Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים פורסם בסקאלה על קורס מרשלים של "מועדון מרוצי ישראל"

http://www.motor-sport.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=67297

כתוב באתר הזה שזה אתר הבית של העמותה לספורט המוטורי

אז השאלה שלי המועדון הזה זה מי שמארגן את כל מירוצי הראלי בארץ?שמשתתפים בהם עמותת הIRDA?

או שזה איזה משו אחר כי ראיתי שזה לא פורסם פה אז זה נראה לי מוזר...

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעשה סדר בדברים , העניין מאד פשוט .

"מועדון מרוצי ישראל" הינו מועדון שמארגן ארועים מוטוריים , מרוצים ואימונים וכו' , פעם כתבתי קבלן מרוצים ואנשים נעלבו :wink: .

עמותת נהגי המרוצים - IRDA , הינה עמותה שמאגדת בתוכה את נהגי ונווטי הראלי בישראל , הגוף שכביכול מספק את כוח האדם להשתתפות במרוצים .

יום טוב

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
לפני כמה ימים פורסם בסקאלה על קורס מרשלים של "מועדון מרוצי ישראל"

http://www.motor-sport.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=67297

כתוב באתר הזה שזה אתר הבית של העמותה לספורט המוטורי

אז השאלה שלי המועדון הזה זה מי שמארגן את כל מירוצי הראלי בארץ?שמשתתפים בהם עמותת הIRDA?

או שזה איזה משו אחר כי ראיתי שזה לא פורסם פה אז זה נראה לי מוזר...

למען הסדר

1. "העמותה לספורט מוטורי" כוללת בתוכה את "מועדון מרוצי ישראל" "מועדון המרשלים" "מועדון אופנועי הים והסירות המהירות"

2. "אתר הבית" הוא של כל המועדונים הרשומים מעלה.

3. העמותה לספורט מוטורי תמשיך לאמץ בחום כל מי שירצה להצטרף אליה כל גוף בעמותה פועלת במסגרותיו הוא ונשמח להיות "קבלנים" של אלו שמאמינים שאנחנו יכולים לתרום להם דבר אחד או שניים או יותר.

4. פעילותנו ימשיכו להתפרסם גם באתרים אחרים למען קידום הספורט המוטורי.

5. הקורס יפתח במועדו וכבר כיום רשומים בו 36 איש חדשים חלקם מעוניין להיות מרשל וחלק האחר מתוך עיניין כולם חברים במסגרת העמותה ובקרוב יפתחו ימי עיון וקורסים נוספים גם בתחומים אחרים.

ברוך שליט - נשיא

העמותה לספורט מוטורי

פורסם

אוקיי הבנתי תודה,

רק יש לי עוד שאלה אחת

כתוב שם שהקורס עולה 100 ש"ח ובטופס הרשמה כתוב 1800 ש"ח

מהו הנכון?

עריכה:

אה וגם עד מתי אפשר להירשם לקורס?

פורסם

רעיון...

אולי, כמקובל בתחומי ספורט מסויימים, כל מתחרה (נהג/ נווט) יחוייב להיות מרשל (לאחר הכשרה בסיסית) במשך, נגיד, שני אירועים לפחות כחלק מהתהליך לקבלת רשיון מירוצים?

ובלי קשר (או- גם אם זה לא חובה)- אני ממליץ בחום גם לנהגים ולנווטים להשתתף בהכשרת המרשלים- חשוב לדעת איך העולם נראה מנקודת המבט של זה שאתם מאכילים אותו אבק, חשוב להבין שהוא לא "סתם קטנוני" ולמה חשוב להקשיב למי שאומר לכם "עצירה מוחלטת".

אסף.

פורסם
רעיון...

אולי, כמקובל בתחומי ספורט מסויימים, כל מתחרה (נהג/ נווט) יחוייב להיות מרשל (לאחר הכשרה בסיסית) במשך, נגיד, שני אירועים לפחות כחלק מהתהליך לקבלת רשיון מירוצים?

ובלי קשר (או- גם אם זה לא חובה)- אני ממליץ בחום גם לנהגים ולנווטים להשתתף בהכשרת המרשלים- חשוב לדעת איך העולם נראה מנקודת המבט של זה שאתם מאכילים אותו אבק, חשוב להבין שהוא לא "סתם קטנוני" ולמה חשוב להקשיב למי שאומר לכם "עצירה מוחלטת".

אסף.

(אם השלט היה איפה שהוא אמור היה להיות) :roll:

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אין בעיה למצוא חברה טובים שרוצים ומוכנים להיות מרשלים , גם אין בעיה להכשיר אותם בצורה טובה .

הבעיה היא איך שומרים עליהם ומטפחים אותם כדי שימשיכו ויתמידו לתפקד כמרשלים לאורך זמן .

בעמותת הראלירייד בכוונתי לפתוח מועדון מרשלים בו נכשיר אותם בצורה מקצועית ,

נטפח אותם באופן שנדאג שיגיעו ויחזרו מביתם לתחרות עם הצוותים המתחרים , נעשה להם נסיעות ברכבים המתחרים , נעשה להם העשרה מקצועית בתחום הנווטות , בתקווה שמתחרים שזקוקים לנווטים יבחרו אותם מקבוצת המרשלים ,ונשתף אותם בכל שאר פעילויות העמותה

כך בונים חומה

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

1. קורס המרשלים יחולק למספר קבוצות בגלל מספר המשתתפים הרב והרצון למקד תשומת לב לכל אחד ואחד בקורס המרשלים.

2. למרשלים הפעילים מתוכנת ליגת ג'ימקנה למרשלים בלבד ובימים הקרובים יועבר מייל בנושא זה.

3. ליגה נוספת שמתוכננת היא ליגת קארטינג למרשלים.

תזכורת למעונינים : קורס המרשלים יפתח בתאריך 12.1.2007, הקורס בן יומיים ונלמדים בו מהם תפקידי המרשל במרוצי ראלי, תקנון המרוצים, שימוש בציוד עזר כגון שעוני זמנים ומכשירי קשר.

הקורס הוא שלב א' מתוך שלוש כאשר בשלבים המתקדמים יש קורסים בנושא עזרה ראשונה וכיבוי אש.

בקרוב מאד יפתח קורס מרשלים למרוצי כביש.

לפרטים נוספים ניתן לפנות לאסף במייל [email protected] אנחנו לשרותכם תמיד.

עמותת המרשלים

[email protected]

פורסם

שלום לכולם .

אנו מועדון המרשלים מעוניינים לצרף למנהלת הארוע חובשים (מרפאה/קרבי) ו/או כאלה שעברו הסמכה ע"י מד"א,לטובת פריסה טובה יותר לאורך המסלול.ובנוסף אנשי כבאות ומכונאים במקצועם,לשם שליטה ובקרה טובה יותר בפיץ.(לא חובה לבוא לישיבות שבועיות)

בעלי מקצוע אשר אדרנלין טוב זורם בעורקיהם ומעוניינים בכך יכולים להתקשר אליי או לישלוח מייל לכתובת [email protected]

לידי אסף טננבאום

בתודה מראש

אסף שדמה

פורסם

סדר יום ראשון: 08:30-09:00 - הרשמה וכיבוד קל.

09:00-09:30 - דברי פתיחה.

09:30-11:00 - מרוצי ראלי - הוראות,חוקים, וסוגים.

11:00-11:15 - הפסקה

11:15-12:45 - קטעי ראלי.

12:45-13:30 - ארוחת צהריים.

13:30-15:00 - חוקים, עונשין ובטיחות.

15:00-16:00 - נוהל קשר

סדר היום שני:

08:30-09:00 - התכנסות וכיבוד קל.

09:00-10:30 - בקרת זמנים וכרטיס זמנים.

10:30-10:45 - הפסקה.

10:45-12:15 - תירגול

12:15-13:00- הפסקה

13:00-14:00 - שאלות מבחן מסכם ודברי סיכום