Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה אני רוצה לרכוש מערכת דוגמת העינית שתזהיר לפני התקרבות יתרה לחפצים העלולים לפגוע ברכב - מערכת לכל הרכב(קדימה,אחורה,שמאל,ימין)

אני יודע שיש עינית שמתקינים מאחור ואז אם מתקרבים למדרכה למשל יותר מדי או רכב אחר יש צפצופים ,

הייתי רוצה לדעת אם יש מערכות יותר משוכללות (לאו דווקא עינית), שבודקת גם

גובה =(כאשר מחנים במאונך למדרכה,לפעמים פוגעים עם הגלגלים ולפעמים עם החלק שמתחת לפגוש)

תודה למגיבים,יום טוב לכולם

הכל יחסי בעולם...

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העינית הזו תראה לך את המדרכה אם היא תותקן נמוך מספיק , אבל זה לא כדאי . אני מניח שיש עיניות יותר יקרות שעובדות על TV או על רדאר יותר טוב אבל הן עולות בהתאם .

מנסיון שלי אם תסע לאט בחניה מאחור לא תפגע במדרכה ולהשקיע יותר מ500 ש"ח רק להוסיף את המדרכה נראה לי בזבוז

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

טוב אוותר על איתור הגובה,למרות שהייתי שמח לקבל דגם שמאפשר זאת!!!!

מערכת עם 4 עיניות=קדימה 2ואחורה 2 כמה יכולה לעלות??

הכל יחסי בעולם...

פורסם

בד"כ במערכת כזאת יש 4 חיישנים מאחור (זה מה שיש אצלי בביואיק)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני ראיתי כאלה שחיברו שני סטים של חיישני חניה.

סט אחד לרוורס - מחובר לנורת רוורס (או משהו בסגנון).

סט שני לפגוש הקדמי - מחובר למתג בתא הנוסעים, ומופעל ידנית ע"י הסוויץ'.

ראיתי את זה בעיקר בסיוויק החדשה, ובסדרה 5 (לא מאזדה).

פורסם

אופל אסטרה,האם הבנתי נכון, 4 חיישנים שמותקנים על הפגוש האחורי ומגנים על הפגוש לכל אורכו

חיישן אחד מכל צד של הפגוש וזוג לקראת אמצע הפגוש?

אם לא אנא תקן אותי

הכל יחסי בעולם...

פורסם

2 מאחורה ו2 מקדימה זה כבר נשמע יותר טוב , השאלה אם אפשר קצת לשפר מערכת זו ולהוסיף עוד זוג על מנת שהפגוש לכל אורכו יהיה מוגן

הכל יחסי בעולם...

פורסם

לא, אתה שם את כל ה4 מאחורה אני חושב. בכל מיקרה מיקדימה זה לא ממש נחוץ. מה שהבאתי לך קישור לחיישנים אני חושב שזה סתם גירסה פשוטה, פשוט שתבין בערך את המחירים כמו ששאלת.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לטעמי , הדגם האופטימלי זהו דגם שמגן מאחורה ומקדימה ,אבל אם אין כזה אסתפק בדגם הכולל 4 חיישנים מאחורה בלבד

תודה לכל המגיבים

המשך יום נהדר

הכל יחסי בעולם...

• תוכן חדש...