Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני החנתי את הרכב שלי ברח' הרב זינגר בראשון לציון ששם מופיע שלט חניה(העלתי תמונה)

שמתחתיו כתוב

חניה לדריי הביניין ומתחת כתוב

08:00 - 17:00

והדו"ח שלי נכתב ב19:58..

האם לי מותר להחנות בין 08:00 - 17:00 או שאסור לי להחנות בין 08:00 - 17:00

תודה מראש!

untitled.JPG

פורסם

נתון לפרשנות

בעקרון אפשר לפרש את זה לשני הצדדים, לפי חוקי השפה העברית המספר הראשון אמור להיות רשום מצד ימין

כלומר מ8 עד17 שווה ל 8- 17

פורסם

כדאי שתצרף צילום השלט האמיתי.

יש כאן שתי שאלות:

1. באילו שעות החנייה לדיירי הבניין?
  2. האם מחוץ לשעות אלה אסורה החנייה בכלל או שהיא מותרת לכולם?

ע"פ כללי הלשון העברית גם טווח שעות קוראים מימין לשמאל. אם 8.00 כתוב מימין ו 17.00 משמאל אז טווח השעות הוא מ 8 בבוקר ועד 5 בערב ואתה חנית מחוץ לטווח הרשום.

יש פסק דין על הדבר הזה בענייני שעות חנייה ואם העיריה לא תקבל את פנייתך כדאי לפנות לעו"ד או אפילו סטודנט למשפטים שיאתר את הפס"ד.

לגבי השאלה השניה - לא נראה לי סביר שהחניה במקום כלשהו מותרת ביום ואסורה דווקא בלילה.

לגבי

פורסם

לא יודע מה התמרור הספציפי הזה אומר אבל לדעתי אתה טעית!

הגיון...

חניה רק לדיירי הבניין?

מתי השעות שהם צריכים חניה?- כשחוזרים מהעבודה עד שהולכים לעבודה- אחרי 17:00 ועד הבוקר.

פורסם

בכל תל אביב (ואולי גם בראשון...) החניה מותרת בין השעה 8 בבוקר ועד 17 בערב לכל רכב עם כרטיס חניה, ומשעה 17 בערב ועד 8 בבוקר שלמחרת רק לדיירי הבניין.

סביר להניח שגם שם הדבר, הרי לא הגיוני שיהיה ההפך, כי בשעות הלילה הדיירים חוזרים מהעבודה ומחנים את רכביהם.

עם זאת, אם אתה לא תל אביבי ולא ראשל"צי, יש לך עילה לביטול הקנס, מכיוון שללא צל של ספק השלט לא ברור, ולא רק שהוא לא ברור, הוא מטעה מאוד ואף הגיונית נראה כאילו אכן מותר היה לך להחנות את הרכב בשעה זו.

בכל מקרה, צלם את השלט מהר ככל האפשר כמה פעמים, חשוב שיראו גם איפה צולם השלט למען הסר ספק וגם מה רשום על השלט (כמה תמונות נפרדות) ומומלץ גם לצלם את מקום החניה, גם כן בכמה תמונות נפרדות וגם כאשר השלט נראה יחד עם מקום החניה אם זה אפשרי.

תשלח מכתב לביטול הקנס עם התמונות והסבר מפורט (כמובן שתשמור את ההעתק של המכתב, התמונות, ואף את הקבלה של הדואר - שלח בדואר רשום וודא שהמכתב הגיע ליעדו דרך האתר של הדואר) ותקווה לטוב.

בהצלחה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

התמרור לא ברור אם זה הנוסח שהיה רשום בדיוק. כבר קרה ששופט לפני כחודש בערך ביטל דו"ח על סמך אי הבנת התמרור, שהוא לא היה חד משמעי, ובנוסף לזאת הורה על עיריית ת"א לשנות את הנוסח בכל אחד ואחד מהתמרורים שהיו רשומים בצורה המשתמעת.

עדיף שתגיד לנו בדיוק מה היה רשום בתמרור מילה במילה, ואני אישית אוכל לעזור לך ולהגיד לך פרט בפרט מה לעשות (אני מתמצא ואפשר להגיד סמכות בנושא, פשוט יש לי ניסיון כה רב בעניין ויש לי חבר טוב שהוא עו"ד שמתמצא בנושא).

אני עוד כמה רגעים אעלה לכאן את הלינק לפס"ד של השופט, תקרא, ותשתף אותנו אם זה מה שרשום באמת בתמרור. אם כן זו עילה לביטולו...

ליאורוקו

***עריכה***

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=6059

הלינק הזה יפרש לך בדיוק את כוונתי.

ליאורוקו

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לפי דעתי השעות מתיחסות לסימן זאת אומרת חניה מותרת 8-17 ומעבר לשעות האלו החניה היא לדיירי הרחוב.

מה שכן נראה לי שאם תגיעה למשפט הדוח שלך יבוטל עכב יכולת הבנת השלט לשני הכיווונים

• תוכן חדש...