Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות סמארט משומשת בתור רכב שני (או שלישי ) בבית. כאשר רוב התנועה היא בתוך העיר אבל יש גם חלק בינעירוני עם עליה די ארוכה וקשה.

כאשר היה חדש הרכב לא בא בחשבון בגלל המחירים אבל הם צנחו די במהירות וכעט ניתן לקנות ב 50 אלף בערך.

מה שמעניין אותי בעיקר זה אחזקה יומיומית של הרכב כלומר עד כמה הוא אמין ? מה קורה עם מחירי החלפים והטיפולים? (מישהו אמר מרצדס? ) והביטוח? האם הרכיבים מאוד מורכבים או שאפשרי גם לטפל לבד בחלק מהדברים?

ובכלל כל רשמים שיש לכם לגבי אחזקה שלו אשמח אם תשתפו אותי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תראה אני לא מבין גדול באוטו הזה אבל לבת דודה שלי יש כזה 02 או 03 לא יודע בדיוק

אני רק יודע שעם אתה תשתמש בוא בתוך העיר אתה לא תצליח לזהות תחנות דלק כי אתה לא תצטרך כמעט לבקר בהם.

אני חושב שהאוטו הוא בדיחה (תמיד צוחק על בת דודה שלי בגלל המנוע העלוב 600 שיש לאוטו)

אבל עם זה רק לעיר אז האוטו ממש חמוד ושימושי.

יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם
אני חושב שהאוטו הוא בדיחה
האוטו הזה לא רק שהוא לא בדיחה, הוא גאונות! (ולכן קוראים לו סמארט!)

ראה בחתימתי: "הקטנה, החכמה שלי!", זו רק דעתי, אבל יש רבים שיתמכו.

אופנוען

• תוכן חדש...