Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי כמה שאלות לגבי האונו שלי (שנת 89' 1300 סמ"ק 70SL)

1. כשאני בניוטראל יש רעש חלש מהמנוע שנעלם בלחיצה על המצמד, זה אמור להיות ככה? או שזה מצמד גמור?

2. בנסיעה במהירות 70-80 קמ"ש מופיעה שריקה נמוכה ואני חושב שזה מכיוון הגלגלים או המנוע, על מה זה יכול להעיד?

3. אני עדיין מחפש בית פילטר אוויר וצינור תדלוק מפית התדלוק עד לטנק הדלק. אם יש למשהו דבר כזה או שיודע איפה אפשר להשיג במחיר סביר אשמח מאוד שתודיעו לי.

תודה רבה מראש ושבוע טוב,

נאגא

פורסם

שריקה יכולה להופיע מהרבה מקומות (גיר, ציריות, גלגלים עצמם, סדק באיטום של האוטו וכו') צריך לשמוע ולחפש מאיפה השריקה הזאת בדיוק.

חלקים לאונו אפשר להשיג בפירוקיות. אצל אחים יזדי בראשון יש לא מעט אונואים. (או לפחות היו לא מזמן)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מיסב לחץ זה כנראה לא כי הרעש הוא כשאני מרפה מהמצמד ולא כשאני לוחץ עליו (לפי מה שהבנתי משירשור אחר)

איך אני יכול לבדוק אם זה מגיע ממיסבי גלגלים? יש סמפטומים אחרים שמתלווים לזה?

ואם זה מיסב גלגל מה הנזק שיכול להגרם?

תודה מראש

נאגא

פורסם

זה קורה גם בעמידה או רק בנסיעה?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

השריקה מכיוון הגלגלים מופיעה רק בנסיעה

לזה שיש רעש ,שמפסיק כשאני לוחץ על המצמד שמתי לב כשאני בעמידה בניוטראל.

פורסם
מיסב לחץ זה כנראה לא כי הרעש הוא כשאני מרפה מהמצמד ולא כשאני לוחץ עליו (לפי מה שהבנתי משירשור אחר)

איך אני יכול לבדוק אם זה מגיע ממיסבי גלגלים? יש סמפטומים אחרים שמתלווים לזה?

ואם זה מיסב גלגל מה הנזק שיכול להגרם?

תודה מראש

נאגא

מיסב לחץ כשהוא לא בפעולה( כלומר שהרגל לא לוחץ על דוושת המצמד) מרעיש בגלל חוסר גירוז,

כשהוא לחוץ כלפי אצבעות המצמד הרעש פסק!

בדיקת מיסבי גלגלים נבדקים בתנאי מוסך בלבד, עם בדיקת חופש, והרמת גלגל באוויר וסבובו!

הנזק שיכול להגרם שגלגל יפול לך בשעת נסיעה, הנזק מספק אותך?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...