Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה שנים היה טסתי לצפות בראלי פינלנד וכמובן שצילמתי... למה לא פרסמתי את התמונות עד היום? רק לפני יומיים מצאתי את שני סרטי הצילום (עוד סרט מעניין מראלי אחר...יפורסם יותר מאוחר היום...) שאבדו לי בזמנו :shock: :shock: :roll: :roll: ..

כמו שאומרים..מוטב מאוחר מאשר אף-פעם לא....לא?.. :wink:

המלצה אישית...אם אתם הולכים לצפות בראלי ולצפות מקרוב....אל תאכלו כלום לפני זה כי שם, תאכלו כל-כךךךךךךך הרבהההה אבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק :-D

תהנו,

ליאור.

t1.jpg

t2.jpg

איכשהו.... :roll: נכנסתי למוסך הפנימי של הקבוצות של מאקינן (מיצובישי בזמנו) ועוד כל מיני.. לא נתנו לי לצלם מקרוב, אבל התמונה ברורה.. :)

t3.jpg

t15.jpg

t4.jpg

t5.jpg

t6.jpg

t7.jpg

t8.jpg

t9.jpg

t10.jpg

t11.jpg

t12.jpg

t13.jpg

בין הסטייג'ים....היה לי הכבוד הענק....קולין מקריי ראה אותי במראה האחורית שלו... בשביל הכיף, עקפתי אותו, סתם כדי לספר לילדים שיהיו לי יום אחד איך עקפתי את נהג הראלי קולין מקריי :-D

t14.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

תמונות יפות. שנת 2001 אם אני לא טועה. אבל לפינלנד נוסעים כדי לצלם טיסה נמוכה ואת זה עוד לא ראיתי מקווה שאתה ראית.

אין כמו לנסוע על הכביש ביחד עם המכוניות האלו כדי להבין כמה הם מהירות זה מדהים לראות אותם יוצאים לעקיפה. אני אף פעם לא אשכח איך גרונהולם עקף אותי ב 2001 בקפריסין.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

תמונות באיכות טובה מאוד:-D

למה שמרת עליהם עד היום?!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תמונות מאוד מקצועיות! כל הכבוד

Martin on police car speaker - "This is the police move your busted ass car off the road!i ain`t playin we got guns and shit!move!move!move!"

From Blue Streak

פורסם
אבל לפינלנד נוסעים כדי לצלם טיסה נמוכה ואת זה עוד לא ראיתי מקווה שאתה ראית.
אתה בטוח שעוד לא ראית?! [אהמממ - טל שחר..:wink: ]

לפי התמונות זה נראה גם לי מירוץ מעונת 2001.

לגבי מירוצי WRC, אני הייתי במירוץ באוסטרליה 2002, חציתי את אוסטרליה לרוחב [מהחוף המזרחי למערבי] במהלך טיול תרמילים בכדי לצפות במירוץ. סופשבוע ארוך של שיכרון חושים שרק נתן טעם לעוד..

קוריוז קטן, במהלך היום השני [מתוך שלוש] של המירוץ, בצפייה בסטייג' הלפני אחרון של היום יצרתי קשר [טוב נו - התחלתי לשוחח :wink: ] עם מישהי שנראתה לי כחלק מהמירוץ [מדים של קבוצה וכו'] והיא התחילה לספר לי על קבוצת הראלי שהיא חברה בה.

יש לציין שהיא הייתה צעירה ממני [20 מינוס] והיא הייתה מכונאית!!! בקבוצה. המכונית ששירתה אותם הייתה מסוג יונדאי אקסנט וכל חברי הקבוצה כולל הנהג והנווט היו חבר'ה צעירים שלא עברו את גיל 25!!!

הכל מומן ע"י יונדאי! הקבוצה רצה במשך שנה במסגרת אליפות אוסטרליה לפני הראלי, כולם חבר'ה מקומיים שקיבלו הכשרה בהתאם, מיותר לציין שאני הייתי בהלם ממה ששמעתי ממנה, וקינאתי בטירוף בה ובחברים שלה לקבוצה שהיו על תקן מילגה. אם אני זוכר נכון לקבוצה היו 2 מכוניות, אחת שירתה לאימונים והשנייה למירוצים.

במהלך היום השני הקבוצה פרשה בגלל כשל מכני ולכן ראיתי אותה כחלק מהקהל בסטייג'. היא הזמינה אותי כאורח הקבוצה לרחבת איזור הטיפולים בסופר ספיישל סטייג' [מסלול הצלבה של 2 מכוניות שהיה גם הסטייג' האחרון לאותו יום] שנמצא בפרת' - העיר שמארחת את ראלי , מרוב תמימותי סירבתי להצעה המפתה, למה?! אין לי מושג, הייתי צריך להציע לה נישואים באותה הרגע!!! :loco:

אני לא זוכר איפה שמרתי את העיתון של הראלי [מפורסמת שם כתבה על הקבוצה].. אם אמצא את העיתון, אסרוק ואעלה לשירשור.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

היא הזמינה אותי כאורח הקבוצה לרחבת איזור הטיפולים בסופר ספיישל סטייג' [מסלול הצלבה של 2 מכוניות שהיה גם הסטייג' האחרון לאותו יום] שנמצא בפרת' - העיר שמארחת את ראלי , מרוב תמימותי סירבתי להצעה המפתה, למה?! אין לי מושג, הייתי צריך להציע לה נישואים באותה הרגע!!! :loco:

יצאת פארש..:wink:

אור.

פורסם

זאב 206 GTI כתב:

אבל לפינלנד נוסעים כדי לצלם טיסה נמוכה ואת זה עוד לא ראיתי מקווה שאתה ראית.

אתה בטוח שעוד לא ראית?! [אהמממ - טל שחר..:wink: ]

התכוונתי בתמונות

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

• תוכן חדש...