Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיכום ביניים לשרשור:

הגיע בחור לפורום ששאל שאלה קצת שונה מ:

1.ראלי יד 25 עם 9 מכות בשלדה, האם לקנות?

או

2.מחפש רכב ספורטיבי עד 30K?

לצערי הרב חברי הפורום במקום לתת תשובה עניינית, או להמנע מתגובה פשוט שתפו את הבנאדם בהערות מטומטמות, ותובנות בוטות על בת זוגתו וכו'

אחד מחברי הפורום הותיקים השכיל לנצל את השרשור כבמה לדעותיו הפילוסופיות-סוציאליסטיות משהו

דוד שלי היה מנכ"ל של חברה גדולה ומוכרת והוא הסתפק לו בפאסאט 2.0, בסיסית.

כל הכבוד לאישתך שהיא במשרה בכירה... קשה לה להסתפק במזדה 3? יש מספיק אנשים שהיו מוכנים "להסתפק" במזדה 3... אבל לאשתך זה לא מתאים? היא רוצה אפקט הגעה? רוצה סמל סטטוס?

ואני שואל - מזה החומרניות המזוויעה הזאת? גועל נפש!

אני מכיר אנשים במשרות בכירות מאוד (כמו דוד שלי, אח שלי, ומכרים נוספים) והם מסתפקים במה שיש, ולא פוזלים ליותר מזה!

מה הקשר?

ועכשיו לתשובה:

מה שמנצח פה זה "כנהוג בענף", שבת זוגתך תבדק עם חברים, עמיתים (במשרות דומות) איזה רכבים מוצמדים להם לפי זה אפשר להציב את הדרישה.

דעה אישית:

סמנכ"לית שיווק שסוגרת עסקאות במיליוני דולרים כל חודש, מן הראוי שתגיעה לפגישות שלה ברכב יוקרתי (כגון הפאסאט שהזכרת)

סמנכל"ית ייצור שצריכה להראות בכירה מול עובדיה, עמיתיה והספקים לדעתי יכולה בכיף להסתפק ברכב דוגמת: מאזדה 6, ניסאן פרימירה, סיוויק ES, ודומיהן.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם
סיכום ביניים לשרשור:

או

(NOT)!!

הגיע בחור ששאל מפורשות (!), איזה רכב יעשה הכי הרבה פוזה על העובדים בחברה של אישתי??

איך אני אגרום להם להבין שנכנסת לחניה סגנית מנכ"ל!!. ולא סתם עובדת זוטרה??

הרבה בוחרים לקנות רכבים מסויימים כי הם סמלי סטטוס גבוהים, אבל לאן הגענו?!

ואם כל הפורום הבין למה הבחור התכוון ורק אתה לא, אתה מוזמן לקרוא שוב את הודעתו המקורית.

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

פורסם
סיכום ביניים לשרשור:

או

לצערי הרב חברי הפורום במקום לתת תשובה עניינית, או להמנע מתגובה פשוט שתפו את הבנאדם בהערות מטומטמות, ותובנות בוטות על בת זוגתו וכו'

לפי מה ששמתי לב פה זה לא פורום לייף סטייל ולא פורום אופנה.

אותי אישית מעצבן כל פעם שמתיחסים לרכב כאל אביזר אופנה.זה לא ששאלו שאלה שונה, זה פשוט שאלו שאלה שלא מתאימה לפורום חובבי רכב ומוטוריקה.

פותח השרשור לא שאל לגבי הרכב עצמו אלא לגבי מה שהרכב "משדר", ומה יותר "אופנתי" וזה לא המקום הנכון לשאלות כאלה.

אסף

פורסם
(NOT)!!

הגיע בחור ששאל מפורשות (!), איזה רכב יעשה הכי הרבה פוזה על העובדים בחברה של אישתי??

איך אני אגרום להם להבין שנכנסת לחניה סגנית מנכ"ל!!. ולא סתם עובדת זוטרה??

הרבה בוחרים לקנות רכבים מסויימים כי הם סמלי סטטוס גבוהים, אבל לאן הגענו?!

ואם כל הפורום הבין למה הבחור התכוון ורק אתה לא, אתה מוזמן לקרוא שוב את הודעתו המקורית.

אני הבנתי והתייחסתי בציניות לחוסר הפתיחות שלהפורום לשאלה שונה קצת.

כדוגמת התגובה שלך.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם
לפי מה ששמתי לב פה זה לא פורום לייף סטייל ולא פורום אופנה.

אותי אישית מעצבן כל פעם שמתיחסים לרכב כאל אביזר אופנה.זה לא ששאלו שאלה שונה, זה פשוט שאלו שאלה שלא מתאימה לפורום חובבי רכב ומוטוריקה.

פותח השרשור לא שאל לגבי הרכב עצמו אלא לגבי מה שהרכב "משדר", ומה יותר "אופנתי" וזה לא המקום הנכון לשאלות כאלה.

אסף

נכון זה פורום רכב.

וכן הרבה אנשים מתייחסים לרכב כאל אביזר אופנתי.

אנשים גם יכולים לחבב רכב כאביזר אופנתי ,שמשדר משהו ואופנתי.

האם אתה תחליט אם זה המקם לשאול שאלות כאלו או לא?

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם
מזדה 3 ומזדה 6 נראות כמעט אותו דבר לפועל שלא מבין כלום במכוניות...

הכנסת אותי אגב לשוק מוחלט, ואני עדיין לא יודע איך אתמודד עם זה.

ארז ואחרים.

אני מתנצל על שלא הבהרתי את עצמי כהלכה.

* נמחקו מספר שורות לבקשת פותח השרשור *

השאלה שלי היתה פשוטה, ומי שהתיחס אליה בלבד ולא לפרשנות האישית שלו לסיפור הרקע כבר נתן לי תשובה. מכיוון שבעיני הפאסאט דור חדש (בעיקר בצבעים הכהים) משדרת איזו מכובדות שאני לא מוצא במזדה 6 הפופולרית רציתי לדעת איך היא נתפסת אצל אחרים (רצוי בני למעלה מעשרים וחמש) האם טעמי האישי משתקף גם בדעת הכלל, או שאין טעם לצאת למלחמה על משהו שלא ברור לאחרים בכלל.

כל השאר פרשנות של הקורא (פועלים ?? אולי זו חברה בשוק ההון? אולי חברת מחקר ביוטכנולוגי?)

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

רציתי לדעת איך היא נתפסת אצל אחרים (רצוי בני למעלה מעשרים וחמש) )

נתפסת בתור רכב מנהלים

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

שתכוון גבוהה, פאסאט זו אופציה טובה ומכובדת..שתבקש פאסאט, אם יסרבו שתנסה B4 או407

אם יסרבו, אז כדאי שתבינו את הרמז ותנפצו את הבועה (היא לא באמת מס' 2)..קחו מאזדה 3 ותגידו תודה.

1.8T 8)

פורסם
ארז ואחרים.

אני מתנצל על שלא הבהרתי את עצמי כהלכה.

סיפור הרקע הוא כזה :

* נמחקו מספר שורות לבקשת פותח השרשור *

השאלה שלי היתה פשוטה, ומי שהתיחס אליה בלבד ולא לפרשנות האישית שלו לסיפור הרקע כבר נתן לי תשובה. מכיוון שבעיני הפאסאט דור חדש (בעיקר בצבעים הכהים) משדרת איזו מכובדות שאני לא מוצא במזדה 6 הפופולרית רציתי לדעת איך היא נתפסת אצל אחרים (רצוי בני למעלה מעשרים וחמש) האם טעמי האישי משתקף גם בדעת הכלל, או שאין טעם לצאת למלחמה על משהו שלא ברור לאחרים בכלל.

כל השאר פרשנות של הקורא (פועלים ?? אולי זו חברה בשוק ההון? אולי חברת מחקר ביוטכנולוגי?)

לדעתי אתה בבעיה. יחד עם זאת, ודאי תשמח לשמוע שיש אנשי מקצוע שיוכלו לעזור.
פורסם

השרשור הזה פלצני ברמות מדאיגות.

משא ומתן , סטאטוס , דיוני שכר , זוטר או מנהל לא ממש צריכים לעניין כאן מישהו.

יכולת לשאול בפשטות איזה רכב נראה יותר יוקרתי ו/או משדר יוקרתיות , ולחסוך מאיתנו את כל המגילה והסכסוכים הפנימיים בחברה שאשתך עובדת בה .

בכל זאת , לדעתי הפאסאט משדרת יותר יוקרתיות מהמזדה 6.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...