Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוףסוף משהו הגיוני...

כשמישהו ידע שאם הוא נוהג שיכור ונתפס הוא מבלה את הלילה במעצר + מחרימים לו את הרכב + שלילת רשיון,

אולי הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא מזמין את הכוסית השניה, השלישית, הרביעית והחמישית בפאב..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נראה לי שצריכים להחרים מכוניות ל30 יום ולאסור את הבן-אדם לשלושים יום,

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תגידו, נגיד ומישהו נתפס שיכור, מה עושים איתו?

כי אחד סיפר לי אמר שאבא שלו חרג מעט מהמותר(לפני כמה שנים), השוטר לקח לו את הרישיון ונתן לו רישיון זמני להגיע הבייתה. אז מה עשינו כאן?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כן, אכן הוא מקבל זימון למשרד התנועה ליום שאחרי.

אבל בינתיים גוררים לו את הרכב או שהוא חייב להביא מישהו אחר שיהיה מוכן לקחת לו את הרכב הביתה.

לנהוג הוא לא נוהג.

פורסם

אתם מכירים את האמרה/בדיחה ששעון מקולקל מראה פעמיים ביום את השעה הנכונה , אז שר התחבורה שלנו עשה זאת בפעם הראשונה , בואו ונראה אם תסתיים כהונתו לפני סיום היום או שנראה ממנו עוד משהו טוב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ממנו לא נראה שום דבר טוב אף פעם.:|

*אני בעד ענישה על שיכרות אבל בכתבה הופיעו עוד מס' דברים שאותי אישית מאוד מקוממים.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אוף די נמאס מהפסיכי הזה.

בן אדם שתה, בואו נגיד כוס בירה, חיכה שעה וחצי, התניע את האוטו, תפס אותו שוטר.

הבן אדם אחרי שעה וחצי נחשב פיכח לגמרי, אבל בגלל שעדין יש הוכחות שהוא שתה אלכוהול (ריח, או בדיקת רמת אלכוהול) אז צריך לעצור את הבן אדם?!

כמו שהוא אמר בארץ נהדר- באברים זה הפתרון.

עריכה*

כבר פתחו על זה ת'רד.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

לדעתי, זו ההצעה הטובה והראשונה שהציע, כי אין שום תירוץ לנהיגה בגילופין וזה דבר אסור ביותר.

מה שהצחיק אותי, היא ההצעה המשמעותית השנייה שעלתה באותו דיון, והיא לבטל את פיתוחם של כבישים חדשים לטובת השקעה בתשתיות הכבישים הקיימים - רעיון גאוני להעלמת הכסף שלנו, תתארו לכם שהוא היה מתחייב לבנות כבישים - הרי היינו צריכים לראות את הכבישים שבנה בעיינים שלנו, להבדיל מההברקה החדשה שלו שבעזרתה יוכל לגבות כסף, ולפזר אותו על תענוגות הח"כים, כאילו שאין להם כבר מספיק.

כשהציבור ישאל לאן הולך כל הכסף - יקבל כתשובה שהוצבו עוד 200 מכמונות מהירות שיעזרו למגר את הקטל בכבישים,ועזבו שזה שטויות וזה לא יעזור למגר שום תאונות - גם את המצלמות שהם מבטיחים הם לא מתקינים בפועל. כל הכבוד ל Ynet שהעמידו אותו באור ביקורתי שכזה בכתבה, ולא התנהגו כמו רוב אמצעי התקשורת ו"בלעו" את מה שהאכילו אותם בצורה עיוורת כלכך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יש תחנות שיש להם נוהל פנימי של מעצר בעת כל נהיגה בשכרות, על סמך סכנה לציבור.

ויש תחנות שפשוט לא חותמים אסמכתא לכליאה ומשחררים בערבות

פורסם

גם לפי דעתי צריך להעניש במלוא החומרה במצבים שכאלה.

נהג שיכור יכול לקחת חיים של אנשים בלי להיות אפילו בהכרה שזה יכול לקרות!

בארה"ב אם מישהו נתפס שיכור בנהיגה חבלללל לו על הזמן

הלוואי שגם פה אנשים יתחילו לפחד וינהגו בהיגיון- אם אתה נוהג, אל תשתכר!

כל כך הרבה חיים של אנשים הלכו סתם בגלל איזה ילד בן 17 וחצי שחזר שיכור עם חברים מאיזה מועדון... זה לא צחוק פה זה חיים של אנשים :(

לפי דעתי אני הייתי ממליץ לשלול את הרישיון לבן אדם שנתפס שיכור על הכביש, ולא לחודש! למינימום חצי שנה! קודם כל צא מהאוטו! מחרימים את האוטו- ישר לתחנה, ואחרי בירור שלילה לזמן כמה שיותר ארוך

נהג שיכור שלא הוענש כראוי זה כמו שתופסים מישהו עם אקדח ללא רישיון לאקדח ונותנים לו להמשיך להסתובב חופשי

סורי על החפירה, פשוט זה נושא שמטריד אותי מאוד כשאני על הכביש.

חג שמח!!

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

מצויין.

מי שמזלזל בחיי שאר המשתמשים בדרך ומסכן אותם במודע ולא כתוצאה מטעות אנוש מקומו בכלא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שתה או לא שתה; אבל מה עם מכוניות גדולות שבהם אפשר להכניס עשרות אנשים?(בשבת) המכונה בלשון הציבור "אוטובוס".

יבוא ויגיד לי עכשיו מישהו - זה חילול שבת. סבבה אז שהאוטובוסים לא יכנסו לשכונות הדתיות אבל שיהיה אוטובוס.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...