Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמחור לספרינט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר את המחיר שאתה היית מוכן לשלם עבור הרכב ואת המחיר שדורש המוכר וחלק את התוצאה לשתיים.

מכאן והלאה זה תלוי ביכולת המיקוח שלך, כמה אתה להוט לרכוש את הרכב וכמה להוט המוכר להפטר ממנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

8. מה 8? מה כמה?

אותו דבר השאלה שלך. מצב 3 מתוך 5 לי אישית לא אומר כלום. אני מאמין שגם לאחרים לא. בשבילך 3 זה משהו אחד ולשני זה משהו אחר. זה תלוי במצב המכני של המכונית, במצב החיצוני, האם יש לרכב טסט בתוקף (מבחינתי למשל זה לא שיקול, אבל זה עוד עילה להוריד אלפיה + מהמחירון) וכ"ו.

ROOONEEYY

פורסם

ספרינט טובה תמכר במחיר שלא קשור בכלל למחירון

ספרינט גרועה כנ"ל - איך אפשר בכלל לבנות מחירון על בסיס כמה עשרות בודדות של מכוניות שנשארו ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
8. מה 8? מה כמה?

אותו דבר השאלה שלך. מצב 3 מתוך 5 לי אישית לא אומר כלום. אני מאמין שגם לאחרים לא. בשבילך 3 זה משהו אחד ולשני זה משהו אחר. זה תלוי במצב המכני של המכונית, במצב החיצוני, האם יש לרכב טסט בתוקף (מבחינתי למשל זה לא שיקול, אבל זה עוד עילה להוריד אלפיה + מהמחירון) וכ"ו.

הרסת!!!!

שר האוצר נכנס למסעדה רומנית ואוכל צ'ורבה.

פתאום נכנס....

....כמה?

-שבע.

מה שבע?

-מה כמה?

• תוכן חדש...