Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו b 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי האתר שלום רב.

רציתי לברר האם רנו קלאו B שנת 2001 ומנוע 1200 היא "סוחבת" בסגנון פיאט פונטו ספייס או שלא?

האמינות נראת לי די בסדר מהשנים האלה ומעלה במיוחד בתיבות הידניות כמו זו שאני רוצה...יש שחושבים ממש אחרת?

תחזוקה, בעיות ספציפיות, סחיבה, אשמח לקבל תשובות במהרה משום שיש לי רכב שאני ממש מתלבט אם לקנותו בימים אלה

אני סטודנט ובגלל זה אני הולך על ה1200 גם מתקציב דל של 23 אלף שקל.

בתודה מראש על העזרה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני מחזיק אחת (אומנם שנתון 02, אבל גירסת ה8 שסתומים - כלומר לפני המתיחה פנים).

אין לאוטו בעיות סחיבה (אני נוסע איתו כמעט על בסיס יומי עם 5 אנשים באוטו על 110-120 ואין לו ממש בעיה), אבל הוא לא מאיץ מהר.

אין לו נעילה מרכזית וחלונות חשמל - שזה מה שהכי מפריע לי.

ומצד שני זה עוד פחות דברים שיתקלקלו.

טפו טפו טפו, הוא לא עשה לי או לבעלים הקודמים (לפי היסטורית טיפולים) שום בעיה רצינית.

• תוכן חדש...