Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה זמן רב שאני מנסה להרכיב איזושהי תאורת לוח מחוונים קבועה (כיום מס' לדים שמולחמים ללוח עם נגד בדרך).

חשבתי שזה יראה טוב ויקל עליי את החיים,וגם יהיה בטיחותי, אם אני אתקין תאורה כמו שיש לשעונים,

אני לא מתכוון לתאורת הלדים אלא לתאורת INDIGLO על סוגיה.

אני ניסיתי למצוא אתר בארץ או חנות חשמל שמתעסקת בזה (גם בתחום המחשבים חיפשתי), אך לא מצאתי דבר.

אם מישהו מכיר מקום או חברה שמתעסקים בזה אודה לכם מאוד.

פורסם

בדיוק קניתי והתקנתי כאלה בלנטרה שלי. המקום הכי טוב וזול למצוא זה בEBAY כשהחסרון שם בדר"כ הוא זה הספידומטר הוא במיילים אבל יש גם בדר"כ גם בקמ"ש בקטן. אני קניתי את הדגם ההפוך כלומר שלוח לבן והאור נדלק ומאיר רק את הספרות אבל כל אחד והעדפותיו.

פורסם

ההצעה הייתה לחבר מס' לדים ואז לחבר למערכת חשמל וזו תיהיה התאורה.

אבל זה בדיוק מה שיש לי עכשיו, אם לא ציינתי זאת מקודם מצטער.

פורסם

יש עוד דרך לעשות את זה. יש במקום שעונים מוכנים פשוט כמו ריבועים של החומר הזוהר שאותו אפשר לחתוך די באיזה צורה שרוצים.

כזה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/EL-Neon-Foil-DIY-Kit-Blue-Electroluminescent_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ43952QQitemZ7972117530QQrdZ1QQsspagenameZWD1V

קניתי אחד כזה לנסיון לפני שקניתי שעונים מוכנים ולוח אחד כזה זוהר באור ממש חזק ככה שאתה יכול או פשוט לחתוך ולשים מתחת לפלסטיק של המספרים שיש עכשיו או להדפיס משהו על שקף ולשים עליו. זה פתרון זול (יחסית) וטוב יותר לדעתי מלדים כי התאורה כאן היא אחידה על כל המשטח מה שקשה לעשות בלדים.

פורסם

הנה עוד רעיון בשבילך:

משהו שחשבתי ליישם מתישהו...

תשאיר את הסקאלה האורגינלית, תבטל את התאורה הצהובה (אני מניח) המגעילה שמאירה את הספרות בסקאלה,

ובמידה והספרות הן בצבע לבן, תוכל אולי להשיג מיני מנורת אולטרא סגול ולקבע אותה למצחייה כך שתשליך אור על הספרות, ובלילה תקבלה סקאלה זוהרת!

איך הרעיון?:lol:

מקווה שתיישם,

יניב

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

אני עשיתי דבר כזה עם לדים לפניי כמה ימים לחבר שלי בפיאט טמפרה 95

יצא ממש אחלה רק שצריך לעשות כמה גימורים סופיים אבל

תאמת לא חשבתי שיצא כול כך יפה

אם אתה רוצה צור איתי קשר ואני יעזור לך לבנות את התאורה

תן לה בראש כול עוד שאתה יכול

• תוכן חדש...