Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום המכובד!

ברשותי פיג'ו 306 שנת 2001 למי שיש את הרכב הזה וודאי יודע שלרכב זה יש במצבי המגבים מצב שבו ניתן לבצע ניגוד יחיד ע"י לחיצה אחת של הידית כלפיי מטה.

על כל פנים משום מה כאשר אני לוחץ המגב מתחיל לזוז אבל איך שאני עוזב המגב מפסיק לזוז.

גם כשאני שם את המפסק למצב של ניגוב לסירוגין במקום שיבצע זאת הוא גורם למגב לעבוד באופן קבוע.

כאשר אני לוחץ על המפסק כדי לשטוף את השמשה המגב לא חוזר למקומו.

חשוב לציין שנכון לאתמול הכל עבד כראוי.

לעניות דעתי מדובר בממסר של מערכת המגבים אך לצערי אני לא מצליח לאתר אותו בקופסת הנתיכים.

האם מישהו יכול לעזור לי בעניין או להאיר את עייני בנושא אולי לא מדובר בממסר?

עזרה תתקבל בברכה

בתודה מראש

ראובן

פורסם

ראובן שלום,

הממסר נמצא מסביב ללוח הנתיכים. אם תתכופף תראה שמסביב ללוח נמצאים כמה וכמה ממסרים , בצבע אפור , כתום , ירוק ושחור למיטב זכרוני. האפור אמור להיות ממסר איתות .

יש ממסר נוסף בצבע כחול , הוא נמצא קבור מאחורי לוח הנתיכים.

אם אתה רוצה להוציא את הלוח כדי לבדוק (לא חושב שתצטרך , אבל בכל זאת) - בצידו השמאלי יש פלסטיק אדום דק.

משוך אותו אליך בעדינות , כחצי ס"מ , ואז ניתן להזיז את לוח הנתיכים ימינה , ואז החוצה.

• תוכן חדש...