Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני זקוק למוסכים מומחים שהיה לכם ניסיון איתם ואתם יודעים בוודאות שמדובר בקצוענים!

הרכב הינו רנו קליאו 2002.

מד מהירות לעיתים מפסיק לעבוד - זקוק לתיקון

בלמים כנראה קרובים לסוף - זקוק למוסך שיחליף ולא ישקר

מזגן - מסתבר שיש דליפה, פעם קודמת שהיינו אצל מזגניסט הוא אמר שאין דליפה ודחף גז בלי לשקול. אני מחפש הפעם מישהו מקצוען שימצא את הדליפה כי היא נורא קטנה ושיהיה מקצוען.

המוסכים רצוי שיהיו באיזור המרכז נס ציונה/ראשל"צ/רחובות

תודה מראש

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מד מהירות ברנו קליאו 02' שמפסיק לפעול מעת לעת-בעייה בחיישן שמורכב בגיר.לא יקר לתיקון.

מזגן שדולף ממנו מעט גז מעיד על בעייה במעבה הפנימי שלרוב דולף בקצב איטי מאד,ורק באמצעות מילוי גז+זרחן אפשר להבחין בכך.

התופעה מוכרת ברנו קליאו ומגאן,ולא זולה לתיקון,מאחר והיא מחייבת פירוק מלא של לוח המחוונים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בנושא בלמים - פנה בה"פ לבני ל. מהפורום. הוא נמצא ברשל"צ ואני בטוח שיתן לך חוות דעת אוביקטיבית לגבי מצב הבלמים שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וואלה, שחכתי מבני.ל :) הרי הוחלף טיימינג אצלו ברכב הנ"ל.

חן, בקשר למזגן, אתה אומר בעצם שעדיף למלא כל קייץ גז מאשר לפרק ולתקן את המעבה?

בקשר למד מהירות, לא צריך לפרק לוח שעונים כלל, רק להחליף את החיישן הנ"ל?

ובבקשה, זקוק להמלצה למיזוג אויר ומישהו שיחליף את החיישן הנ"ל בגיר.

פורסם

כל עוד הנזילה קטנה, והמזגן "סוחב" מעונה לעונה, עדיף לדעתי למלא גז ולא לתקן את הנזילה.

פירוק של דאש-בורד, ובמיוחד בצרפתיות, לא נגמר בדרך כלל טוב. הפלסטיקים פשוט לא חוזרים למצב שבו הם היו.

וזה עוד לפני שדיברנו על כמות העבודה שיש לעשות כדי להחליף מעבה כזה. לא יודע איך זה במגאן, אבל בדרך כלל בתוצרת צרפת מדובר בסרט לא קטן...

בנושא המיזוג - יש חבר פורום בשם דוד שמתעסק במיזוג ויושב כמדומני ברחובות. שווה בדיקה..

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מזגן - אני מחפש הפעם מישהו מקצוען שימצא את הדליפה כי היא נורא קטנה ושיהיה מקצוען.

נסה את איציק וייס. במוסך לידו, יש מכון גירים שאני קניתי אצלו פעם אחת חיישן מהירות ב-300 ש"ח +-, ואיציק עזר לי להרכיב אותו ללא תמורה.

בהצלחה,

צבי

פורסם
הייתי מעדיף משהו יותר קרוב מפ"ת.
בשביל מישהו שבא בדרישות (לגיטימיות) לקבל מקצוען ברמה גבוהה, מצחיק אותי שאתה לא מוכן "להרחיק" עד לפ"ת. אל תשכח שלפעמים זול יוצא יקר.

לא חסרים אנשים בפורום שהרחיקו הרבה יותר מכך. למעשה, אחד המגיבים בשרשור הזה נסע עד חיפה בשביל שהמקצוען הנכון (דני המפורסם זומרשטיין) יתעסק לו במערכת ההזרקה.

פורסם

מישהו מכיר חשמלאי ואיש מזגנים בשם עסק "סטרט" באזור תעשיה ראשלצ הישן (אם איני טועה רחו' שמוטקין?) ? אפרופו מיזוג אויר האם אפשר לקבל חוו"ד עליו?

פורסם

טוב הייתי אצלו בפ"ת, עלה 350 שקל כולל מע"מ מילוי שמן+גז+זרחן והחלפת 2 שסתומים(האלה שדרכם מכניסים גז למערכת) בגלל שכנראה מהם הייתה הנזילה.

מכיוון שהנזילה מאוד איטית אי אפשר לבדוק ישר, הוא אמר שאם תוך שנה שוב לא יעבוד הוא ימלא גז על חשבונו בתנאי שנתקן אצלו את הנזילה. אני מקווה שהנזילה הייתה מהשסתומים שהוחלפו...

בקשר למד מהירות, הוא אמר שהוא לא מתעסק עם זה, הוא פשוט לחץ על החיבור של החיישן(אחרי שהוא לחץ המד מהירות נפל רק פעמים למשך כמה שניות,לפני זה כמעט כל הדרך המד מהירות לא עבד, אני מקווה שהבעיה היא שרק צריך לנקות את החיישן ופה ניגמר הסיפור), הלכתי למוסך ליד של המכון גירים כמו שאמרו פה, הוא אמר שאין לו,הם מזמינים מהחברה, אז יותר זול כבר לקנות לבד מהחברה.

זהו...

• תוכן חדש...