Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שיש תאונה מתחילה חקירה של המישטרה מה בדיוק קרה.

לכתבים נמסר תיאור תמציתי ביותר כדי שיוכלו לעשות את עבודתם- לדווח.

לכתבים אסור להוסיף עוד מידע עד לסיום חקירת המישטרה בעניין, אבל אז זה כבר לא חדשות כי זה ישן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם לא היה מדובר ב- MR2 זה היה נגמר ב"סטה מנתיבו" כמו השאר.

לא שכל בעלי רכבי הספורט מלאכים אבל ראיתי לא מעט גטס ומאזדה 3 שנוהגים כמו אינדיאנים, אבל מעניין שרק נהגי מכוניות ספורט נחשבים עבריינים.

זה בדיוק כמו שהמשטרה נטפלת לעבירות מהירות.

ולשאלתכם, אין לי ליסינג אוטומטית.

פורסם

קודם כל - זה פשוט נורא לראות את תמונות הזוועה הללו, של הצעיר ב-MR2 המעוכה. פשוט נורא.

ברור לחלוטין שהוא "קפץ מעל הפופיק" וללא ניסיון מספק בנהיגה ספורטיבית, חשב שהוא יודע לנהוג וזו התוצאה. זה המקרה הקלאסי - ילד מקבל מכונית ספורט מאבא שלו, שבועיים אחרי זה הוא בקבר. ראינו את זה לא מזמן עם הבחור עם הקליאו ספורט, רק שם למזלו הוא יצא מזה בחיים.

כמובן שמה שנכתב בעיתונות זה: "נהג במהירות מופרזת", או אחיו הקורקטי יותר: "נהג במהירות שאינה הולמת את תנאי הדרך", אבל האמת היא, שיכול מאוד להיות שהוא לקח את הסיבוב במהירות שבה נהג מנוסה מסתדר איתה היטב. זה חוסר הניסיון שלו שגרם לאיבוד השליטה, לא עצם המהירות.

הבעיה היא שהמשטרה מתה על דברים כאלה. "הנה", הם יגידו, "אתם רואים, הוא נהג במהירות מופרזת". מה בין איבוד שליטה בסיבוב לבין 120 קמ"ש בכביש גהה - אין לי מושג.

ובאשר לאבא של חבר הפורום שנפצע בתאונה - החלמה מהירה ושלמה, אבל שים לב - אין תירוץ לאי חגירת חגורה. זה החיים שלך!!! גם ב-50 קמ"ש אפשר למות מזה, בקלות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ברור לחלוטין שהוא "קפץ מעל הפופיק" וללא ניסיון מספק בנהיגה ספורטיבית, חשב שהוא יודע לנהוג וזו התוצאה. זה המקרה הקלאסי - ילד מקבל מכונית ספורט מאבא שלו, שבועיים אחרי זה הוא בקבר. ראינו את זה לא מזמן עם הבחור עם הקליאו ספורט, רק שם למזלו הוא יצא מזה בחיים.

אין לך שמץ של מושג מה הבחור הזה ידע לעשות ומה הוא לא ידע לעשות.

יתרה מזאת, אין לך מושג אם הוא סתם נהג מהר והתוצאה הזאת הייתה מתרחשת גם במאזדה 3, או שהוא ניסה להרגיש גיבור כי יש לו MR2. זה סתם ספקולציות, וזה לא מתאים.

Back to the original - NC again.

פורסם

עם כל הכבוד רוני "מעל הפופיק" או לא - אין לך מושג מה קרה שם. אתה לא מכיר את הבחור מספיק כדי לדעת איך הוא נוהג ואתה לא בדיוק חוקר CSI שיכול לעקוב אחרי ראיות כדי לגלות מה קרה.

הניחושים לשמם לא בדיוק במקום.

מה שמצחיק הוא שזו הייתה אחת בתוך שתי MR2 שהיו לו. דווקא בזו הוא תמיד נהג רגוע כי היא הייתה אוטומטית.

ת.נ.צ.ב.ה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אינני מכיר אותו, ואני לא מספק פה עובדות אלא השערות, כמובן. פשוט מתוך מה שקראתי, כך זה מסתמן, ואם ההשערות לא נכונות - אז הן לא. זה לא מונע מהן להיות אפשריות לחלוטין, ואם זה לא במקרה הזה, אז במקרה הבא. לכן מה שכתבתי בהחלט כן מתאים - יכול להיות שהוא נסע לאט וקפץ לו חתול ערבות לכביש. יכול להיות שהוא ביצע החלקה מדויקת ומתוזמנת היטב אבל יתוש עקץ אותו באמצע הפנייה והוא איבד שליטה. ויכול להיות שהוא סתם נכנס מהר מדי לסיבוב כי הוא חשב שרכב ספורט יציל אותו מהכל. העניין הוא לא אם זה קרה בדיוק כך או בדיוק כך, אלא שזה קרה כי רוב הסיכויים שהוא פשוט לא היה מודע למגבלות, והרכב הספורטיבי כנראה שיבש את דעתו.

התחושה שלי שעם מאזדה 3 זה לא היה קורה, אבל אולי זה רק אני.

באשר לעובדה שזו ה-MR2 השנייה שלו - מה קרה לקודמת? מה הקשר בין זה שהנוכחית אוטומטית (כלומר רובוטית) לבין כמה חזק הוא נהג עליה? תעשי לי טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בחור היה בוגר התיכון שלי

בספר מחזור שלהם כתוב לו "שאיפה: דואט עם אלון חסון ולסגור 231 קמ"ש"

בכל מקרה יצא לי לראות אותו נוהג בכמה הזדמנויות וזאת לא הייתה נסיעה רגועה בכלל

אבל באמת שאי אפשר לדעת מה היו הגורמים לתאונה.

יהי זכרו ברוך

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

באשר לעובדה שזו ה-MR2 השנייה שלו - מה קרה לקודמת? מה הקשר בין זה שהנוכחית אוטומטית (כלומר רובוטית) לבין כמה חזק הוא נהג עליה? תעשי לי טובה.

רוני

מה הקשר? הקשר הוא בזה שאתה מפוצץ בהשערות על בנאדם שאתה לא מכיר בכלל ואין לך מושג מה הרגלי הנהיגה שלו.

השניה נמצאת אצלו בבית. הוא לא היה מתגרזן על האוטומטית כשיש לו ידנית בבית (מהצהרותיו שלו).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

רוני, גם אני מסכים שרוב הסיכויים שלא היה לו מספיק נסיון בנהיגה ושהוא נהג מעבר ליכולת שלו. ככה זה במדינה שאין בה תרבות נהיגה. אבל בהחלט יכול להיות שמדובר במקרה אחר לגמרי, למרות שהיתה כאן מכה חזקה ביותר לפי הצורה של חלקה השמאלי של המכונית. מעיכה כזו נגרמת כתוצאה ממכה ממהירות גבוהה - וכניראה שבמקום שבו התרחשה התאונה נהג זהיר לא היה נוסע במהירות כזו.

אבל בהודעתך הראשונה אמרתה שברור לחלוטין שהוא "קפץ מעל הפופיק וכו". כשאתה משאר משהו אתה לא אומר שהוא ברור לחלוטין.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני גם מסכים עם ההשערה של רוני בקשר לסיבות התאונה.

עצוב מאוד.

מה שעוד עצוב, זה שעכשיו המשטרה תקפוץ על ההזדמנות, "תוכיח שוב" שרכבי ספורט הם רוצחים על גלגלים ושמהירות הורגת.

ועוד רגע יגיע haimy לתמוך בזה שהמהירות הורגת, ולא החינוך ותרבות הנהיגה.

פורסם

רוני, אני מקווה שאם חס וחלילה יקרה לי משהו, לא תגיד עלי "עוד נהג שלא ידע מה יש לו בידיים".

אני מזכיר לך שגם לך היו פאשלות קטנות לפעמים וזה לא בגלל שאתה לא יודע מה יש לך בידיים. למרות שאני מסכים שהמקרה עם הטויוטה מריח כך.

לדעתי, לפחות בחלק מתאונות הדרכים שסיבתן "סטיה מנתיב" מעורבים צמיגים לא במצב תקין. פשוט זה דבר שכנראה קשה מאוד לבדוק בדיעבד.

שמר, אני חולק עליך! אני הייתי מעדיף מכבש כביש במקום פול טריילר. :) מי שנוסע אחורה באיילון, הופך לחלק מהכביש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אין ספק שהנהג לא היה מספיק זהיר, אבל ככה גם חלק גדול משאר הנהגים בפורום. לכל אחד קורות תקלות, השאלה היא איך הן מסתיימות.

לפי איך שאני ראיתי בתאונה הזאת מעורב חוסר מזל עצום - הצורה שבא הרכב נעצר על הקיר. המכה התרכזה בנקודה אחת - צד הרכב, היכן שהנהג יושב.

אני בטוח שאם הפגיעה היתה מטר קדימה או מטר אחורה אז התוצאות היו שונות. וזאת לפי ניסיון הרכב הקודם שלי.

רובנו נוהגים לפעמים על הקצה, רובנו לוקחים סיכונים מדי פעם, אפילו אם הם מחושבים יחסית. אף אחד לא יודע מה היתה התקלה שקרתה ומה הסיבה להתרסקות.

חבל ...

פורסם

יהיה זכרו ברוך.

חבל שככה מתים כל כך הרבה אנשים.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...