Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המונדיאו ליסינג של אבא שלי היא כנראה מכונית נמוכה במיוחד - לא מובן איך הוא מצליח לגרד לה את הטמבון מלמטה כל כך בקלות.

כפי שאתם יכולים לראות בתמונות, החלק התחתון של הפגוש הקדמי פשוט נשבר עם הזמן (כרגע הוא זרוק בבגאז').

מאחור, הפגוש כולו סרוט, יש עיקום בצד של הגלגל הימני ומשהו בולט מהתחתית של הרכב.

אבא שלי טוען שחברת הליסינג תאלץ אותו לשלם הרבה מאוד כסף על הכל, כ-1000 שקלים עבור החלק שמלפנים וקרוב ל-3000 עבור פגוש אחורי חדש.

השאלה היא: האם אפשר למצוא כאלו מפירוק/מקור אחר במחיר זול משמעותית? איך כדאי לטפל בעניין מבלי שזה יעלה אלפים?

תודה

רוני

mondeo1.jpg

mondeo2.jpg

mondeo3.jpg

mondeo4.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דבר עםהפחח/צבעי שלי בעיר רמלה.

הטלפון 054-5659978, השם חאדר. יש לו ים חלקים והוא יכול גם להרכיב.

מסור לו ד"ש מדוד המכונאי מרחובות.

אפשר לצלצל בכל שעות היום הוא עובד בבית.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

המונדיאו הזאת די חדשה..אם אבא שלך צריך להחזיר אותה עוד הרבה זמן אז אל תתקן עכשיו כי מילא הפגוש החדש שוב ישרט.

ההמלצה שלי (לא לגבי מחיר) זה שתעשה את התיקון ממש יומיים לפני ההחזרה לחברת הליסינג

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אולי בנייה שונה לפגוש מפיבר ?

ז"א - בלי תוספות מיוחדות ( ע"ע פגושים מזעזעים ) , אלא פשוט בנייה (שניתן להסיר בבוא העת) , שתאפשר מרווח גחון גבוה יותר - וכשתצטרך - תחליף / תצבע - אחרת , כמו שזה נראה - זה יחזור על עצמו בשנית.

פורסם

בנייה שונה זה עסק יקר ומיותר, ולא יתקבל בברכה ע"י חברת הליסינג.

לחכות עד שצריך להחזיר את האוטו אי אפשר, כיוון שהאוטו גם נלקח לטיפולים ואז הם יראו את הפגיעות וידרשו תיקון מיידי.

אני אתקשר לפחח של דוד ברמלה, אני מקווה שהוא יוכל לתת לי מענה טוב.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

וכמו כן - קצת יותר זהירות.

לי יש את אותו הרכב כבר 4 חודשים ו-6,000 ק"מ עם 0 שריטות.

ד"א - חיישני נסיעה לאחור ברכב הזה הם ממש ברכה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...