Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כשקניתי חלפים לכרב היה לו רק את הרפידות האלה מהאיכותיות לדבריו אז אמרתי לו שאני אבדוק ומקסימום אחזיר לו, מה אתם אומרים? אלו רפידות טובות חברה מוכרת או לא?

בתודה ובברכה

ישראל שמלה

P1030652 (Small).JPG

P1030653 (Small).JPG

P1030654 (Small).JPG

P1030655 (Small).JPG

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

יש הבדל באיזה צלחות אני משתמש לגבי הרפידות?

או יותר נכון הרפידות הנ"ל ישתפו פעולה כנדרש עם צלחות חדשות שקניתי של חברת ברמבו?

בברכה ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

זה שהרפידות מחזיקות יותר באותו רכב ואצל אותו נהג לא אומר שהן בולמות יותר טוב. אפילו להיפך.

רפידה אמורה להישחק. רפידות קשות מדי בולמות פחות טוב ומתחממות יותר.

צריך לקחת בחשבון שרפידות הן דבר מתכלה שמצריך החלפה בזמן טיפולים, בדיוק כמו שמן.

זה שצריך להחליף שמן מנוע בזמן טיפול לא גורם לאנשים לחשוב "שיט, שוב התקלקל השמן", נכון?

אני מחליף רפידות לסירוגין בכל 20K בזמן טיפול שגרתי, ולא מחכה לשמוע את הציוצים שאומרים שהרפידה הלכה לגמרי ועכשיו הולכים גם הדיסקים.

אני משתדל להשתמש ברפידות של ATE שהן יחסית רכות ובאמת מתקרבות לסוף ימיהן אחרי 20K.

אם מישהו היה מציע לי רפידות שמחזיקות פי שתיים - בחיים לא הייתי לוקח.

פורסם

מה אני מרכיב אותם בכל מקרה? הם לא יגמרו לי את הצלחות החדשות של ברמבו שקניתי.

בברכה ישראל.

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

יכול ליהיות שאף אחד לא יודע מה זה החברה הזאת ,או האם הרפידות האלה יגמרו לי את הדיסקים כמו שאמר ishpuz ? אני קצת לחוץ להחליף הרפידות שלי באוטו גמורות ד"א גם הדיסקים רועדים מאוד ואני ממש מבקש שאם משהוא יודע שיעזור לי,

יום טוב

בבברכה ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

בכריזמה2003 הרפידות המקוריות הם שלTRW והם מחזיקות 45K הרפידות שבתמונה אולי יחזיקו יותר אבל הצלחות ישחקו הרבה יותר מהר כי הרפידות קשות והם ישחקו את הדיסקים אז תחשוב טוב לפני שאתה מרכיב

פורסם

אם בזמן בלימה יש רעידות(אמרת דיסקים רועדים), אז אתה צריך להחליף דיסקים ורפידות.

אם כבר קנית ואתה לא יכול להחזיר אותן, תרכיב, אולי תאהב אותן, אם לא, תחליף

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תודה לעונים

חוץ מ haimy אף אחד לא מכיר את הרפידות האלה? או אולי ניסיון אישי?או רק את החברה האם היא מוכרת וכו'?

שוב תודה

בברכה ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

אני יודע שלא יקרה שום דבר שלא אמור לקרוא אבל השאלה היא מה כן אמור לקרוא עם בלמים של חברה לא מוכרת ?

בברכה ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

במקרה הכי גרוע בשימוש נורמלי, אולי חריקות ואולי בלימה חלשה במעט, בשימוש דורשני, עלולות לצוץ כבר תופעות לוואי שבדרך כלל לא היו קורות עם רפידות יקרות יותר, לא שאני אומר משהו על החברה הנ"ל, אני פשוט לא מכיר אותה.

• תוכן חדש...