Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוגמא, במוסכי צ'מפיון כאשר מתקבלת הוראת קריאה (RECALL) שלא קשורה לבטיחות הנהג, אזי הם לא ממש טורחים לידע את בעל הרכב מסיבה פשוטה, כסף !

מוסך מורשה הייבואן מקבל הרבה פחות כסף עבור תיקון במסגרת הוראת תיקון מהיצרן מאשר מהלקוח.

לא ברור לי איך בצ'מפיון דברים עובדים אבל בלובינסקי ברגע שיש קריאה לתיקון אז היבואן משגר מכתבים ללקוחות ואלו האחרונים בוחרים לאיזה מוסך שרות להגיע ולבצע את אשר נדרש. אין כאן שיקול דעת של המוסכים המורשים אלא של היבואן בלבד. לפחות במקרה של ליבינסקי - גם אם מדובר בבורג או אום שאינם תקינים ואינם "בטיחותיים" אזי יש קריאות לתיקון.

הסיבה היא פשוטה: היצרן משלם את עלויות התיקונים - לכן ליבואן לא איכפת לבצע את הקריאה (להפך, רכב שמגיע למוסך וכבר יצא מאחריות ויש לו "קריאה לתיקון" זה לרוב פתח לדברים חיוביים עבור שני הצדדים. לדוגמא: מתי מגיע מועד הטיפול, האם יש תקלות מסביב שהלקוח אומר לעצמו "אם אני כבר כאן אז אני אתקן את זה" וכד').

מי שעבד במכירות יודע שבשיחה יזומה הרבה יותר קשה לבצע מכירה מאשר בשיחה נכנסת. שיחה נכנסת היא 50% מכירה כי הלקוח כבר מעוניין במוצר - ומה שנשאר לך זה למכור לו או במילים אחרות "לשכנע אותו". אותו הדבר זה גם בעיסקי המכוניות; אם הלקוח כבר הגיע, זאת הזדמנות ששני הצדדים ירוויחו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז למה מדוע בעבר כאשר היתה קריאת תיקון לגולף דור 3 בעניין התקנת פורק לחץ לרדיאטור חימום (אני לא בטוח שזה הרכיב), תמיד שהגעתי למוסכים המורשים של הרשת פליקס או צ'מפיון קיבלתי תשובה כרגע אין חלקים או נגמרו החלקים היצרן לא שלח קיט.

בסוף מכרתי את הרכב ללא התיקון.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...