Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פונטיאק סנבירד מנוע 2000 מודל 93 כשהמנוע מתחמם ואני מאט ת הנסיעה או עוצר הרכב מתכבה

כשאוטו בהילוך סרק הוא פועל וכשאני מכניס להילוך הוא מתכבה.

מה יכולה להיות הבעיה ואיך אי פותר אותה?

פורסם

פתרון הבעיה אפשרי במוסך המכיר את מכונית ג'נרל מוטורס ויכול לבדוק ולאבחן תקלות במע' ההזרקה

ו/או ההצתה. כנראה שהבעיה נובעת ממע' הזרקת הדלק אך זה רק ניחוש.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

נתק את הקונקטור השחור (4 פינים) שמתחבר לגיר מהצד של הרדיאטור, תעשה סיבוב ותחזור לספר לחברה.

דרך אגב, איך השמן?

פורסם

תוציא את הקונקטור. זה יסתדר.

אם אתה לא מוצא אותו, תרים לי טלפון ואני אסביר לך איפה זה.

052-3868964

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום היתה לי בדיוק אותו בעיה כמו שלך לקחתי למוסך עשיתי טיפול 10000

החלפתי פילטר שמן -פילטר דלק - שמנים גיר (70ש"ח 4 ליטר) ומנוע(30ש"ח 5 ליטר) -פילטר אוויר -

ניקוי אינגקטורים (250ש"ח)+ 4 פלגים חדשים הכל עלה לי 1350 כולל ניקוי איגקטורים אח"כ שמתי תוסף ניקוי דלק

שעלה לי 89ש"ח באוטו דיפו ותדלקתי בדלק 99 כדי לנקות את תא הדלק כי הדלק נקי יותר

סה"כ 1600ש"ח

לחלופין אתה יכול לנחליף את כל המסננים לבד אם אתה יודע אך לעשות את זה או אם יש לך חבר

רצוי שתקח את האוטו למוסך של היבואן שיעשה לך בדיקה במחשב UMI היבואן של פונטיאק

הבדיקה עולה 180ש"ח

היתה לי בדיוק אותו בעיה כמו שלך והאוטו היה מגמגם או רועד ואחרי החלפת הילוך ל D הוא היה נכבה אבל הוא לא היה נכבה בנוטרל

הבעיה נפטרה אחרי כל הטיפול הזה באופן חלקי

עכשיו האוטו נכבה אחרי שעה ועדיין לא פתרתי את הבעיה הזאת הוא מגמם גם לפי השמיעה של האגזוז

חשבנו שזה בגלל דלק מהול או משאבת דלק שזה עולה המון כסף בפונטיאק גם מפירוק או גיר אבל זה לא הבעיה

עכשיו הבעיה שלי שהרכב נכבה אחרי שעה ויש לי רעידות או גמגום כאילו הוא רוצה להתכבות לי ואם הוא נכבה אן גם סוויאטש אחכ וצריך לחכות לפחות חצישעה שהוא יתקרר והכל חוזר כרגיל עד שהוא מתחמם שוב ונכבה אחרי שעה שוב מתקרר חצי שעה ואחכ עובד במהלך הכיבוי אן סוייטאש אבל יש מצבר הרדיו עובד הכל עובד באוטו אבל האוטו לא מניע

למשהו יש פתרון?.

פורסם

ערב טוב!!

סליחה 1800 ש"ח וחלק מהבעיה נפתרה ???לא מכיר ולא יודע פתרון לתופעה שכזו ובטח לא בשיטה שניסית עד כה..

אבל בהחלט יכול להמליץ על בדיקה בסורק ממוחשב -לגבי מחיר בדיקה בסורק כך בחשבון שהזול לא תמיד הטוב ביותר ..אך אני זורם איתך...בדיקה בסקנר ובדיקות המחויבות כמו לחץ דלק באמצעות שעון -בדיקת דליפות דלק- מאד אופיניות לדגם זה..

בדיקת חישן חמצן .אופיני לרכב זה ובהתאמה לתאור התקלה-חישן חמצן לא תקין ברכב זה יגרום לאי הנעה !!י

דרך אגב ניקוי מזרקים-מה בוצע ??ניקוי מחוץ לסעפת או בהתחברות למכונה חיצונית ואו אינפוזיה-250 זול במיוחד..!!??

בהצלחה איל

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...