Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה בנסיעה...?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כנשסעתי באוטו ירד גשם..עכשיו אחרי 20 דקות שנסעתי הרגשתי איזה בעייה בגז כאילו לחצתי על הדוושה הרגשתי שמשו מוזר כאילו האוטו נותן בקושי גז... אמרו לי שזה בגלל השלוליות שהרטיבו מתחת לאוטו ....

מזה ויש לזה פיתרון????

יש לי פיאט פונטו 96 hsd75

פורסם

יש מצב שפשוט הגלגלים הקדמיים מחליקים ואין אחיזה. ולכן הטורים עולים ללא כל השפעה על המהירות.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

זה פשוט מאוד שאתה נוסע וניכנס לשלוליות אז האוטו פחות "סוחב" זאת אומרת שהמים שבתוך השלולית מאטים את האוטו ומקשים על המנוע.. כנראה זאת הסיבה.

פורסם

הייתה לי פעם בעיה דומה, זה קרה גם לאחר נסיעה בגשם ובכבישים שניקוז המים שלהם לא משהו, משמע היו שלוליות.

במקרה שלי התופעה הייתה יותר בקטע של גמגום של הרכב וגם סוג של חוסר סחיבה. הסיבה הייתה חשמלית..היו כמה מקומות במערכת ההצתה שהיו חשופים והמים גרמו שם לבלאגן.

תבדוק אם אין מגעים חשופים למיניהם במערכת החשמלית, יכול להיות ששם טמונה הבעיה.

• תוכן חדש...