Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות צעצוע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חברה איזה מכוניות צעצוע אתם מכירם.מציעים...

אני מעוניין ליקנות כמה רכבים חמודים...ואני לא מכיר הרבה חברות מלבד BURAGO ועוד איזה חברה.

תציעו לי בבקשה כמה שמות של חברות טובות שמייצרות מכוניות ממש יפות,אם אפשר לתת הערכת מחיר גם...תודה מראש לעונים.:wink:

פורסם
לך ל ototoy.com

שם שורצים כל אלו שמשחקים בצעצועים.

שלום לך אני לא ממש חושב שאני משחק בצעצועים.

כחובב רכב ותחבורה אני נהנה לראות בביתי את הרכב שאני אוהב ואין לי כסף להשקיע באמיתי אני עדין לא מיליונר כיום יש לי כמות נכבדת של דגמים ואני לא מאמין שהיתי יכול להיות בעל אותו מספר של רכבים אמיתיים

ואני גם דוחה את הנימה "שורצים"

אתה שורץ כאן ?? זה נימה מזלזלת וחסרת כבוד לתחביב אשר כחובב רכב אתה לא צריך לזלזל בו

ובנימה אחרת

אם ברצונך לבוא ולראות מה ההבדל בין צעצועים לדגמי מכוניות אתה מוזמן להיכנס לאתר או להגיע לתערוכה שלנו בימים הקרובים ( פרטים באתר אוטוטוי)

בברכה , איציק

אוסף כלי רכב מיניאטוריים 1:18

פורסם

השנה הייתי בסוכנות VW. הציעו שם בין השאר דגם של החיפושית החדשה (אבל גם על שלט). רצו עליה משהו בסביבות ה800 שקלים.

לא הייתי משקיע על דבר שכזה סכום כזה של כסף. אבל מי שאוהב את זה אז אדרבא.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שורצים זו לא מילת גנאי אצלי. אני שורץ פה די הרבה.

וכבר כמה פעמים כבר כתבתי שלדעתי בין איסוף דגמים למוטוריקה אין שום קשר.

זה בדיוק כמו חובבי בולים שמתמקדים בבולים עם תמונות של מכוניות.

ומצטער - אתרים ותערוכות של בולים לא מעניינים אותי, וגם של דגמים. ואפילו אם הנושא שלהם הוא בולי או דגמי רכב.

פורסם
שורצים זו לא מילת גנאי אצלי. אני שורץ פה די הרבה.

וכבר כמה פעמים כבר כתבתי שלדעתי בין איסוף דגמים למוטוריקה אין שום קשר.

זה בדיוק כמו חובבי בולים שמתמקדים בבולים עם תמונות של מכוניות.

ומצטער - אתרים ותערוכות של בולים לא מעניינים אותי, וגם של דגמים. ואפילו אם הנושא שלהם הוא בולי או דגמי רכב.

אישפוז אני ירביץ לך ישרץ!!!

גם אני שורץ בפורום כמוך עובד במיקצוע כפול מהחיים שאתה חיי ועדין אוסף מכוניות מיניטוריות וצעצוע

נידמה לי שגם ראיתה את האוסף שלי.

אגב אני תמיד יכול להכניס אותך לאקוריום שלי כי שם יש הרבה שרצים והשרצות אז!!!!!!!!

שכול מילים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום לך אני לא ממש חושב שאני משחק בצעצועים.

כחובב רכב ותחבורה אני נהנה לראות בביתי את הרכב שאני אוהב ואין לי כסף להשקיע באמיתי אני עדין לא מיליונר כיום יש לי כמות נכבדת של דגמים ואני לא מאמין שהיתי יכול להיות בעל אותו מספר של רכבים אמיתיים

ואני גם דוחה את הנימה "שורצים"

אתה שורץ כאן ?? זה נימה מזלזלת וחסרת כבוד לתחביב אשר כחובב רכב אתה לא צריך לזלזל בו

ובנימה אחרת

אם ברצונך לבוא ולראות מה ההבדל בין צעצועים לדגמי מכוניות אתה מוזמן להיכנס לאתר או להגיע לתערוכה שלנו בימים הקרובים ( פרטים באתר אוטוטוי)

עזוב, יש אנשים שבכלל לא מיתעניינים מכלום חוץ מעצמם.:x

אנשים לא מבינים מזה אספנים, חבל, אחד שלא יכול להרשות לעצמו לאסוף דברים, לא מבין את זה בכלל וגם לא יבין בחיים שלו.

אני לא מבין מה הבן אדם אז עושה פה, אם הוא לא מיתעניין בכלום (ועוד אחראי).

מצדיק את דיברי itzm.

פורסם

מר בראבה היקר - אני מאוד שמח שאתה מכיר אותי יותר טוב ממה שאני מכיר את עצמי. בטח לך ולאשתי יהיו המון נושאי שיחה משותפים.

יש לי תחומי עניין רבים מאוד. אני גם מחזיק אוסף משלי שאני די גאה בו בתחום שאינו קשור לרכב, וזה בדיוק העניין עליו אני מדבר - עם כל הכבוד לאיסוף דגמי מכוניות, זה לא קשור למוטוריקה, זה קשור לדגמים.

הקשר בין אספן דגמי מכוניות לאספן דגמי מטוסים הדוק יותר מאשר לחובב רכב.

בן אדם יכול להיות חובב רכב וגם להחזיק אוסף דגמים, או אוסף גיטרות, או אוסף רדיו מנורות - ולהיות בן אדם שמרתק לשמוע ממנו על התחביבים שלו. אבל לדעתי אין קשר בין תחביב האיסוף לתחביב הרכב.

כל פעם מדהים אותי מחדש כמה שאספני דגמים ממהרים להיעלב כשמדברים על התחביב שלהם. זה נורא מזכיר לי אספני ACTION FIGURES שנורא נעלבים כשקוראים לזה בובות...

פורסם
מר בראבה היקר - אני מאוד שמח שאתה מכיר אותי יותר טוב ממה שאני מכיר את עצמי. בטח לך ולאשתי יהיו המון נושאי שיחה משותפים.

יש לי תחומי עניין רבים מאוד. אני גם מחזיק אוסף משלי שאני די גאה בו בתחום שאינו קשור לרכב, וזה בדיוק העניין עליו אני מדבר - עם כל הכבוד לאיסוף דגמי מכוניות, זה לא קשור למוטוריקה, זה קשור לדגמים.

הקשר בין אספן דגמי מכוניות לאספן דגמי מטוסים הדוק יותר מאשר לחובב רכב.

בן אדם יכול להיות חובב רכב וגם להחזיק אוסף דגמים, או אוסף גיטרות, או אוסף רדיו מנורות - ולהיות בן אדם שמרתק לשמוע ממנו על התחביבים שלו. אבל לדעתי אין קשר בין תחביב האיסוף לתחביב הרכב.

כל פעם מדהים אותי מחדש כמה שאספני דגמים ממהרים להיעלב כשמדברים על התחביב שלהם. זה נורא מזכיר לי אספני ACTION FIGURES שנורא נעלבים כשקוראים לזה בובות...

ומעניין למה אתה אוסף מטוסים, כי זה התחביב שלך כניראה לא?

אז אותו דבר לאילו שאוספים דגמים מינאטורים של מכוניות, אופנועים.

אתה מוזמן לישאול את חברי OTOTOY מה הם חושבים על מוטוריקה ואם זה מיתקשר למוטוריקה בכלל.

אני אישית לא חושב שמישהו מפגר יתחיל לבזבז על דגם 400 ש"ח אם הוא לא מתעניין במוטוריקה או משהו שקשור לנושא הנ"ל.נ.ב

לאלילו שמיתעצבנים מכך שאומרים שזה צעצועים.

כן, מיתעצבנים בגלל שמי שבאמת מיתעניין בתחום הוא גם מיתעניין בדרך במוטוריקה.

לא סתם יש פה אספני מכוניות מיניאטוריות. אני מקווה שאתה מבין על מה אני מדבר.

• תוכן חדש...