Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה טובה מחפשת רכב.

מדובר על רכב חדש מהחברה! כך שאנחנו מדברים על דגמים של 2006-2007.

דרישות מהרכב.

קטן מידות (מיני קופר, סמארט, 206, גאטס, סיריון, פאנדה, C3, RANX, וכו)

גיר אוטומטי חובה.

מנוע סביר. (עליות בירושלים.)

אמינות גבוהה. הרכב יהיה אצלה כמה שנים טובות.

צריכת דלק נמוכה. (חסכוני)

יציב על הכביש.

בטיחות: לפחות 2 כריות אוויר. ABS. וכל האלה. (אגב מה יש היום?)

תקציב. כרגע לא ידוע עדיין. מקסימום סביבות 120-140

אחרי שיהיו מספר רעיונות נברר את המחיר של הרכבים ונצמצם את האופציות!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנהלים עם אפשר להוסיף להודעה המקורית.

מכוניות נוספות שעלו כאפשרות.

הונדה ג'אז. אופל קורסה, טויוטה יאריס, ניסן מיקרה, גטס, פאביה, ועוד.

מכונית מיני עדיפות לסופר מיני.

הצעות, דעות, רעיונות, חסרונות, יתרונות. ומידע נוסף שיכול לעזור לה לבחור יהיה נחמד.

היא תראה את השרשור ותגיב בהמשך.

צריכת דלק מתחת 10 קילומטר -לליטר בתוך העיר, לא מתקבל!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

C3 נותן את התמורה הכי טובה לכסף .

מנוע אמין (פלטפורמה של פיג' 206 ) הגה חשמלי רך כמו חמאה , אני נוסע עליו כבר 4 שנים , טפו טפו , 0 תקלות .

4 כריות אויר . מיזוג בקרת אקלים , רדיו דיסק מקורי נשלט מההגה . נוחות נסיעה מפנקת .

מחיר נמוך . בטרייד אין של פיג'ו בפ"ת נמכרת אחת כזו יד שניה , שנתון 2006 15000 ק"מ ב 95000 ש"ח . אוטו פשוט יפה נח ואמין .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
C3 נותן את התמורה הכי טובה לכסף .

מנוע אמין (פלטפורמה של פיג' 206 ) הגה חשמלי רך כמו חמאה , אני נוסע עליו כבר 4 שנים , טפו טפו , 0 תקלות .

4 כריות אויר . מיזוג בקרת אקלים , רדיו דיסק מקורי נשלט מההגה . נוחות נסיעה מפנקת .

מחיר נמוך . בטרייד אין של פיג'ו בפ"ת נמכרת אחת כזו יד שניה , שנתון 2006 15000 ק"מ ב 95000 ש"ח . אוטו פשוט יפה נח ואמין .

עכשיו אני יודע איפה אתה עובד. בטרייד אין של פז'ו בפ"ת. :arrow:

פורסם

מכונית מוצלחת שלא העלית היא סוזוקי סוויפט,הביקורות משבחות אותה,אמינות של הדגמים לפני מוצלחת מאוד,ונראית לא רע.

פורסם
מיני קופר, סמארט

מיני קופר לא נראה לי תיכנס לתקציב, אולי כיד שניה.

והסמארט... למה?!

ואם כבר, הייתי הולך על פאביה. או שמחכה שתצא פז'ו 207.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תסלחו לי, חלקכם פשוט לא קלט בכלל את הדרישות של פותח השרשור.

C3 החדשה הרבה פחות מאובזרת ואטרקטיבית מזו שלפני מתיחת הפנים.

סוזוקי סוויפט פשוטה מדי

פאביה - מוחלפת בקרוב מאוד.

הבעיה היא שרוב הקטנות היום הן או פשוטות מדי, או מוחלפות בקרוב.

הונדה ג'אז היא אפשרות מעניינת (הדגם הכי מאובזר עולה קרוב ל-130 כרגע, לא יודע כמה יעלה מהראשון בינואר).

רנו קליאו החדשה גם יכולה להיות אפשרות (מרווחת ונוחה, אבל ההיגוי גרוע).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ידידה שלי מחפשת רק רכב חדש מהחברה.

אגב אופציה נוספת. C2.

מדובר על רכב חסכוני במיוחד.

היא התלהבה מהמיני קופר, מהסמארט, מיקרה, פאנדה, יאריס, C2,

פורסם

בכסף שיש לה ,בכל הנוגע למכוניות קטנות, אני ממליץ ללכת על טויוטה יאריס או סוזוקי סוויפט, קצת יותר גדול,טויוטה ראנאיקס.

פורסם

בקשר לפנדה מצטער לאכזב - אין גיר אוטומטי, מקסימום ידני עם קלאץ' חשמלי, המכונה בפי העם "חצי אוטומט".

גם בC2 אין אוטומט (ידני בלבד). מה עם C3 או אפילו C4? נכנסות בול בתקציב. כנ"ל גם פוקוס 5 דל' 1.6 TREND

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני ממליץ בכל הלב על סוזוקי סוויפט (אותה יש לי שבועיים)

הסיבות, ע"פ הפרמטרים שלך :

- אוטומטית

- מנוע חזק (1,500)

- אמינות גבוה (יפנית אמיתית)

- צריכת דלק בעיר אני מגיע ל 1:11.5, בבינעירוני 1:15

- בטיחות - 6 כריות אוויר, קיבלה 4 כוכבי בטיחות.

- קטנה

- לדעתי יציבה, אבל לא ביצעתי בה פעולות של בתעללות כדי לדעת כמה יציבה.

חסרונות : היא עולה רק 104,000 ש"ח כך שיש לך עודף גדול.

בברכת שבת שלום

פורסם

כן, גם אני קראתי ביקורות משבחות על הסוויפט.

ואגב הסמארט הוא על הפנים, ואני אומר את זה מניסיון.

- 306 XSI -

פורסם
כן, גם אני קראתי ביקורות משבחות על הסוויפט.

ואגב הסמארט הוא על הפנים, ואני אומר את זה מניסיון.

למה אתה את זה? מאיזו סיבה? בבקשה פירוט.

פורסם

לאבא שלי הייתה סמארט קצת פחות משנתיים עד לפני כחצי שנה.

החומרים בתא הנוסעים דלים, בנוסף דבר דיי בולט היא מערכת האקלים שלקח לה איזה 20 דקות עד שהתחילה לקרר/לחמם. האוטו רועש ולא נוח, יש לו תא מטען שמתאים בדיוק לקנייה בסופר, זה צפוי אבל בכל זאת תחשוב גם קצת על פרקטיות לפני שאתה קונה אוטו.

גם לנו בהתחלה זה נראה מגניב וקול אבל אחרי כמה חודשים זה נאבד ואתה נשאר עם אוטו לא פרקטי חוץ מאולי עניין החניות.

לגבי דרישותיך הוא:

קטן מידות

עליות ירושלים- אני לא כ"כ בטוח לגבי זה -אל תשכח שיש לו מנוע 500 סמ"ק.

יציב- בכלל לא.

אמין- הוא לא עשה לנו בעיות מצד שני הוא היה אצלנו פחות משנתיים וקנינו אותו מהחברה ככה שאין הרבה מקום לבעיות.

דלק- אני לא ממש זוכר את הצריכה.

מקווה שעזרתי

- 306 XSI -

• תוכן חדש...