Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיף כבר ישיר לאיטליה, המחיר שאני קיבלתי מGrimaldi ישירות, ללא תיווך של אלאלוף הוא 368 יורו לרכב, לכיוון אחד.

אני קיבלתי הצעה ל 450 יורו מאלאלוף לכיוון, אשמח לקבל פרטים של GRIMALDI ישירות.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"היום דיברתי עם "רוזנפלד ספנות

אני יוצא עם רכב מרוץ לקפריסין במעבורת

מחיר ההפלגה לרכב 200 יורו

מעבורת רורו

לבחורה המטפלת שם קוראים אליסייה

בנוסף

בשנת 1999 שלחתי לשיקום ושיפוץ מלא את המוסטנג 67 של אבי לארה"ב

המכונית חזרה אחרי שנה, לא היו שום בעיות במכס

מתאר לעצמי שהשתנו דברים מאז

אבל לא צריך להתנדב ולהיות צדיק יותר מאפיפיור

שואלים? עונים ועונים אמת

אנשי המכס בחיפה מאד קואופרטיביים ונחמדים

בהצלחה

מירוצי מכוניות

פורסם

כן חיפה הרבה יותר קל

אני זוכר שהיינו עולים על הרמפה,מסדרים ניירות במשרד שהרכב חונה ממול,בשעה 16 בערך השער היה נפתח,היינו נכנסים לסככת הבטחון והמכס,עוברים תהליך מהיר כולל החתמת הרכב בדרכון הישראלי (על מנת שיזהו יציאה והכנסה) היינו מצרפים רשימת חלקים נילווים, מחתימים,יורדים בנסיעה לבטן האוניה,נועלים את הרכב מוסרים מפתחות לנציג והביתה

באותו ערב היינו טסים בטיסת לילה לקפריסין ובבוקר מגיעים ללימסול לשחרור הרכב שנפרק.

היו זמנים

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

נכון , והיו גם לעיתים מלווים שהיו מפליגים על הסיפון במשך הלילה עד ללימסול 8).

בזמנים שגררו עם ה-404 .

פורסם

עדכון למי שבנה על הרעיון שלי להפליג לאיטליה:

הכרטיס לרכב עולה 368 אירו הלוך, וכ-500 אירו לחזור.

אם אתם נוסעים עם הרכב - 365 אירו לאדם. אם אתם לא נוסעים עם הרכב - יש תשלום של 200-250 אירו בנמל היעד באיטליה על פריקת והעמסת הרכב. תוסיפו טיסה והגעתם לאותו מחיר פחות או יותר.

אם אתם יוצאים מאשדוד אז חייבים לקחת עמיל מכס שזה סיפור של 200$ לערך. אם יוצאים מחיפה המסע מתארך ביומיים-

שלושה.

ולבסוף, נקנח ב150$ דמי טופסולוגיה.

ככה שלנסוע עם רוזנפלד מחיפה לפיראוס, ומשם להמשיך ברכב לאיטליה נראית אפשרות שפויה הרבה יותר.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...