Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכבת שעון גדישה בגולף GTI 99

רועי לוי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רכשתי שעון גדישה ואני רוצה להרכיבו לבד(אם יתאפשר הדבר).

הבנתי שצריך לקנות כמו מין ניפל T. ולחבר אותו.

אפשר לקבל פרטים יותר מדויקים יותר על איך להרכיב אתו.(אם יש פרויקט או משהו אז יעזור מאוד).

ואיפה קונים את הניפל הזה ,ואם זה הדבר היחיד שצריך לקנות.

תודה:)

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שעון גדישה מקבל את המידע שלו מקו וואקום שמחובר לסעפת היניקה.

אתה צריך לזהות אחד כזה, לראות מה הקוטר שלו, להשוות אותו מול הקוטר של הצינור שמגיע עם השעון ולקנות T שייחבר ביניהם.

מוטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

גולף GTI 99 מנוע -AGU

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוטי,

ביקשתי את קוד המנוע בכדי למצוא שרטוט של המנוע על-מנת שנוכל להסביר לפותח האשכול לאן לחבר את הצינור.

רון או מוטי האם תוכלו להסביר לבחור לאן לחבר את מחבר ה-T לפי השרטוט המצורף ?

תודה מרק

1.pdf

2.pdf

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם הניפל חייב להיות ממתכת או פלסטיק?

והכי אבל הכי חשוב:איפה קונים את זה!?!?

נ.ב:בכמה גודשת גולף GTI מקורית?(אני לא יכול להתאפק עד מחר שאני ארכיב את השעון..:)...)

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד בבקשה, אתה יודע להגיד תודה רבה על המאמץ של האנשים שצירפו לך שרטוט ? וגם שרטטו לך איך לחבר את השעון ?

יש לי יום יום חג....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
האם הניפל חייב להיות ממתכת או פלסטיק?

והכי אבל הכי חשוב:איפה קונים את זה!?!?

נ.ב:בכמה גודשת גולף GTI מקורית?(אני לא יכול להתאפק עד מחר שאני ארכיב את השעון..:)...)

כל חנות שמתעסקת עם פנאומטיקה, וגם חנות לחיות מחמד, T לצינור חמצן של אקווריום יעשה את העבודה.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות מפלסטיק רק תקפיד שיהיה פלסטיק חזק ולא משהו חרטה

בקשר לגדישה אם הכל תקין פיקס טיפטופ אתה אמור לגדוש בין 0.3 ל0.5 באר לא יותר מזה בשום אופן...אם יותר אני מציג שתקפוץ רגע לגיא פרילינג ותגלה איזה צ'יפ הרכיבו :D:D:D:D שתדע בשבילך הידע...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-T המדובר יכול בהחלט להיות מפלסטיק אבל כדאי להציץ במחבר שמגיע עם השעון ולראות איזה סוג של חיבור מגיע על הצינור.

בשעון גדישה של אוטומטר (למשל), שקו הוואקום עשוי מניילון והחיבור שלו הוא עם מחבר מתכת אתה לא רוצה לחבר עם פלסטיק אלא למצוא T מתאים למחבר של אוטומטר.

אם יש אפשרות למחבר פלסטי, אין עם זה שום בעיה עקרונית.

מוטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...