Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק כמו שאמרו שברגע שיפנו את הרובים נכנס בהם

בדיוק כמו שאמרו שברגע שחיזבאללה יירה נכנס בהם

אתה עוד מאמין לזה?יצאנו מעזה ב94 ועדיין יש משם ירי גם על שדרות שעליה אתה לא מדבר אז למה לא מגיבים?

הדבר היחיד שעזר זה ששרון אמר שאם ירו יריה אחת על גילה יכנסו לשם ונכנסו...

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אמרו ואמרו ואמרו, אז בואו בכלל נרד מהחתיכת אדמה המחורבנת שנקראת ארץ ישראל, הרי אנחנו מוקפים אויבים, עוד מעט נהפוך למיעוט וכו' וכו' וכו' לא?

הרי גם ככה המדינה הזאת בעלת מערכת מחורבנת, החל מהחינוך, וכלה ברווחה ותשתיות, אולי נתחיל הכל מחדש באיזה חלקה יפה בקליפורניה?

אפשר תמיד לעזוב ולהשאיר את השטח ל-"צבו?עים"...

באמת, מה אתה רוצה שיעשו? שילחמו נונסטופ בערבים? למי זה יביא תועלת?

אני בעד הדיעה של שמר, שצריך למצוא דרך לחיות בלעדייהם, ולהתנתק מהם. על כן באה תוכנית ההתנתקות...

באה עלינו לטובה אפילו...

כל משאבי המדינה הזאת מאז קומה הופנו לצורך קרבות, מוצדקים או לא, לא צריך לדון בזה כרגע, זה בזבוז זמן מוחלט, לא משנה מה היה בעבר, מה שחשוב זה מה יהיה בעתיד.

אתה רוצה לחיות במדינה שחלק לא מבוטל מתקציבה מופנה מדיי שנה למלחמה בטחנות רוח?

שיבושם לך, אבל מבחינתי זה בזבוז של כספי משלם המיסים.

ואני בכלל לא מדבר על חיי אדם.

עוד משהו שרציתי לומר:

אני אמנם בן 18, אבל יש לי קו מחשבה.

אני אישית, במצב המדינה הזאת, מוכן לעבור ניתוח קטיעת צינור זרע.

אני לא רוצה להביא ילדים למדינה המחורבנת הזאת.

כל המדינה הזאת יושבת על ערכים מוטעים, אנשים שסרחו, שחיתויות, וחוסר מעש.

בשביל מה להביא ילדים למדינה כזאת? בשביל המיסים השערורייתיים? בשביל שיתפוצצו כשהם יצאו לבלות? בשביל שיהרגו בגלל המצב בכבישים?

הבנתם את הפואנטה...

פורסם

אמרו ואמרו ואמרו ואמרו זה לגבי מה שאתה אמרת שנוכל להכנס בהם...

אני מזכיר לך שלא אנחנו פתחנו במלחמה הזאת ואנחנו מכנים לסיים אותה,הדרך לסיים אותה היא לא להתנתק ואת זה לא אני אמרתי,רוצה קליפורניה?אף אחד לא מחזיק אותך פה...המדינה קמה למדינה ליהודים וכל עוד המהלכים שעושים לא עוזרים ליהודים אז לא עושים...

תמיד יהיו כאלה שיגידו שהמהלך כן עוזר...סתכל על אנשי מקצוע...

פורסם

יש לי 2 הערות.

א. חשבתי שזה פורום מכוניות ולא פורום פוליטיקה. אז למה להמשיך בכלל את השרשור הזה כשזה ברור שאין פה מנצחים?

ב. אם השרשור ימשיך, לא הגיע הזמן לשנות את שם הנושא?!

זהו.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

טוב בסך הכל נמנעתי מלהגיב באשכול הזה אבל האמת שנהניתי לקרוא , ולמי שעדיין זוכר אותי כן אני עדיין חיי וקורא בפורום כל יום אבל לחץ בזמן מונע ממני להגיב וגם איכשהו עצלנות בסוף היום .

בכל מקרה בחזרה לנושא העיקרי שבו אתם דנים ואני מתפלא איך הוא גדל בצורה כזו גדולה ואיך הוא הוסת לכיוון פוליטי .

כן אני חושב שההודעה של שלומי היתה מוצדקת בפורום הרכב ולא היה בה שום פעם ושום דבר שקשור לפוליטיקה, אבל מתוך התסכול והלחץ המתמיד שהישראלי הממצוע נמצא פה אז הוא פורק אותו בכתיבה פה, וזו הסיבה שבגללה הדיון הפך לפוליטי .

אני לא יודע למה זה נהנה כזה אבל משום מה כל העדות והמגזרים במדינה הזו הולכים לקיצוניות והקיצוניות הזו תהרוג את המדינה .

כן אני מתכוון לכולם ולא רק ליהודים , אין בקיצוניות מי שמרוויח יש רק הפסדים ועוד קרע באוכלוסיה בישראל.

אין לי מושג לגבי הונדאליזם שהקיצוניים הימנייים מפעילים חוץ מזה שאני רואה בטלוויזיה, או ליתר דיוק כמה פעמים שטעיתי בכבישים בירושלים וראיתי אבנים נזרקים לעברי ( מה לעשות זה היה בשבת ) ואת הבחורים והבחורות שמחלקים את הצעיף הכתום הזה במודיעין בכניסה לירושלים ובקריות , חוץ מזה אני לא רואה ולא מתנשא הרבה בנושא ואני לא יכול להעיד על הרבה דברים שאני רואה בעניין הזה כי אני פשוט מאוד לא חיי את זה .

לגבי זריקת מסמרים ושמן על הכביש אז אם זה היה קורה והייתי נתקל במקרה כזה והייתי מחליק אז הייתי מחליק באוטו היישר על הבן אדם שזרק אותם ! כי אם הוא רואה להרוג אותי אז אני "אפגע" בו בחזרה ולא יהיה מי שיאשים אותו כי אני החלקתי או איבדתי שליטה בגללו .

בעניין ההתנחלויות והפינוי והפלשטינים וכל הבלאגן הבלתי פוסק הזה, אז אני מסכים עם שמר , וכמי שמתנסה ומכיר הרבה דעות משני הצדדים ( פלשטינים וישראלים ) אז אני תומך בדעה של שמר שלמרבה הפלא דומה לדעות של הרב רביץ' ! (סגן שר ) מיהדות התורה . פעם אחרונה שביקרנו אצלו הוא נתן לי ספר שהוא כתב -אני לא מוצא אבל אני אחפש אותו בבוקר ואביא א ת השם שלו - שבו הוא מציג איך הוא רואה את פיתרון הבעיה . התפלאתי לראות שהוא תומך איכשהו בהתנתקות וחושב שהיא הפיתרון לבעיות , איך שלדעתו מי שרוצה מהמתנחלים לחיות באדמה שהם נמצאים עליה אז שישארו שם אבל המדינה לא תשמור עליהם והם יגורו תחת השלטון הפלשטיני !

אני מתפלא במיוחד היום לשמוע איך התקשרו מתנגדי הפינוי למפקדים בצבא ושלחו להם מכתבים - כך לפחות הבנתי- כדי שיסרבו לפקודות הצבא, אולי אני לא מומחה בעניין אבל ככל שידוע לי פקודה בצבא זו פקודה שאסור לסרב לה אלא אם היא פקודה בלתי חוקית .

פקודה בלתי חוקית כפי שהוסבר לי על ידי ידידי ג'רביס ואני מצטט :

"נכון, ישנו את המנגנון של פקודה בלתי-חוקית בעליל כדי לפתור את המצב שבו חייל מקבל פקודה אשר נוגדת את צו מצפונו. בטירונות מסבירים לך היטב מהי פקודה בלתי חוקית בעליל, ונותנים לך דוגמאות לכך - מקרה כפר קאסם למשל. אם היו מבקשים מהחיילים לירות בכל מי שמתנגד לפינוי - אכן זו הייתה פקודה בלתי חוקית בעליל.

מדוע המצב הזה מאוד מאוד שונה ממקרה כפר קאסם ?

1. לא מבקשים כאן מאף אחד להרוג או לפצוע חפים מפשע

2. אין כאן את אלמנט השטח הנחוץ בפקודה בלתי חוקית בעליל - היו מספיק דיונים על החוק הזה, והוא עבר בכנסת ובבית המשפט העליון. פקודה בלתי חוקית בעליל מתייחסת למצב שבו חייל צריך לקבל החלטה בשטח - בהיעדר משפטנים ומומחים הוא חייב לקבל החלטה לפי צו מצפונו. אבל כאשר הפקודה הזאת כבר הוחלטה מזמן, ושופטי העליון אישרו את חוקיותה - אין לחייל מקום להתלבטות.

3. פקודה בלתי חוקית בעליל צריכה להיות כזאת אשר אינה חוקית בעליל - כלומר שכל אדם מוסרי ובר-דעת יסרב לבצע אותה. העובדה היא שפקודת הפינוי אינה נתפסת כזאת אצל רוב הציבור, ולכן קשה להניח שהיא אכן בלתי חוקית בעליל."

בכל מקרה מתנגדים או לא יש המון דרכים להביע את התנגדותכם אבל מפה ועד לחפרפרות בצבא - כנראה שצבא ישראל הפך לצבא הסורי או משהו - והוצאת מידע חסוי לגבי שמות החיילים שיפנו ישובים וניסיון להסיט אותם נגד הפנוי תוך כדי "תמיכה משפטית" רק גורעת את המצב .

בכל אופן הדיון הזה לא נגמר פה ולא יגמר פה אבל את האמת היה דיי מעניין איך הוא התגלגל .

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

.

אני לא יודע למה זה נהנה כזה אבל משום מה כל העדות והמגזרים במדינה הזו הולכים לקיצוניות והקיצוניות הזו תהרוג את המדינה .

כן אני מתכוון לכולם ולא רק ליהודים , אין בקיצוניות מי שמרוויח יש רק הפסדים ועוד קרע באוכלוסיה בישראל.

אין לי מושג לגבי הונדאליזם שהקיצוניים הימנייים מפעילים חוץ מזה שאני רואה בטלוויזיה, או ליתר דיוק כמה פעמים שטעיתי בכבישים בירושלים וראיתי אבנים נזרקים לעברי ( מה לעשות זה היה בשבת ) ואת הבחורים והבחורות שמחלקים את הצעיף הכתום הזה במודיעין בכניסה לירושלים ובקריות , חוץ מזה אני לא רואה ולא מתנשא הרבה בנושא ואני לא יכול להעיד על הרבה דברים שאני רואה בעניין הזה כי אני פשוט מאוד לא חיי את זה .

בעניין ההתנחלויות והפינוי והפלשטינים וכל הבלאגן הבלתי פוסק הזה, אז אני מסכים עם שמר , וכמי שמתנסה ומכיר הרבה דעות משני הצדדים ( פלשטינים וישראלים ) אז אני תומך בדעה של שמר שלמרבה הפלא דומה לדעות של הרב רביץ' ! (סגן שר ) מיהדות התורה . פעם אחרונה שביקרנו אצלו הוא נתן לי ספר שהוא כתב -אני לא מוצא אבל אני אחפש אותו בבוקר ואביא א ת השם שלו - שבו הוא מציג איך הוא רואה את פיתרון הבעיה . התפלאתי לראות שהוא תומך איכשהו בהתנתקות וחושב שהיא הפיתרון לבעיות , איך שלדעתו מי שרוצה מהמתנחלים לחיות באדמה שהם נמצאים עליה אז שישארו שם אבל המדינה לא תשמור עליהם והם יגורו תחת השלטון הפלשטיני !

פקודה בלתי חוקית כפי שהוסבר לי על ידי ידידי ג'רביס ואני מצטט :

"נכון, ישנו את המנגנון של פקודה בלתי-חוקית בעליל כדי לפתור את המצב שבו חייל מקבל פקודה אשר נוגדת את צו מצפונו. בטירונות מסבירים לך היטב מהי פקודה בלתי חוקית בעליל, ונותנים לך דוגמאות לכך - מקרה כפר קאסם למשל. אם היו מבקשים מהחיילים לירות בכל מי שמתנגד לפינוי - אכן זו הייתה פקודה בלתי חוקית בעליל. בכל מקרה מתנגדים או לא יש המון דרכים להביע את התנגדותכם אבל מפה ועד לחפרפרות בצבא - כנראה שצבא ישראל הפך לצבא הסורי או משהו - והוצאת מידע חסוי לגבי שמות החיילים שיפנו ישובים וניסיון להסיט אותם נגד הפנוי תוך כדי "תמיכה משפטית" רק גורעת את המצב .

אחד שמבין שמה שלא רואים לא אומרים...

לגבי ההצעה של הרב רביץ היא מצוינת,גם הימין תומך בה שכל אחד יגור איפה שבא לו גם אם המדינה מתפנה משם...שיקבל את החוק החדש

צו מצפונו...אתה צודק...כבר נתתי פה ציטוטים הנה אחד מהם

השרים לשעבר יוסי שריד ויאיר צבן כתבו ב"ידיעות אחרונות" ב-27.06.90 "לכל אנשי הטרנספר":

"מי שמגרש כפר אחד – אנשים, נשים וטף – מועד לחולל טרנספר שלם ... אנחנו את פקודת הטרנספר איננו ממלאים, וגם הילדים שלנו וחניכינו אינם ממלאים אותה... היום שבו תינתן פקודת הטרנספר, שהיא פקודה בלתי חוקית בעליל, יהיה גם היום של סירוב פקודה ... לכל מי שהתעניין לדעת מהו הקו האדום שלנו – כאן הוא עובר אנחנו את הפקודה לעקור כפרים שלמים... לא נמלא..וגם הילדים שלנו וחניכינו אינם ממלאים אותה. אבל היום שבו תינתן פקודת הטרנספר, שהיא פקודה בלתי חוקית בעליל, יהיה גם היום של סירוב פקודה."

צו מצפונו...גם שרון אמר דברים כאלה אפשר לקרא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=623252#post623252

בסוף אנחנו עם אחד וכמו שיש דברים שהשמאל לא עושה יש דברים שימין לא עושה

כנראה שהטרנספר היא פקודה בלתי חוקית בעליל...

את זה פותרת ההצעה של הרב רביץ שמציעה לא לגרש יהודים וערבים,כל אחד יגור בביתו

פורסם
את זה פותרת ההצעה של הרב רביץ שמציעה לא לגרש יהודים וערבים,כל אחד יגור בביתו

[/right]

זה לא ממש שלו , אבל מקובל (לפחות עליי).

אנחנו נחזיר את עזה לפלסטינים , ואת השטחים - ומי שרוצה מוזמן לוותר על אזרחותו הישראלית , ולהישאר בביתו.

פורסם

שאלה, אם כבר ניגררנו לנושא....

מי אמור לפנות את הישובים? צה"ל???

צה"ל בא להגן על מדינת ישראל. צבא הגנה לישראל... כאן אין שום רכיב של הגנה, אין כאן אוייב, לרוב אין אנשים חמושים ואין סכנת חיים. ואם ישנה סכנה כזו יש כוחות שכל מטרתם היא לנטרל אנשים כאילו.

כל עוד זה מוגדר שטח ישראל, צה"ל ישמור על התושבים שם. ברגע שנצא משם, מי שרוצה - שישאר וידאג לעצמו... אבל כאשר מדובר באזרחים פורעי חוק, וזה מה שהם, אילו שמיתכוונים להישאר בכוח שם, צה"ל לא אמור להיות חלק מהכוח שיפנה אותם...

אז למה צה"ל צריך לעשות את זה?!

כמו שחיילים לא מאבטחים מיגרשי כדורגל, פותחים כבישים שנחסמו ע"י מפגינים, זו לא אמורה להיות ה"עבודה" שלהם...

תקנו אותי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
השרים לשעבר יוסי שריד ויאיר צבן כתבו ב"ידיעות אחרונות" ב-27.06.90 "לכל אנשי הטרנספר":

"מי שמגרש כפר אחד – אנשים, נשים וטף – מועד לחולל טרנספר שלם ... אנחנו את פקודת הטרנספר איננו ממלאים, וגם הילדים שלנו וחניכינו אינם ממלאים אותה... היום שבו תינתן פקודת הטרנספר, שהיא פקודה בלתי חוקית בעליל, יהיה גם היום של סירוב פקודה ... לכל מי שהתעניין לדעת מהו הקו האדום שלנו – כאן הוא עובר אנחנו את הפקודה לעקור כפרים שלמים... לא נמלא..וגם הילדים שלנו וחניכינו אינם ממלאים אותה. אבל היום שבו תינתן פקודת הטרנספר, שהיא פקודה בלתי חוקית בעליל, יהיה גם היום של סירוב פקודה."

במשפט קצר:

טרנספר לערבים הוא גירוש הערבים משטחם החוקי. "טרנספר" לתושבי השטחים הוא החזרת התושבים לאדמת ארצם החוקית.

בהרחבה:

אתה לוקח את המילים של יוסי שריד ומוציא אותם מהקשרם.. חבל שאתה לא חושב באיזה הקשר הם נאמרו ומה ההבדל בין מתנחלים לפלסטינאים.

ואם אתה הולך עם דגל החוק, "סירוב פקודה", שזה בעצם סירוב חוק, אז תדע שפקודה בלתי חוקית בעליל נוגדת כל חוק וחוקה מקומית ובין לאומית.

שום חוק ושום חוקה, בכל מדינה דמוקרטית, לא מתיר לך להרוג חפים מפשע. והמקרה של כפר קאסם הוא מקרה "קלאסי" ועצוב של פקודה בלתי חוקית בעליל.

אתה לוקח את הכלי של פקודה בלתי חוקית בעליל והופך אותו למרד נגד המשטר. לספר לך כמה זה חמור או שאתה יודע בעצמך?

מה היה קורה אילו ארגון שמאל היה מונע מחיילים להיכנס לבתים של פלסטינאים (יושב ליד הדלת ולא זז) וצועק לחיילים לסרב פקודה?

ועוד משהו, חומר למחשבה.

תמיד תעמיד אותך בצד השני. מה הכוונה?

תחשוב שאנחנו היינו במצב של הפלסטינאים והפלסטינאים היו במצבינו.

הם היו כובשים את השטחים שלנו, מטילים עלינו אימה ופחד. איך היינו מגיבים?

רמז: ראה מקרה הפיגועים נגד הבריטים לפני קום המדינה, ותחשוב בעצמך מה היה קורה.

אז היינו דורשים את כל זכויותינו. למה מי הם שיכבשו את השטח שלנו רק בגלל שהם פה במקרה לפני 2,000 שנה? לפי מה שאתה טוען זה חוקי מה שהערבי היה עושה לך. (כי זה שלו מבחינה היסטורית... "הוא היה פה לפניך").

אגב, אם יהיה עם שיוכיח כי הוא ישב פה בטרם הגיע אברהם אבינו לארץ, מה אז היית אומר?

"אבל לפי התורה שלנו הארץ הובטחה לנו"? ואם להם תהיה תורה ששם יהיה כתוב להם שארץ ישראל מובטחת להם מה אז תגיד? תיתן להם את הארץ? (ואני בטוח שתענה שכן כי קל לך לחשוב בקלות הדעת במקרה דמיוני). ואפילו לא צריך תורה משלהם...

הם יגידו שהתורה שלך זה קישקוש והם לא מאמינים בה והם לא חייבים לך כלום.

פורסם

צה"ל בא להגן על מדינת ישראל. צבא הגנה לישראל... כאן אין שום רכיב של הגנה, אין כאן אוייב, לרוב אין אנשים חמושים ואין סכנת חיים. ואם ישנה סכנה כזו יש כוחות שכל מטרתם היא לנטרל אנשים כאילו.

כל עוד זה מוגדר שטח ישראל, צה"ל ישמור על התושבים שם. ברגע שנצא משם, מי שרוצה - שישאר וידאג לעצמו... אבל כאשר מדובר באזרחים פורעי חוק, וזה מה שהם, אילו שמיתכוונים להישאר בכוח שם, צה"ל לא אמור להיות חלק מהכוח שיפנה אותם...

כמו שחיילים לא מאבטחים מיגרשי כדורגל, פותחים כבישים שנחסמו ע"י מפגינים, זו לא אמורה להיות ה"עבודה" שלהם...

תקנו אותי...

גילי

ההסבר (שלי לפחות): השטח המיועד לפינוי יוכרז כשטח צבאי סגור. מכאן שאסור לאף אזרח להיות בשטח זה כיוון שהוא שייך לצבא. על הצבא לטפל באנשים שהפרו את צו צבאי.

(כמו שהצבא לא יקרא למשטרה כשמסתנן, אזרח ישראלי, מנסה להיכנס לבסיס או כל שטח צבאי שאין לו אישור להיכנס אליו).

ואתה באמת חושב שהמשטרה יכולה להוציא לפועל מבצע כזה?

זה נסיון בכוח לגרום לאנרכיה במדינת ישראל בזמן ההתנתקות (מי בדיוק יאכוף את החוק כשאלפי שוטרים יהיו אחראים על הפינוי בעזה? הצבא?)

פורסם

טוב רבותי תנו לי לבלבל אותכם עם כמה עובדות.

ההיתיישבות בעזה בוצעה באופן חוקי ,עם אישורי בניה ובעידודם הכספי של ממשלות ישראל .

תושבי יש"ע(כולל בגבעות) משרתים רובם ביחידות מובחרות ,רבים מהם מ"פ ומג"דים.

פקודה בלתי חוקית בעליל תופסת גם במקרה שמערכת החוק מתנהלת נגד הדמוקרטיה ,הווה אומר להעיף כל מי שלא מסכים עם ראש הממשלה במי שכן מסכים איתו .

מעניין באמת שהאצבעות עוברות בכנסת.

כבר הוכח לא פעם (ע"ע אבישי רביב) שהשב"כ מכניס פרובוקטורים להפגנות הימין ,אני אישית עליתי על אחד כזה שניסה לגרום לי לזרוק חזיזים לתוך טיולית ואח"כ הסתודד שם עם כל הקודקודים.

אני מכיר את עזה הרבה יותר טוב מהרבה אנשים שגרים שם ,אני דיברתי בתחילת הסיפור כשעוד לא הייתה החלטה עם כמה קודקודים שם וכולם היו נגד .(מח"ט וסאו"ג היו הבכירים שבהם)

למי שכתב כאן על לבנון ,מה שאתה עברת שם ומה שאני עברתי בעזה מעטים יבינו ,מי שלא היה במלחמה לא מבין את המושג הזה ,באופן מאוד מפתיע רוב אלה שיוציאים ממנה נשארים בערך באותן דעות שהחזיקו בהן קודם רק עם טיעון חדש "אני הייתי שם ואני יודע מה זה מלחמה .לכן לדעתי טיעוני טראומות למיניהם לא תופסים(גם אני עברתי כמה דברים וזה רק חיזק את דעותי)

מתי צה"ל יכבוש חזה את עזה ? אחרי שיפול קאסם בקצא"א? וחצי אשקלון תושמד?

לכל מי שביקש לראות את האחרים הלא אלימים שקרעו את שילטי ההסתה בהפגנות ,הנה אנחנו אבל אתם לא ממש רוצים לראות אותנו...

ועם כבר התנתקות אז עד הסוף ,כל הערבים (לא דרוזים )שמגדירים עצמם פלסטינים (תתפלאו כמה כאלה יש ביפו)לשם כל היהודים לכאן.

ביום שהסכם כזה יושג אני הולך לארוז לאחותי ת'ציוד.

חוץ מזה,שמר, בתור חובב קריקטורות מושבע ,אפילו אותי זה הצחיק.

והגיע הזמן שתתחילו להבדיל בין חוסמי כבישים בשבת בבני ברק וירושלים לאנשי הכיפות הסרוגות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תקנו אותי...

גילי

נכון מאוד,שישכרו אנשים בכסף ולא לקבל פקודות,נשבעו על התנך להגן על המדינה

טרנספר לערבים הוא גירוש הערבים משטחם החוקי. "טרנספר" לתושבי השטחים הוא החזרת התושבים לאדמת ארצם החוקית.

תקרא שוב את מה שאמרת ותגיד אם אתה רציני כמה טמטום

אנחנו נחזיר את עזה לפלסטינים , ואת השטחים - ומי שרוצה מוזמן לוותר על אזרחותו הישראלית , ולהישאר בביתו.
מה אתה עושה עם ערביי ישראל?יעשו צבא?חובות כמו כולם?
פורסם

חייל ושוטר מג"ב נפצעו קל מיידוי אבנים בהפגנת פלסטינים ופעילי שמאל

שוטר מג"ב וחייל צה"ל נפצעו באורח קל מאבנים שהושלכו לעברם במהלך הפגנה של פלסטינים ופעילי שמאל ליד גדר ההפרדה סמוך לכפר בלעין, מערבית לרמאללה.

השניים קיבלו טיפול רפואי במקום.

(אפרת וייס)

איפה כל הצבועים?אתמול בראיון רדיו משהו אמר תראו הפגנה שקטה

• תוכן חדש...