Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלוש אגדות

turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מר אילן פייביש,

אולי בשעה טובה ובמקום להתחמק ספר לנו על ההיסטוריה המוטורית הפרטית שלך מה החזקתה כמה זמן כמה ק"מ בקרוב עשית עם כל רכב, אילו קורסי נהיגה עברת, היכן אתה מתחרה ועל איזה רכב אתה נוהג כעת.

אני חושב שזה יכול לעזור לכולנו לקבל איזו שהיא נקודת התייחסות לכותב אילן פייביש.

אני יכול לספר לך על עצמי - חובב רכב ממוצע מינוס.

זה אתה שלא ראה את LORD OF THE RING ?

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים עשו חסד לסומא, האירו את עיני וספרו לי סוף סוף מיהוא אילן פייביש.

אילן כתב: "מי שמכיר אותי יודע" משפט שפשוט מעביר בי רטט שמאז ימי האוטוביאנקי לא חויתי.

אנא מכם , אני מתחנן :roll:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
מי שמכיר אותי יודע.
דבר אחד שאני יודע עליך זה שיש לך חבר עם גולף GTI דור ראשון על בלוקים באיזור כרמיאל, זה משהוא, אבל זה לא מספיק.

פייביש, השתיקה שלך לגבי ניסיונך ועברך המוטורי מצטלבת לא טוב עם מה שאתה כותב, הרושם שלי שאתה באמת חובב רכב אבל עיקר ניסיונך בה מתוך ערמות של ירחונים ולא מתוך התנסות אישית.

מר פייביש, אתה מוזמן להזים את ההשמצות שלי.

פורסם

אופס.... שקט......יש מישהוא בבית ????? פייביש ???? הלו .....

חבל, חשבתי שיסתיים חיובי......

נראה לי שבתקופה הקרובה אאלץ לעקוף את כרמיאל :shock:

פורסם

תקשיב דוקטור.

אני לא מכיר את אילן ובפעם האחרונה שהייתי בכרמיאל עמרם מצנע היה איש חשוב, אבל מה שאתה עושה עכשיו זה להציק לבחור שאתה לא מכיר משום שהוא לא מעוניין לספר לך על המכוניות עליהן נהג. וזה קצת עצוב.

למעשה אם הייתי במקומו לא הייתי טורח לענות לך.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

מסכים.

ברשד , בתור עונש - אתה לא מוזמן למפגש פיאט קופה הבא (בעצם, למפגש הזה אתה מורשה להגיע , אבל למפגש פיאט קופה טורבו ? אין מצב. תישאר בבית).

פורסם
אופס.... שקט......יש מישהוא בבית ????? פייביש ???? הלו .....

חבל, חשבתי שיסתיים חיובי......

נראה לי שבתקופה הקרובה אאלץ לעקוף את כרמיאל :shock:

לא ראיתי בשום מקום שסיפרת אתה על נסיונך , ידיעותיך, קורסי הנהיגה שבהם השתתפת

ולמען האמת זה גם לא ממש מעניין - אף אחד לא חייב לך דין וחשבון - כל אחד כותב כאן מה שבא לו - ורצוי שלא יפגע באחרים - אתה לעומת זאת מציק - ולא רק לאילן פ. - אז הגיע הזמן שתפסיק

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

obarshad, איך אתה רוצה שהוא יגיב ? כתבת איזה 5-6 הודעות בטווח של שעתיים :roll:

ואתה באמת חושב שאילן צריך לבצע היכרות ? אני לא מכיר אותו אבל מהפורום אני חושב שאתה יכול לקבל תמונה די טובה לגבי הניסיון שלו (בעיקר יושב על כל היבואנים ולוקח נסיעות מבחן על כל דבר שיש לו 4 גלגלים).

האמת, אני בכלל לא בטוח שאנשי הפורום באמת רוצים לשמוע את התשובה...שוב (מי רוצה לשמוע קצת על הנורבורגרינג ? :lol:).

ניר

• תוכן חדש...