Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בניסן אלמרה 99 GLXA

בבדיקה לאוטו נמצאו תקלות הבאות:

תיקוני תאונה בחזית, סימני פגיעה קצה שילדה, סמני פגיעה - תיקון פח חזית מולחם,

נזק פגושים וצבע, פגיעה מאחור, חלודה

כמובן הכל מתוקן ואוטו נראה בסדר גמור מבחוץ וגם מבפנים.

האם להתקרב לאוטו זה, אם כן כמה להוריד מהמחיר?

תודה על תשובתכם...

פורסם
מדובר בניסן אלמרה 99 GLXA

לפי מה שרשמת עליה אני אישית לא הייתי מתקרב לא חסרות ניסן אלמרה טובות ונקיות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לפגיעת קצה שילדה שתי השלכות אפשריות:

א. בטיחות - את זה רק מומחה יוכל להגיד לך, לאחר שראה את הרכב. מה אמרו בבדיקה? האם המכון נבחר על ידך? האם הוא מכיר את המוכר? האם המוכר הא אדם פרטי, הבעלים של הרכב? בד"כ, קצה שלדה אינו מהווה בעיה בטיחותית אם תוקן כיאות, אך שוב - רק מומחה יוכל לומר לך.

ב. סחירות/מחיר - פה לא צריך להיות מומחה ומספיק להכיר קצת את השוק הישראלי. ברגע שתספר לרוכש העתידי של הרכב שיש תאונת קצה שילדה - האם לדעתך תצליח למכור? שיקול המכירה העתידי הוא בעיני יחסית שולי (החזקתי לנטיס 1.8 ידנית והיום רובר ;-) ), אבל לכל אחד סדרי עדיפויות משלו.

לגבי מחיר - בוודאי שהוא חייב להיות אטרקטיבי מאוד, שהרי כפי שציינו לעיל, לא חסרות אלמרות. אמנם, לדעתי רובן מליסינג וכו', ואז צריך לבדוק בשבע עיניים, אבל גם תאונת קצה שילדה צריכה להוריד במחיר. האם ביקשת לראות את דוח השמאי שלאחר התאונה? אולי לבעלים יש אותו ושם תוכל לראות כמה % הופחתו מערך הרכב, למשל (אם כי זה לא בהכרח מייצג).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בבדיקה אמרו שזה לא פוגע בבטיחות.

---ברגע שתספר לרוכש העתידי של הרכב שיש תאונת קצה שילדה - האם לדעתך תצליח למכור?

אם אני אגיד רק שהיתה תאונה, אך לא ידוע על פגיעה בשילדה, כמו שאמרו לי?

פורסם
בבדיקה אמרו שזה לא פוגע בבטיחות.

---ברגע שתספר לרוכש העתידי של הרכב שיש תאונת קצה שילדה - האם לדעתך תצליח למכור?

אם אני אגיד רק שהיתה תאונה, אך לא ידוע על פגיעה בשילדה, כמו שאמרו לי?

אני הרוב עושים בדיקה לפני קנייה וזה מתגלה מיד

פורסם

תראה, מה שקונים בזול מוכרים בזול. זה נכון לגבי סיטרואן, למשל, וזה נכון גם לגבי רכבים עם פגיעות שלדה קלות (בהנחה, כמובן, שתמצא קונה, אך במחיר הנכון בד"כ ימצא קונה). כמובן, שאם סחירות עתידית היא העיקר ברכישה - הייתי שוקל לא לקנות רכב עם פגיעת קצה שילדה. אחרי הכל, מדובר בשוק הישראלי, וגם אם הפגיעה קלה או שולית - המכירה תהיה קשה.

אגב, הייתי מבקש גם לראות (כפי שהזכרתי קודם) את דוח השמאי. נראה לי מוזר שהוא לא ידע שיש פגיעה בקצה שילדה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...