Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מאזדה לאנטיס שנת 2000 - שני נורות, אחת כתומה ואחת אדומה מהבהבת בלוח השעונים שאמורות להכבא כעבור כמה שניות לאחר ההתנעה ממשיכות לדלוק. בהתחלה שמתי לב שכשמישהו יושב ליד הנהג הכל מסתדר, ולאחר בדיקה הבנתי שאם אני פשוט לוחץ על המושב ליד הנהג עם היד, הנורות מפסיקות לדלוק. יש כריות אויר במושב בצד והכבל מגיע מלמטה ועובר בצד המושב אבל לא הבנתי אם יש משהו בתוך המושב .האם מישהו יכל להסביר למה זה קורה ומה לעשות ?

פורסם

קיימת בעיה ידועה של חיישן המשקל בכסא הקדמי הימני.

כדאי למצוא כסא משומש בזול מתאונות, לחילופין לבדוק מחיר בחברה לזה, צריך להוריד את הריפוד ולהחליף אותו, אני זוכר שבחברה זה משהו כמו 2000שח לפחות, אבל שווה בדיקה חוזרת.

בכל מקרה רצוי לחבר סקנר לאימות הנ"ל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ריפוד מפרקים כדי להחליף את החיישן ולא סתם, חוץ מזה קח בחשבן שמאוד יתכן שהוא מגיע עם כרית הכיסא קומפלט כאשר קונים אותו חדש במאזדה, אף פעם לא קניתי חדש מהיבואן אז אני לא יודע.

סתם לפרק ריפוד? , כדי לתפקד המערכת חייבת להרגיש חיישן תקין.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

התקלה שיש לך מראה על חיישן תפוסה (המושב לצורך העניין). לצערך, גם אם תפרק אותו לאטומים, לא תוכל לרכוש אותו בנפרד. הוא מגיע עם המושב, והוא גם יקר.

בכלל, כל הדיאגנוסטיקה של כריות האוויר מתבצעת דרך הנורית חיווי ולא דרך סקאנר. במילה אחת, לא ניתן.

נסה לשחק עם הקונקטור בנמצא מתחת לאותו מושב.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שיקח איתו תמיד עוד מישהו - וזהו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
התקלה שיש לך מראה על חיישן תפוסה (המושב לצורך העניין). לצערך, גם אם תפרק אותו לאטומים, לא תוכל לרכוש אותו בנפרד. הוא מגיע עם המושב, והוא גם יקר.

בכלל, כל הדיאגנוסטיקה של כריות האוויר מתבצעת דרך הנורית חיווי ולא דרך סקאנר. במילה אחת, לא ניתן.

שמוליק

אז כמו ששאלתי כבר האם אני יכל לפרק לבד את הריפוד או רק במוסך מורשה צריך לעשות את זה . אני שואל כי אני פשוט יודע שיש דברים שכשמפרקים אף פעם אי אפר להחזיר כמו שהיה .

אם למישהו היה ניסיון עם פירוק ריוד אני אשמח מאוד אם הוא ידריך אותי .

פורסם

רגע...

לפני שאתה מתעסק אם הכסא מפלט!

הציעו לך לבדוק את המחבר החשמלי מתחת לכסא,

הייתי מקבל את ההמלצה בחום, ואפילו ניגש למוסך לבדיקה מיקצועית.

פורסם

שמוליק

ואני באתי בטענות ליבואני הסקנרים שלי, שברכבי מאזדה הביצועים של הסקנרים חלשים......

באמת, אבל באמת לא דמיינתי לעצמי שסקנר מקורי של יצרן רכב (או זה שמייצר עבורו את הסקנר המקורי) יפנה אותך לקריאת קוד תקלה במערכת האיר בג, לנורית הצ'ק איר-בג.. ברכב שנת 2000 ...

לא מכובד, גם לא מקצועי. (לדעתי האישית כמובן בלבד.)

אני סומך על שמוליק ביותר מ100אחוז .

אני חייב לבדוק וגם אבדוק מה מסתתר אחרי דבר כזה, שסקנר מקורי לא בא בתקשורת מלאה למערכת האיר בג.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...