Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה אתה חי?

בת"א... חניה סגורה, עם 2 שערים, הזעקה ושומר... 40 דולר לחודש... גג 50...

בראשון לציון $80 לחודש ואני מראה לך חניה שאין כמותה... גג 80 דולר לחודש.. זה התשובה לשאלה.

תפסיקו לבלבל לבן אדם את השכל על עלויות..

אשמח לקבל שם וטלפון של מקום החניה הסגורה בת"א עם אזעקה וגם שומר וגם 2 שערים ב $40 .

תודה,

נמרוד

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיקום - במרכז, איזור ראשון לציון.

האנגר גדול, מחולק לתאים ננעלים, בהם מאוכסנות המכוניות, מכונית אחת בכל תא ננעל.

ההאנגר נעול ומוגן באזעקה ומוקד ביטחון עם סיירים (של חברה איכותית, לא כסת"ח).

השטח מצולם 24/7 וכל הבא והיוצא מצולם.

ההאנגר נמצא בתוך מגרש מגודר.

לכל תא ננעל, אזעקה משלו (מלבד אזעקה לכל ההאנגר).

מהי מערכת הכיבוי שיש במקום?

וסכום של עד 300 ש"ח הוא סכום טוב לרכב אחד וצריך שהמחיר ירד הדרגתית לפי כמות הרכבים לאדם.

haters will hate

פורסם

מחיר שאני הייתי מוכן לשלם תמורת איחסון שני רכבים הוא בין 100ל 200 ש"ח בחודש...

אני יודע שזב לא ריאלי, אבל זה מה שאני הייתי מוכן, בהיתחשב ב"נדירות" של הרכבים שלי... ;)

גם הלוגיסטיקה של "לגשת לשם, להוציא את הרכב, לינסוע איתו, לחזור לשם ומשם עם הרכב שלי חזרה הביתה..." נישמע לא יעיל. אחרי כמה חודשים הייתי מאבד את הסבלנות...

שוב, היוזמה היא מבורכת, אני מחזיק לך אצבעות ובהצלחה עם המייזם (גם אני חשבתי על זה פעם, בררתי, בדקתי וכו'...;))

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• אחראי פורום
פורסם
אשמח לקבל שם וטלפון של מקום החניה הסגורה בת"א עם אזעקה וגם שומר וגם 2 שערים ב $40 .

תודה,

נמרוד

גם אני הייתי שמח...:?

חבר שלי משלם 500 ש"ח לחודש לחנייה מתחת לבניין שלו! (מרכז ת"א) .

ברק,

1. הייתי מאכסן במקום כזה, ברגע שהאלפא תהפוך לרכב שני ואחפש קצת שקט לדאגות.

2. סביב 300 ש"ח נשמע סביר בהחלט!

בהצלחה בהמשך,

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

chevelle, אני גם אשמח לקבל טלפון של המקום.

אני פרסמתי פה בעבר הודעה בנושא, אבל אנשים פה יותר רציניים ע"ג הדפי הפורום מאשר במציאות. הייתה לי אופציה (ויכול להיות שהיא עדיין רלוונטית) לרכוש על שמי חניות מיותרות בבניין שלי ולהשכיר אותם בעלות של כ-250 ש"ח לחודש. מדובר בחניה תת קרקעית רגילה (ברמת גן) עם 2 שערים ונגישות מלאה (כלומר אתה יכול לבוא ולצאת עם הרכב מתי שבא לך).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מחיר שאני הייתי מוכן לשלם תמורת איחסון שני רכבים הוא בין 100ל 200 ש"ח בחודש...

אני יודע שזב לא ריאלי, אבל זה מה שאני הייתי מוכן, בהיתחשב ב"נדירות" של הרכבים שלי... ;)

גם הלוגיסטיקה של "לגשת לשם, להוציא את הרכב, לינסוע איתו, לחזור לשם ומשם עם הרכב שלי חזרה הביתה..." נישמע לא יעיל. אחרי כמה חודשים הייתי מאבד את הסבלנות...

שוב, היוזמה היא מבורכת, אני מחזיק לך אצבעות ובהצלחה עם המייזם (גם אני חשבתי על זה פעם, בררתי, בדקתי וכו'...;))

גילי

בערך אותו הדבר... ומה עם המשאית? - השאלה מאד רלוונטית מבחינתי, כי כרגע אני משלם 150 ש"ח בחודש עבור החניה למשאית שלי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חג שמייח!!

למה בעצם חניה ? למה לא מוזיאון בתשלום סימלי? עם אותם מאפייני אבטחה

וכניסה לכלל הציבור כאשר הסכום שמתקבל מהגביה בכניסה מקוזז סוף החודש מהעלויות.

וכך יהיה לנו באיזור המרכז מוזיאון לגאוותנו וגם ישמרו לנו על ה"אוצר".

בברכה דרור.

ונא לא להתנפל.. סתם רעיון.... :idea:

פורסם
חג שמייח!!

בברכה דרור.

סיכון גבוה יותר וגם מה עם הרכבים שממתינים לשיפוץ ולא נמצאים במצב תצוגה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
סיכון גבוה יותר וגם מה עם הרכבים שממתינים לשיפוץ ולא נמצאים במצב תצוגה?
מה גם, שקשה לי להאמין, שיהיה יותר מדי ביקוש לתצוגה מאולתרת שכזו- רוב הסיכויים, שמי שירצה לאחסן את האוטו שלו ככה, ממילא אלו, שהאוטו לא במצב התצוגה במילים העדינות, ובתהליכי השיפוץ, או בכלל לפני/בהמתנה לשיפוץ, ההכנסות מהמבקרים יהיו מזעריות ביותר, לא שווה את הסיכון שאיזה ילד יפרק את הסמל או הידית, שמצאה חן בעיניו (מה שראינו יפה מאד בתערוכת הרכב - ראיתי לפחות ידית הילוכים אחת שפורקה:evil: )... אלא אם הרכבים יעמדו מאחורי איזה גדר או משהו, לא יהיו נגישים פיזית לקהל - דווקא יכול להיות מעניין לעקוב אחרי התהליכי השיפוץ שונים, אבל שוב - השאלה, כמה מבקרים יהיו מוכנים לשלם על זה?

ושוב - מה עם המשאיות - ואני מדבר על ה"גודל המלא", לא על הטנדרים? - אני אפילו מוכן, שיהיה תחת שמיים (אם כי, עדיף כמובן עם הגג), אבל עם שמירה ואבטחה! אחרי הליילנד שניגנבה מחולון, אני בכלל "חי בסרטים"!:? ולי שברו ווינקר...

דווקא הקטע של "לגשת-להוציא-לנסוע-להחזיר" ממש לא מפריע - גם ככה, אצלי לפחות, הרכבים שלי הם רק לשימוש "פעם ב... " !

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
חג שמייח!!

בברכה דרור.

הרעיון של "תצוגת" הרכבים כשהם לפני שיפוץ לדעתי יותר מעניינת, יש היום בארץ הרבה רכבים מעניינים ויחודיים שהם לפני שיפוץ והיה מעניין אותי לבוא ולראות אותם ובמיוחד לראות את ההיתקדמות בשיפוץ עם השנים.

לי לא היתה בעיה לאחסן רכב שלי לפני שיפוץ במקום כזה ושאנשים יצפו בו ואני יותר נהנה לראות רכבים לפני שיפוץ ואשר רכבים במצב תצוגה.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

השאלה- כמה יש כמוך, וכמה היו מוכנים גם לשלם על זה?

פורסם

מצטער חברים....

אבל אני לא יכול לתת את מספר הטלפון של המקום...

יש במקום 6 מכוניות של חברים שלי...

כל אחד משלם $40..

ואני שומר את המקום הזה בשבילי גם...

יש מקום בגבעת שמואל שאני יכול לתת את המספר... 2 שערים, גם שם יש שומר והמחיר הוא 40$..

אני גם יכול לתת את הפרטים של החניה בראשון.. אבל זה רק לרכב 1...

פורסם

תן פרטים של החנייה בגבעת שמואל!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לא הייתי מאחסן. מעדיף שהרכב יהיה זמין לידי, ואוכל לנסוע בו כשיתחשק.

מאידך, היה יכול להוות פיתרון טוב עבורי לתקופת השיפוץ (מס' חודשים בודדים). אין לי חנייה פרטית ו/או מקורה בה אוכל לעבוד על הרכב, והייתי מוכן לשלם עבור מקום כזה. סכום של כ- 250 ש"ח לחודש היה נראה בעיניי כסביר.

פורסם

מי שרוצה, שתי חניות לא צמודות, (מבנים שונים) בחניון דיירים סגור עם שערים חשמליים באזור בת-ים.

פרטים בה"פ

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...