Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שרצים לאמץ תקנות חדשות לרכבי אספנות אני מציע קודם לבטל את החוק השערוריתי של 7-9 :shock:

אולי אפשר להבין למה החוק שערורייתי?חן חן על ההסבר.-זאב

zeev

פורסם

אני חושב שהקשר של ה7-9 לשרשור הנ"ל הוא בגלל שבשרשור ההוא נעשתה השוואה בין החוק בישראל לחוקים בחו"ל. ולגרמניה בפרט.

לי זה נראה שבגרמניה חיים בהרמוניה עם רכבי אספנות, לא כך?

haters will hate

פורסם

בנצי היקר.

מה לך כי תלין?אולי יש מקומות בעולם בהם התנאים טובים יותר,ודאי יש גרועים,הרבה יותר גרועים ,למשל כאלה בהם ניתן לנוע רק בסופי שבוע,מצבנו בסך הכל לא רע,התקנות תוקנו למען אלה אשר רואים בכלים אלה פריטי אספנות,ולא למי שמנסים לתפוס טרמפ על עגלה זו{שנינו יודעים במה מדובר}ואין להם ולאספנות ולא כלום.הגבלה זו נדרשה בעבר על ידי משרד התחבורה,האמן לי זה מעט לעומת ההטבות בעניין זה,כאשר התנהלו המגעים דרש משרד התחבורה הגבלה גם בין 17-19 ובלחץ הנהלת מועדון החמש הסכימו להשאיר את הגבלת הבוקר בלבד, המצב לא רע הואיל ויש עוד מספר הנחות אשר ניתנו במקביל,אז מה שאני מציע תהיה מאושר'ותבוא מחר לתת קצת כבוד לחברים ולשתות איתם כוס קפה,העיקר שיהיה ערב טוב-זאב

zeev

פורסם

זאב ידידי, אני הפסקתי להתלונן, לפחות כאן.

נשאלה השאלה מה הקשר בין השרשור הנ"ל שעוסק בתקנות רכבי האספנות בגרמניה ל7-9 כאן אצלנו.

בשרשור שעסק ב7-9 נאמר לנו המתלוננים שבחו"ל יותר גרוע ושלחו אותנו לעיין בתקנות הגרמניות.

ומי שכתב על 7-9 כמובן נזכר בזה, אני אישית הבנתי שמסבנים את חוסר הידע שלנו בתקנות של חו"ל. חפיף כבר דנו בזה, השתיקו אותנו, נחכה עוד חצי שנה שזה יצוץ שוב.

haters will hate

פורסם

תגיד,בנצי היקר, אתה באמת ובתמים לא מבין את מה שכתבתי כאן,ומה שכתבו אחרים בעניין זה קודם,יש עוד דרך אחת להסביר אתה הייתי מעדיף לעשות 4 עיניים.עוד לא ענית אם תכבד אותנו מחר בנוכחותך.לילה טוב-זאב

zeev

• תוכן חדש...