Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 גליונות של מגזין "אוטו"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מנסה כבר כמה ימים להשיג איכשהוא 3 גליונות של מגזין "אוטו"

דיברתי עם מחלקת המנויים שלהם וחשבתי שאני יוכל לקבל/לרכוש את זה דרכם כי אני מנוי.

לצערי הודיעו לי שבלתי אפשרי להשגה כי זה יותר מידיי ישן, ואם אני רוצה היא יכולה לשלוח לי מהארכיון כתבות שונות שאני רוצה מאותם גליונות.

את הכתבות עצמן אפשר להשיג באתר "אוטו" אבל אני מעוניין בגיליון עצמו.

3 הגליונות הם : 161, 200, 240.

אם למישהו יש רעיון או דרך כלשהיא שבה אני יוכל להשיג אותם, רק שיגיב :-D

נ.ב.

אני יודע שיש כאן כמה מכתבי "אוטו" אז אולי תפעילו קשרים :idea:

תודה לעוזרים

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

240 הוא יחסית חדש.

הנוכחי הוא 248. שזה אומר לפני 8 חודשים, אפילו מהשנה. עדיין יש בעיה להשיג אותו מהמערכת??

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

דיברתי בעבר עם מישהי מ"אוטו" , והם אמרו לי שהם יכולים לשלוח בפקס את עותקים מהארכיון (אל תתפוס אותי במילה אבל , זה היה לפני הרבה זמן).

פורסם

תקרא בלוח המודעות למכירה של אוטו.

לעיתים קרובות מישהו שם מציע גיליונות למכירה.

אולי אח"כ אני ירפרף בכמה גיליונות ויבדוק אם יש כאלה שמוכרים את הגיליונות שאתה מעוניין.

עריכה: בגיליון האחרון מישהו מציע למכירה את גיליונות 130-246, המס' שלו 052-5629329

פורסם
דיברתי בעבר עם מישהי מ"אוטו" , והם אמרו לי שהם יכולים לשלוח בפקס את עותקים מהארכיון (אל תתפוס אותי במילה אבל , זה היה לפני הרבה זמן).
כן, הם הציעו לי גם את הפתרון הזה, לשלוח לי בדואר צילום של הכתבה שאני רוצה.

תקרא בלוח המודעות למכירה של אוטו.

לעיתים קרובות מישהו שם מציע גיליונות למכירה.

אולי אח"כ אני ירפרף בכמה גיליונות ויבדוק אם יש כאלה שמוכרים את הגיליונות שאתה מעוניין.

כן, ראיתי את זה גם, אבל כולם רוצים למכור את הכל ביחד או לפחות 10-20 ביחד :-(

איזה חודשים ובאיזו שנה?
240 לפני 8 חודשים

200 שנת 2003 אני חושב

161 שנת 2002 כנראה

אבל בכללי, כתוב בראש כל מגזין את המספר שלו :idea:

נדב - [email protected]

פורסם

מה המספר של מגזין "אוטו"?

עריכה: מצאתי את המספר

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כרגע התקשרתי לטלפון הזה 03-5734044. זה המספר של המנויים הם אמרו שהם יכולים לשלוח לי בפקס את הכתבות של 240. אבל לא את של ה200 ו161 כי זה ישן מאוד!. אבל אם אתה לא מנוי שלהם הם לא נותנים.

מצטער על הטעויות לא יחזור.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
כרגע התקשרתי לטלפון הזה 03-5734044. זה המספר של המנויים הם אמרו שהם יכולים לשלוח לי בפקס את הכתבות של 240. אבל לא את של ה200 ו161 כי זה ישן מאוד!. אבל אם אתה לא מנוי שלהם הם לא נותנים.

מצטער על הטעויות לא יחזור.

כן, דרכם אפשר להשיג את זה, דיברתי איתם גם היום.

הם שולחים לי כתבה מגיליון 161, וכמובן שצריך להיות מנוי כי אם לא אז לא ידברו איתך בכלל .

דבר עם אביעד, יש לו כל מגזין מכל שנה אפשרית (ומה שלא היה לו המניאק לקח ממני :lol: )
ומי זה אביעד??

מה הניק שלו?

נדב - [email protected]

פורסם

מניסיון (אם כי לא שלי) אין בעיה לקבל צילומים של גיליונות ישנים, גם ישנים מאוד. דבר עם מחלקת המנויים ותתעקש פשוט. לא הולך? תתקשר למערכת עצמה.

ונמרוד, תקרא את ההודעה לפי שאתה לוחץ שלח. חלק מההודעות שלך מבולבלות לחלוטין.

פורסם
ומי זה אביעד??

מה הניק שלו?

אני הוא אביעד.

אכן יש לי הרבה מאוד גיליונות בבסיס (שבקרוב יוצעו למכירה במחיר נחמד).

אז ככה: את 240 השאלתי מהספרייה והחזרתי, אז אין לי אותו. גיליון נחמד מאוד, ועכשיו אני מחפש את רשימת הכבישים המהנים לנהיגה שפורסמה שם. (למה לא העתקתי?).

גיליון 200 - זהו הגיליון 200 המפורסם עם כל הרכבים החזקים (בדיקת תאוצות) - מכיוון שחרשתי עליו יום אחד בעבודה אין לי אותו בבסיס.

את גיליון 161 יש לי. פורסמה שם כתבה על מרוצי רחוב עם תמונה של פיז'ו 205 ואיביזה קופרה צהובה.

צור קשר בפרטי, ואשאיל לך אותו. (רק שבוע הבא אני אהיה בבסיס; איזור צריפין).

פורסם
מניסיון (אם כי לא שלי) אין בעיה לקבל צילומים של גיליונות ישנים, גם ישנים מאוד. דבר עם מחלקת המנויים ותתעקש פשוט. לא הולך? תתקשר למערכת עצמה.

מסכים עם גיא.

כשעשיתי מנוי ביקשתי 2 כתבות ממש ישנות ונתנו לי את הצילום שלהם, תתעקש בסוף הם יתנו לך.

אגב, אתה מחפש כתבות ספציפיות, או את כל הגליון?

ואם כן אז איזה כתבות אתה מחפש?

איתי.

פורסם
מסכים עם גיא.

כשעשיתי מנוי ביקשתי 2 כתבות ממש ישנות ונתנו לי את הצילום שלהם, תתעקש בסוף הם יתנו לך.

אגב, אתה מחפש כתבות ספציפיות, או את כל הגליון?

ואם כן אז איזה כתבות אתה מחפש?

איתי.

הכתבות הספציפיות שאני רוצה כבר בדרך, הם שלחו לי אותם היום.

אבל בכל מקרה אני רוצה גם את כל הגליון, עדיף מצילום :wink:

נדב - [email protected]

• תוכן חדש...