Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחר תענית אסתר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר תענית אסתר.

לא לשכוח שאחרי תפילת מנחה יש קריאת המגילה.

לא לשכוח להיות נוכח בשעה זו, כדי לצאת ידי חובה.

שבוע טוב.

חג שמח.

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם
מקבלים רעשן מתנה עם מגיעים ?

עם כן אני בא....

למה לזלזל?

בוא תקבל קצת אווירת חג, הרעשן עליי:wink:

פורסם

מה רע? מאז נעלמו השופרות מהתשדירים של ש"ס באמת חיכיתי לראות מי יחזיר עטרה ליושנה.

ועוד ברוח זו, מה אתם אומרים על מרכבת ה-NOS, סליחה, מרכבת האש של אליהו הנביא? נותן בראש לעגלה של סנטה קלאוס האלטע זאכען או מה?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

רשמתי, אל תדאג. אני מזכיר לכולם: אל תשכחו להביא לבית הכנסת אקדח עם קפצונים\פיקות בשביל כל פעם שיקראו את השם: המן הרשע וזרעו! (בניו, וייזתא וכל אלו).:wink:

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
מקבלים רעשן מתנה עם מגיעים ?

עם כן אני בא....

אם תבוא אז אולי תקבל.

עם מי תבוא זה עניין שלך.

אם כן אז תבוא.

מצטער, הייתי חייב. :roll:

הפורום הזה משתלט עליי. :lol:

פורסם
זה ברוח פורים התחפשתי לדיסלקט..... :-)
יופי... אז אולי תתחפש לרוח ותעוף מפה? :lol:

סתם צוחק... הפורום הזה משתלט עליי... :wink:

לא לשכוח לצום...

וכמובן לתת חיוך תמיד כי הכל לטובה!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

תענית אסתר זה צום לפני קריאת המגילה בערב, אנחנו צמים בגלל שביום זה צמה אסתר המלכה 3 ימים (אנחנו צמים רק יום...) כדי לבטל את גזירת המן הרשע, ה' יתברך שמע אותה והקשיב לתפילתה וניצלנו מהגזירה , וזה למה אנחנו צמים בתענית אסתר ולמה חוגגים את פורים ב-60 שניות...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

• תוכן חדש...