Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא הקסנטיה שלי, אני צריך הצעות לזיהוי רעשי רוח שמגיעים מקדמת הרכב ולא מהחלונות, מעל 100 קמ"ש מופיעה שריקה מעצבנת.

נסעתי לסיבוב עם פחח שאישר לי שהשריקה לא מגיעה מהחלונות. הוא טוען שזה רעש חיצוני רחוק המגיע מקדמת הרכב ו'שיחק' עם כיווני סגירת מכסה המנוע. לא עזר.

לדעתי זה לא מגיע מרחוק אלא מתחתית השמשה הקדמית בצד שמאל, אין חדירה של אויר לרכב גם במהירויות גבוהות.

מה עוד לבדוק? אולי שתי אנטנות סלולרי שלא בשימוש עוזרות לרעש (שהיה קיים מאז שקניתי את הרכב)?

בריאות לכולם!

פורסם

בקסנטיה שהיתה אצלי, היו שתי אנטנות לא בשימוש, פירקתי אותם, וזה עזר טיפה, עוד משהו שאולי פסיכולוגי ואולי היה אמיתי, כשהרכב היה מכוון גבוה מידי מקדימה, נדמה היה שהרעש חזק מתמיד, ואחרי שהרכב כוון שוב לגובה נסיעה שמופיע בספר, היה נראה שהשתתק הרעש ההוא, יכול להיות שזה היה פסיכולוגי, אבל ככה היה נדמה לי באותו רגע.

פורסם

אין לי בעיית גובה ברכב, היתה לאחר החלפת הבוקסות במשולש הפרונט אבל סודרה יום אחרי.

ניסיתי גם לנסוע עם תריסי איוורור סגורים - לא שינה במאומה מהרעש.

איך מנתקים את האנטנות מהשמשה בלי להרוס את השמשה?

בריאות לכולם!

פורסם

מצטרף לבקשה, תופעה זהה לחלוטין רק שאצלי מדובר ב206.

wondered - בבקשה תעדכן אם נמצא פתרון לבעיה, אולי זה יעזור לי למצוא את מקור הרעש ברכב שלי.

פורסם

לא ניתקתי, פשוט הברגתי החוצה את האנטנה עצמה, את הבסיסים השארתי, פחדתי לשבור חלון.

כיוונו לך גובה מחדש ברכב? שמו זהה מקדימה ומאחורה?

לפעמים הם מתעצלים כי זה לוקח זמן.

פורסם

לכל הסובלים מרעש כדאי לבדוק אם ישנו רווח בין התושבת של המראה למראה עצמה.

מדי פעם זה נוטה לשרוק

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

טוב חברים, נפתרה הבעיה; שתי אנטנות סלולריות הממוקמות בחלקה העליון של השמשה הקדמית בצד ימין

הוברגו החוצה ופתרו את בעית שריקת הרוח, ומכיוון שאין לי דיבורית מותקנת אלא רק שתי אנטנות (זכר לימים אחרים), אז אין לי בעיה לא להרכיב אותן חזרה.

ד"א, איך אני מסיר את בית האנטנה בלי לפגוע בשמשה?

בריאות לכולם!

פורסם

אחי תקשיב **** אם הוא אחיך דבר איתו בבית - שמור על כללי הפורום - הנהלת הפורום ****

לאחי יש פיאסטה 97 וגם לו זה היה ומזל שאבא שלי מכונאי

יש סבירות מאוד גדולה שזה מייסבים של הגלגלים הקדמיים!

תגש למוסך לבדוק את זה

או תעשה בדיקה עצמאים תרים את הרכב על ג"ק

תסובב כל גלגל בניפרד ותראה עם יש רעש מוזר בגלגל עם כן אז זהזה !

פורסם

***נמחק ציטוט מיותר- אין צורך בזה כאשר מגיבים מתחת להודעה - הנהלת הפורום***

הוא כתב שהבעיה נפתרה לא?

לא הבנתי אותך? אם אתה אומר שהוא אחיך אז איך יש לו פיאסטה? הוא אמר שיש לו קסנטיה? מה אתה מסתלבט עלינו? או שזה אח אחר?

• תוכן חדש...