Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

במהלך שוטטות שגרתית ברשת, נתקלתי בכתבה בוואלה שמצאתי לנכון לשתף.

להלן הלינק: http://news.walla.co.il/?w=//904285

בתור אחד שעשה שירות סדיר מלא של 3 שנים ובקרוב מילואים. אין מה לעשות, זו המציאות בה אנו חיים, ומה שעצוב - זה נהיה דבר מקובל ונורמלי, לאיזו מדינה של פרזיטים "מדינת ישראל" נהפכה. :(

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין הרבה מה לעשות אבל לדעתי מי שלא רוצה להתגייס לא צריך בגלל שאם בן אדם שלא רוצה להתגייס מתגייס כי זה "חובה" אז הוא יעשה את עבודתו בשרות בזלזול ויכול אפילו לפגוע באחרים!

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם
במהלך שוטטות שגרתית ברשת, נתקלתי בכתבה בוואלה שמצאתי לנכון לשתף.

להלן הלינק: http://news.walla.co.il/?w=//904285

בתור אחד שעשה שירות סדיר מלא של 3 שנים ובקרוב מילואים, אני מסכים עם הכותב ומזדהה איתו כל כך. אין מה לעשות, זו המציאות בה אנו חיים, ומה שעצוב - זה נהיה דבר מקובל ונורמלי, לאיזו מדינה של פרזיטים "מדינת ישראל" נהפכה. :(

ליאור

אם אני מבין אותך נכון, מפריע לך שמדינת ישראל היא "מדינה של פרזיטים". הכותב בכתבה טוען שלא איכפת לו בכלל. לא נראה לי שאתה כל כך מזדהה איתו.

לי איכפת. ולטעמי לדרוש מאותם אלפים ספורים להתגייס לצבא ואח"כ לאסור עליהם לעבוד ולדון אותם לחיים של עוני, לא יגרום לאותן דוגמניות להתגייס לצבא, לא ימגר את הפרזיטיות בשאר מגזרי האוכלוסיה. הבעיה היא לא אצל החרדים, ש-"משתמטים בהמוניהם וחיים על חשבוננו", שכל כך קל לשנוא (כי הם מתלבשים מצחיק ומשקיעים בלימודים מיותרים בעיני הציבור החילוני).

הפרזיטיות שמדאיגה אותי היא זו של אלה שיש להם, לא של אלה שאין להם.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

צודק, תקנתי עצמי. מרוב הזדהות איתך, כבר לא שמתי לב שהוא רשם "כאילו לא אכפת לו". תאמין לי שהוא אמנם רושם שלא אכפת לו - אבל באמת, אף אחד לא יכול להשאר אדיש לתופעה. פשוט אפליה חד וחלק.

ליאור

פורסם

צריך לבטל את גיוס החובה לכולם ולעבור לצבא שכירים מקצועי.

ככה העניין ייפתר לטובת כל המעורבים וגם הצבא יצטרך לחשוב איזה חיילים הוא רוצה לגייס כי הם לא בחינם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מישהו יודע מה טום אבני עושה? בשירות הצבאי שלו הוא כל היום בערוץ 6. טוב לפחות הוא הלך לצבא, לא כמו אחרים(מאיה בוסקילה) שלא התגייסה כי היא דתייה ועכשיו היא מדגמנת בגדי ים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
צריך לבטל את גיוס החובה לכולם ולעבור לצבא שכירים מקצועי.

ככה העניין ייפתר לטובת כל המעורבים וגם הצבא יצטרך לחשוב איזה חיילים הוא רוצה לגייס כי הם לא בחינם.

נכון, כי כשהצבא מקבל חיילים בחינם, כמו זבל, ככה גם מתייחסים לחיילים - כמו זבל, או כמו משאב שאפשר לנצל כמה שיותר ואחרי פשוט להחליף בחדשים...

ומספיק מבט אחד בדו"ח נקח"ל השנה לראות את זה.

פורסם

לדעתי צריך לתת למי שמתגייס ומשרת שירות מלא כל מיני הטבות, בעיקר כספיות!

כמו מס הכנסה נמוך יותר, אגרת טלויזיה נמוכה יותר, ארנונה נמוכה יותר וכו'..

ככה פחות אנשים ישתמטו!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפי דעתי, אנו לא כל כך רחוקים מכזה צבא. פשוט לממשלה הטפשית שלנו לוקח המון זמן להבין את המתרחש בשטח (כי הם כל כך עסוקים בעצמם ובכסף הסובב אותם, במעמד ובשימור על כיסאם) ולא אתפלא אם זה ייקח שנים, אבל אין ספק שזה יקרה, זה בלתי נמנע.

ליאור

פורסם
לדעתי צריך לתת למי שמתגייס ומשרת שירות מלא כל מיני הטבות, בעיקר כספיות!

כמו מס הכנסה נמוך יותר, אגרת טלויזיה נמוכה יותר, ארנונה נמוכה יותר וכו'..

ככה פחות אנשים ישתמטו!

אתה שוכח את אלה שלא מתגייסים בגלל שהצבא לא מעוניין שהם יתגייסו. כאלו שלא נחשבים משתמטים

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
בדרך כלל יש להם אפשרות להיתנדב/לעשות שירות לאומי.
וזה אמור להביע מה? שבגלל שלא נלחמתי כדי להתגייס אני לא בנאדם?

פורסם

ממש לא. הוא התכוון שלפחות היתה לך האופציה אם להתנדב או לעשות שירות לאומי, כידוע לך, בשירות לאומי גם כן מקבלים את הפריבילגיות של חיילים משוחררים.

ליאור

פורסם

ידוע לי, אבל השאלה היא למה אדם ששירת בצבא צריך לדוגמה לשלם פחות ארנונה ממני, בתור אחת שנפלטה מהמערכת הצבאית שלא ביוזמתה

• תוכן חדש...