Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחמד מאוד..

המלצה שאני יכול לתת לך זה לעבוד טיפה יותר אל הזוויות כלפי הנהג ולא כלפי הדש.

אם אתה צריך עזרה דבר איתי בשמחה.

ליאור

פורסם

6.5" - עוד לא יצא כלום :), התמונה ששמתי עם הרמקול זה המצב העכשווי בדלת השניה, סתם כדי שיהיה לכם קצת מידע איך נראית דלת סגורה.

אני מבקש את עזרתכם כי אני לא רוצה להתחיל לעבוד עם פיבר לפני שאני סופית אדע איך לקבע את הפודיום לדלת.

סלבה? :)

תודה.

פורסם

אתה מוריד את הדלת ומכניס ברגים מתוך אחורי הדלת לתוך הבנייה .

שמתי לב שכאשר הדלת נסגרת יש ממש קצת מקום לרמקול שים לב לפני שלב הפיבר שהיא אכן תיסגר , פשוט תצמיד את הבנייה לדלת .

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

הבעיה שאני לא רוצה לחורר את הפלסטיק של הדלת, ובכלל כמה שפחות "להרוס" :)

אני יודע שזה נשמע כאילו אני רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

טוב, עם אין ברירה אז אין ברירה, יש עוד רעיונות?

פורסם
הבעיה שאני לא רוצה לחורר את הפלסטיק של הדלת, ובכלל כמה שפחות "להרוס" :)

אני יודע שזה נשמע כאילו אני רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

טוב, עם אין ברירה אז אין ברירה, יש עוד רעיונות?

התשובה נמאת הבוך השאלה (במובן טוב )

אני לא מכיר עוד שיטות בין ככה לככה תצטרך לעשות חורים אני אישית לא מכיר דבק חזק מספיק לתפוס את הבנייה , שיעמוד בלחצים ובויברציות .

עלה בי עוד רעיון

שהבנייה תצא מבפנים של הדלתל , אבל שוב החור לא מספיק גדול לדעתי עדיך חורים של ברגים בדלת מאשר לחתוך את הדלדת .

עוד רעיון

ראיתי הרבה אנשים השכניסו את הוופר במקום של הקיק פאנל בחול' המון עושים זאת במיוחד בטנדרים . אז תנסה לשים שם את הרמקול ולראות האם זה נשמע לך טוב אם כן , אחלה פרוייקט חדש מפיבר לקיק פאנלס.

יום טוב

לוניה .ז

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

• תוכן חדש...