Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי אתמול כרטיס,שם משתמש 'אלפינה'(פורסמה שאלה בנושא מועדון ה-5).

בהמשך שחכתי סיסמה, שחזור הגיע בסינית,שחקתי עם הקידוד,העתקתי, הדבקתי, הפכתי עולמות, לא הלך.

לא הצלחתי להכניס הודעה לתמיכה טכנית מבלי להרשם(חזר לתנאים)שגעתי את עצמי.

בלית ברירה פתחתי משתמש חדש בכתובת מייל אחרת בה לא היתה בעיה של סינית.

רוצה אפשרות להפעיל את המשתמש הקודם,המקורי.שם המשתמש הוא 'אלפינה'.

שליחת הסיסמה למייל שניתן תחת המשתמש 'אלפינה' לא תעזור היא תהיה בסינית (רק הסיסמה).

אבקש לשלוח את הסיסמה החדשה למייל שלי כמשתמש הנוכחי שהוא [email protected]

תודה וסורי על הבלגן הראשוני.

ALPINA-a creator of superbly rounded performance road cars.comfort and performance like no other car.Great grip, poise and stability yet very compliant

פורסם

מה לגבי יותר מאמץ בכתיבה של כותרת עניינית שמלמדת על תוכן השרשור? :|

חצי מהשרשורים בפורום נפתחים בעקבות בעיות שונות, אם בגלל שלמישהו יש בעיה בבחירת רכב, רמקולים או תקלה כלשהי.

תאר לך איך היתה נראית הגלישה בפורום אם הכותרות היו כולן מנוסחות ככה.

מוטי

פורסם

תמיכה טכנית?סלח לי אבל מה הטעם בתגובתך אם לא ענית לי כלל?כתבת שכל אחד יתחיל ככה שאלה(על בעיה ברמקולים או ברכב?!) זה לא לעניין אבל פה זה תמיכה טכנית לא רמקולים....באמת?!האם כל אחד יכול לענות פה בפורום תמיכה טכנית?אם לא ורק התומכים הטכניים עונים(ואתה אחד מהם),אז OK, תודה על הביקורת, אשתדל להפנים, אבל מה עם תשובה מעשית לבעיה שהעלתי?לא חסר סבלנות, לא נעלב מאנשים אותם לא מכיר וברור שלא התכוונו לפגוע בי אישית,אבל למה?למה הביקורת הכל כך נוקשה כל כך קטנונית?לא שנכנסתי וכתבתי ''לום אחים שלי מניינים?עזרו בקשה נתקעתי לא מצליח לגלושפה יו מה ניה?' יש תופעות כאלו בפורומים אחרים והן אכן מגעילות.אני מקבל את התנאים הקשוחים של תרבות 'השיחה' בפורום(וגם אם לא היו הייתי מקפיד עליהם, כך חונכתי) עם זאת זה לא נשמע ממש מזמין לחבר חדש המנסה לפלס א תדרכו.

בקיצור,אודה לכל תגובה עניינית, עם עדיפות לתגובה לבעיה הטכנית ולא לקבלת הפנים הפושרת.

כיצד עורכים את הכותרת שאינה גלויה כולה?

ALPINA-a creator of superbly rounded performance road cars.comfort and performance like no other car.Great grip, poise and stability yet very compliant

פורסם

סבבה, אם נפגעת הרי שאתנצל בפניך.

קח אויר, שתה כוס מים קרים.

אם הבנת את הנקודה שלי הרי שדיה לצרה בשעתה ובלבד שלהבא תקפיד על כותרות טובות יותר.

את זו אני כבר אערוך.

לתוכן הבעיה שלך עצמה יגיב מנהל שמעורה יותר ממני בתחום הספציפי.

מוטי

פורסם

פשוט תמחוק את שלוש התגובות האחרונות והמיותרות.

שלך, שלי ושוב שלך.

יהיה יותר מכובד ויעיל.

פורסם

שלום וברוך הבא,

בהזדמנות זו, ומכיוון שאנחנו עוסקים בביקורת קונסטרוקטיבית, מומלץ גם שתקרא את כללי הפורומים טרם הכתיבה:

השאלה שלך בפורום אספנות (בתור "אלפינה") ננעלה על ידי, משום שהתשובות לשאלות בסיסיות כאלו נמצאות ב"דביקים" שבראש הפורום.

מובא קישור ישיר לנוחותך: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302 - שים לב במיוחד להודעה מספר 3.

בברכה,

קובי

מנהל פורום אספנות

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...