Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן.. מחיפוש מוצרים חדשים בחנות עם ציוד לדיג'ייס, קלאבינג וכדומה מצאתי את המוצר הבא:

BMR103952.jpg

נראה לי שמהציור זה דיי מובן מה המוצר הזה בדיוק עושה.

מה אתם אומרים? "הדבר הבא" אחרי הנורות על השפריצרים של האוטו?

אשמח לשמוע עדויות לאנשים שראו את זה כבר בארץ כי אני עוד לא ראיתי.. גם נראה לי שזה עוד יותר לא חוקי מהלהיט הקודם עם השפריצרים.

ולסיום לינק להזמנת המוצר ופרטים נוספים למעוניינים להפוך את זה לטרנד המוני:

http://www.htfr.com/images/products/BMR103952.jpg

פורסם

1. זה לא ישן , אני זוכר שהבאתי כאילו לפני חצי שנה שזה היה "מגניב"

2. DavidX שלנו מוכר את זה בתור "אורות קסנון לגלגלים" (כן כן קסנון !!!)

3. זה אכן עלוב ביותר

4. כן ראיתי כבר הונדה שעצרו אותה בצד וקיבל על זה 250 שקל :)

פורסם

אגב, הדבר הזה אינו חסר משקל, נכון? יש שם בטריה? שוקל כמעט כמו משקולת איזון קטנה?

מעניין כמה עב"מים טורחים לבדוק איזון גלגלים אחרי שהם שמים את השיפור הזה ליצירה המוטורית שלהם.

פורסם

איפה אתה חי בן אדם? עוד לא ראית ארץ? אתה כנראה צפוני שלא עובר בשכונות פחות מפותחות :lol:

מלא אבל מלא ערסים תסתובבים עם זה, וגם ערסית ראיתי: הונדה, כל הפנסים באוטו שקופים גם הווינקרים, שפריצרים כחולים, דש בור זוהר בכחול ( איך היא רואה משהו?) שטויות זהרות בגלגלים, והאגזוז!!!! לא דוד פתוח, אגזוז כחול זוהר רצח!!!!!

פורסם
אני לא מבין

מה לא חוקי בזה ?!?!!?!

אסור להתקין ולהפעיל תאורה מחוץ לאוטו.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
אז גם הנורות הקטנות (הכחולות) ליד המתיזי מים של הווישרים לא חוקיות ?

חיובי.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
איפה אתה חי בן אדם? עוד לא ראית ארץ? אתה כנראה צפוני שלא עובר בשכונות פחות מפותחות :lol:

מלא אבל מלא ערסים תסתובבים עם זה, וגם ערסית ראיתי: הונדה, כל הפנסים באוטו שקופים גם הווינקרים, שפריצרים כחולים, דש בור זוהר בכחול ( איך היא רואה משהו?) שטויות זהרות בגלגלים, והאגזוז!!!! לא דוד פתוח, אגזוז כחול זוהר רצח!!!!!

אתה גר באשקלון ? :?:shock:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לחבר שלי יש נורות על המתיזי מים ואף שוטר לא אמר לו דבר על זה, למרות שעצרו אותו כמה פעמים בשביל בדיקת רישיונות.

פורסם
לחבר שלי יש נורות על המתיזי מים ואף שוטר לא אמר לו דבר על זה, למרות שעצרו אותו כמה פעמים בשביל בדיקת רישיונות.

חבר שלך בר מזל , אני שייטתי לי ברחבי הרצליה עם הרכב הקודם שלי , שעליו היו שפריצרים כחולים (לא רעיון שלי..) ואיך שאני פונה ימינה , קפצת עלי ניידת "תעצור בצד" מה מי מו ? אורות כחולים על המכסה מנוע , 250 ש"ח ..

ד"א אותו כנ"ל לגבי אורות ערפל

פורסם

חבר שלך בר מזל , אני שייטתי לי ברחבי הרצליה עם הרכב הקודם שלי , שעליו היו שפריצרים כחולים (לא רעיון שלי..) ואיך שאני פונה ימינה , קפצת עלי ניידת "תעצור בצד" מה מי מו ? אורות כחולים על המכסה מנוע , 250 ש"ח ..

ד"א אותו כנ"ל לגבי אורות ערפל

האם פנסי ערפל היו מקוריים?

אם כן, בכל מקרה לא לסוע איתם בתוך העיר.

אני פעם נסעתי עם פנסי ערפל מודלקים עקף אותי שוטר, הסתכל שזה דולק והמשיך בדרכו (ניידת תנועה).

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אסור לנסוע עם פנסי ערפל דלוקים ללא סיבה (ערפל) מכיוון שזה מסנוור.

אז זהו שפנסי ערפל מקוריים לא מסנוורים מכיוון שהם מקוונים לרצפה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...