגשה שהאוטו נכבה.

ניסינו K44 - (פחית על 40 ליטר דלק) לא הרגשתי הבדל.

אני יודע שיש בעיה קלה באינג'קטור של בוכנה מס' 8 אבל לא מבין איך זה קורה רק בסל"ד מסויים אם זה קשור לאינג'קטור.

המצערת בסדר גמור - התופעה חלה גם על "קרוז קונטרול".

יש מצב שהכוהל או המפלג הם הצרה ?

תודה מראש, דין.

פורסם

בכל מקרה כדאי לבדוק שהמצתים מתאימים לרכב הנ"ל.

בנוסף לבדוק את מצב חוטי ההצתה, הרוטור ומכסה המפלג. לא תזיק גם בדיקה ויזואלית בחושך לאיתור בריחת ניצוץ.

לדעתי בעיות שמתרחשות בסל"ד מאד מסויים הן בעיקר חשמליות.

מתי הוחלף פילטר דלק לאחרונה?

פורסם

המצתים מתאימים. בדוק.

חוטי הצתה בסדר, אני יבדוק שאין בריחה ניצוץ היום בערב.

מה בדיוק תפקיד הכוהל ? ואיך מזהים חופש במפלג ? (לפרק את החוטים ולהוריד מכסה ?)

האוטו אצלנו חצי שנה, ואני לא יודע מתי הוחלף פילטר דלק אבל בכל מקרה אני מתכוון להחליפו בקרוב.

פורסם
כיצד בדקת?

המצתים נקנו במיוחד לרכב זה (בחנות שמתעסקת בלנד רובר ועם מנוע הי V8 שלהם) כתוב בחשבונית עבור V8 וכו'

הרכב מטופל מאז שקנינו אותו אצל גרשון מקריית שאול, שידוע בתור חשמלאי מעולה ללנד רובר, והוא עבר על כל מערכת ההצתה והחשמל בכלל.

לפי מה שהבנתי ממנו (ויש לו דיי הרבה ניסיון) צריך לנסות קודם כל אינפוזיה, לנקות את הראש מנוע, שסתומים, אינג'קטורים וכו'.

אבל החלפנו רק לפני 3 חודשים שמן ופילטר אז אנחנו מנסים לסחוב ככה עוד קצת.

תודה.

• תוכן חדש...