Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בחלונות חשמל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי בעיה בחלונות חשמל בפאסאט 2003 שלי.

החלונות עולים ויורדים לאט מאוד. וכשאני נועל את האוטו עם השלט של האזעקה כל החלונות נסגרים ישר והחלון של דלת הנהג לא נסגר רק אחרי כמה לחיצות על השלט של האזעקה.

(כל החלונות ברכב עולים ויורדים לאט מאוד) מה צריך לעשות? ספריי משהו?

תודה!

פורסם

איך קוראים לספריי הזה?

והוא מיועד רק לחלונות או גם לדברים אחרים?

תודה!

דבר ראשון רסס את מסילות החלונות בספריי סיליקון ובדוק את מהירות תנועת החלונות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

זה אותו ספריי שמשתמשים בו להברקת חלקי פלסטיק!

או שאני אגיד למוכר לחלונות ברכב?

ספריי סיליקון ככה קוראים לזה זה נמכר ברשתות עשה זאת בעצמך

אני אישית מעדיף גריז , תגרז את הגלגיליות בעיקר

פורסם

זה לא ספריי סקאי, וספריי סקאי פשוט ממילא עושה נזק לרכב, אבל לא זה הנושא, הספריי שאתה צריך הוא ספריי סיליקון "להפרדה והחלקה" ובשלב ראשון לפני פירוק ריפודי הדלתות ככל שאתה יודע לפרק , כן או לא, הספריי הזה תתיז אותו לתוך המסילות שהחלון (הזכוכית) נעה בו גם לכיוון מתחת לסף התחתון , שוב כאמור, בתוך המסילה.

ספריי סיליקון לא ספריי סקאי..:lol:

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ומה רע בתרסיס WD-40 למסילות ולמנגנונים?

פעם אחת הכפתור נעילה של אחת מהדלתות האחוריות לא נסגר עם הנעילה המרכזית של האזעקה (שהיא עוד היתה עובדת..) פשוט ריססתי את כל המנגנון בספריי והכל שב לחיים.

• תוכן חדש...