Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלוש אגדות

turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה חייב להפסיק לשבת על מוט ההילוכים.

שמר, בגללך השפרצתי את הקפה של הבוקר ישר מהפה על המקלדת.

תתבייש!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נסעתי על 205 GTI שלדעתי הייתה מוכנה בדיוק כמו שצריך (כוח זמין , כיסאות תומכים, מונמכת, מוקשחת, ובלי קצה שלדה!) , ונסעתי גם על 206 GTI , ואישית, בכל יום , הייתי מעדיף את ה205.. אפילו שהדשבורד עף בכל בור, ואפילו שנריה ובני עשו עלי בוכטה... עדיין ... 205 בשבילי.

פורסם
אתה יודע הרי מה אני אוהב.
יש לי את ההרגשה שאני דווקא יודע מה אתה אוהב... מכוניות פרוייקט ששוכבות אצל גב"צ מחכות לחלקים או למשיח שיעבוד עליהן שכשהפרוייקט יסתיים הן לא יצליחו להעביר רבע מהכוח לכביש ואם הן כן אז זה ייגמר מהר מאוד באיזה חור בבלוק או משהו בסגנון, העיקר שיינזל שמן :-P...

נשמע קרוב מספיק?!

מוטי

(באמת לא מדברים על סקס, אני לא רוצה שאישפוז יתחיל לחשוד)

פורסם

ויאשה - אם EVO לא מספיק ברוטאלית בשבילך, אתה באמת מקולקל.

אמת . אפילו קצת שרוף...

עם כל הכבוד לך ולפצפוצים, אני בספק אם תוכלו להוציא מהאיוו את המקסימום, או אפילו קרוב לזה.

תראה לי אחד שיכול להוציא את המקסימום שהוא יכול מרכב מסויים על כביש ציבורי ?

לא אתה , לא אני , לא ברוך התותח מהמכולת ואפילו לא ערוסי מהירקות...

אני במקרה הטוב נוסע על 70% . במקרה הטוב .

יש לי יותר מדי מה לסכן .

100% נהיגה ? יש קארטינג... מקסימום עוד כמה סימנים כחולים .

לא נזק של 70,000 ש"ח או יותר או במקרה הטוב לחפש באי ביי חלקים . לא מתאים לי .

בדרך לכך, בכל מקרה, היא תספק טונות של כיף וברוטאליות, אם תרצה

ברור ( מסכים איתך ) ויותר מהמכוניות שהוזכרו כאן , אבל כבר אמרתי מראש שהשוואה ביניהם היא נכונה .

(כמובן, לא כמו איזו ב.מ.וו ענתיקה עם 400 כ"ס, אבל אותה קשה אף יותר לנצל למקסימום, או בכלל...)

400 ?

זהו ?

מה אני הומו ?

תעלה בהספק , תעלה...

רוני

רוני ? זה שם של הומו...

יאשה .

ומוטי , אם תדרך לי על הפצעים אליך בשחייה !

( אין כסף לטיסה , הכל הלך על הפרוייקטים )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
(באמת לא מדברים על סקס, אני לא רוצה שאישפוז יתחיל לחשוד)
אתה מתכוון לומר שאתה לא רוצה שאשפוז יתחיל לקנא, לא?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

צ'מע, כשגם אתה וגם יאשה בקטע של הנאה אחורית...

(טוב, נו, גם אני)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

יאשה עדיין שרוט על האסקורט שהייתה לו ככה שהוא לדעתי צריך עדיין להשתפר.

אני גאה בעובדה שמעולם לא היה רכב בבעלותי (רשיונות והכל) שלא היה בעל הנעה אחורית :-D.

מוטי

פורסם

נו נו נו - כל כך הרבה לקרוא...

אני בעקרון מעדיף את הישנות - E30 M3 >> E36 M3 >> E46 M3

אין לי מושג בקשר ל-HOT HATCH DU JOUR

ליום יום מוסע במיאטה מודל 1993 - דגם בסיס - בלי הגה כח - אנל ה-EVO וה-STI יופי של רכב - ויוצא מהכלל כשניתן להשתמש בכל הכח. אני חושב על EVO ליום יום - ומיאטה לקיץ

פורסם

בקיצור שרשור של חולמים.

מכוניות ישנות יותר שוות ממכוניות חדשות.

וליאשה לא אכפת מבטיחות, מבחינתו כרית אוויר זה סתם תוספת משקל.

haters will hate

פורסם

נו, יאשה הרי נוסע ברכבת כי היא הכי מזכירה לו את המכוניות הישנות - רועשת, צפופה, לוקח לה קילומטר וחצי לעצור, וברור שבסופו של דבר היא תגמור במגרש גרוטאות אחרי תאונה. יש לה גם נשמה (המגולמת בשיר "קטר קיטור ישן, עמד בתחנה והעלה עשן").

(למען הסר ספק, הכוונה לרכבת ישראל. זו לא ה"רכבת" שאילן מדבר עליה בהשוואה לפורשה בוקסטר. זו כבר מתייחסת למערכת הרכבות הגרמנית, זה משהו אחר שקרוי בעברית באותה מילה עקב אוצר המילים הטכניות המצומצם של שפת התנ"ך).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
נו, יאשה הרי נוסע ברכבת כי היא הכי מזכירה לו את המכוניות הישנות - רועשת, צפופה, לוקח לה קילומטר וחצי לעצור, וברור שבסופו של דבר היא תגמור במגרש גרוטאות אחרי תאונה.

איזה קטע , התיאור שנתת מתאים בול לכל אלפא ישנה...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...