Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזכרת לי משהו שאני שובר עליו את הראש בזמן האחרון - מאיפה אני משיג וידאו (VHS) תקין! 

אין חדשים, האחרון בעולם יוצר כנראה ב 2016 😄

יש בעלי כאלה שכתוב עליהם "90% חדש", מי יודע לפי מה הם מחשבים אחוזים, יש מצב שאנשים מצאו סטוקים של חנויות שנסגרו ושכחו שהיה במחסן.

העניין שהם מופיעים ב 100-120 דולר בעלי וזה לפני משלוח, אני נוטה להאמין שהם יעבדו אבל אני תוהה אם להזמין אחד או שיש פתרון אחר לפני שאני מזמין.

נסיונות למצוא משהו בפייסבוק שאפשר לסמוך עליו שיהיה תקין כשלו, כולם או כותבים מראש "נמכר כמו שהוא, מצאתי בבוידם" שזה כמו לכתוב על רכב "רק למלא גז במזגן והאוטו בובה" כן בטח... ואלה שלא כותבים ואני אומר להם אני בא עם קסטה ומחשב ומחבר לבדוק מעדיפים שאני לא אבוא, בקיצור חרטה.

אז - האם למישהו יש פתרון?

האם למישהו יש וידאו שרוצה למכור לי (בכסף? בדיל להמרת קסטות על החשבון?) 

האם מישהו חושב על משהו יצירתי אחר?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, DrorZi כתב:

הזכרת לי משהו שאני שובר עליו את הראש בזמן האחרון - מאיפה אני משיג וידאו (VHS) תקין! 

אין חדשים, האחרון בעולם יוצר כנראה ב 2016 😄

יש בעלי כאלה שכתוב עליהם "90% חדש", מי יודע לפי מה הם מחשבים אחוזים, יש מצב שאנשים מצאו סטוקים של חנויות שנסגרו ושכחו שהיה במחסן.

העניין שהם מופיעים ב 100-120 דולר בעלי וזה לפני משלוח, אני נוטה להאמין שהם יעבדו אבל אני תוהה אם להזמין אחד או שיש פתרון אחר לפני שאני מזמין.

נסיונות למצוא משהו בפייסבוק שאפשר לסמוך עליו שיהיה תקין כשלו, כולם או כותבים מראש "נמכר כמו שהוא, מצאתי בבוידם" שזה כמו לכתוב על רכב "רק למלא גז במזגן והאוטו בובה" כן בטח... ואלה שלא כותבים ואני אומר להם אני בא עם קסטה ומחשב ומחבר לבדוק מעדיפים שאני לא אבוא, בקיצור חרטה.

אז - האם למישהו יש פתרון?

האם למישהו יש וידאו שרוצה למכור לי (בכסף? בדיל להמרת קסטות על החשבון?) 

האם מישהו חושב על משהו יצירתי אחר?

אייש, פספסת בכמה שבועות, חושב שאת הוידאו של ההורים כבר זרקנו ממש לא מזמן...

אבדוק היום ליתר ביטחון

• רעיון טוב! 1
פורסם

כל חנות צילום יכולה להמיר קלטת לדיסק\דיסקאונקי בימינו. 

לפחות VCR, אני לא ממש מבין מה ההבדל בין VCR ל VHS.

ניסית לחפש בעלי או אמאזון ממיר? מ VHS לDIGITAL (או לPC)?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעה, DrorZi כתב:

האם למישהו יש פתרון?

וואלה אני כבר תקופה ארוכה מחפש וגם מצאתי כאלו אבל אני עכשיו עם מכשירים שלא כל כך עובדים. זה בעיה רצינית. אלו שעולים בפייסבוק בחינם נחטפים מהר בשביל למכור אותם לאחר מכן, אני מנחש..

גם אני עם אותה בעיה. לא יודע מה לעשות

לפני כשעה, flytomars כתב:

אבדוק היום ליתר ביטחון

אם הוא לא לוקח, מוזמן לפנות אליי ואני אבוא לקחת..

לפני 48 דקות, ברווז כתב:

אני לא ממש מבין מה ההבדל בין VCR ל VHS.

VCR - המכשיר עצמו

Vhs - הטכנולוגיה (המדיה/פורמט) שמשתמשים בה.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

כל חנות צילום יכולה להמיר קלטת לדיסק\דיסקאונקי בימינו. 

לפחות VCR, אני לא ממש מבין מה ההבדל בין VCR ל VHS.

ניסית לחפש בעלי או אמאזון ממיר? מ VHS לDIGITAL (או לPC)?

את הממיר יש לי, חסר לי את הוידאו עצמו 😄 
יש לי כמות גדולה, יותר זול יהיה להשיג וידאו סביר ולעשות לבד 

לפני שעה, flytomars כתב:

אייש, פספסת בכמה שבועות, חושב שאת הוידאו של ההורים כבר זרקנו ממש לא מזמן...

אבדוק היום ליתר ביטחון

יש סיכוי גדול שהוא כבר לא תקין, רובם לא, כבר יש לי 4 פה שאנשנים תרמו לי כי וכולם מתים בצורה כזו או אחרת 
המכניקה שם עדינה וקשה לתיקון והיא לא נשמרת לאורך זמן בשזה יושב במחסן (לא רק הגומיות)

אבל אני אשמח לבדוק אם תמצא אותו, אולי יהיה הפעם מזל 

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

אני צריך לבדוק אם נשאר מכשיר כלשהו אצל סבתא...

מה שכן, חוץ מבעיות הגודל / משלוח יקר - יש הכול בעלי, לא מזמן רכשתי משם גם קורא dvd חיצוני שעבד מיד עם החיבור, גם נגן cd, יש כמובן נגני קלטות בשפע ועוד. בקיצור, אני בטוח במאה אחוז שהמכשיר שתקנה משם יעבוד.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

@DrorZi המרה של קלטת או דיסק למדיה דיגיטלית מודרנית עולה כ-30 ש״ח (זה מה ששילמתי לפני 3 שנים כשהכנו קליפים לחתונות). אז אם אתה לא ממיר את הסרטיה של רשות השידור תן את זה לחנות במקום להתעסק עם מכשירים לא מוכרים שעלולים להרוס לך את הקלטות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

אני צריך לבדוק אם נשאר מכשיר כלשהו אצל סבתא...

מה שכן, חוץ מבעיות הגודל / משלוח יקר - יש הכול בעלי, לא מזמן רכשתי משם גם קורא dvd חיצוני שעבד מיד עם החיבור, גם נגן cd, יש כמובן נגני קלטות בשפע ועוד. בקיצור, אני בטוח במאה אחוז שהמכשיר שתקנה משם יעבוד.

כן, נגן וממיר לקסטות אודיו מצאתי בקלות והוא פה על השולחן לידי, ואוו, האיכות שסבלתי בתור נער... מי ידע כמה נורא זה היה וכמה מדהים מה שיש לנו היום

לפני שעה, sperial כתב:

@DrorZi המרה של קלטת או דיסק למדיה דיגיטלית מודרנית עולה כ-30 ש״ח (זה מה ששילמתי לפני 3 שנים כשהכנו קליפים לחתונות). אז אם אתה לא ממיר את הסרטיה של רשות השידור תן את זה לחנות במקום להתעסק עם מכשירים לא מוכרים שעלולים להרוס לך את הקלטות.

יש לי במינימום 50 קלטות שאני צריך למיין ולוודא אותן (יותר קרוב ל 250 אבל נגיד שעל 200 אני מוותר מראש אם צריך לשלם אחת אחת) - ב 1500 שקל אני מעדיף לשחק עם זה לבד, ואז אני ממש יכול לעבור על כולן לוודא שלא פספסתי משהו 

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

יש מכשירי וידאו בשפע וגם לא יקר . פשוט להגיע ולבדוק אצל המוכר. זה מכשיר שלא הייתי מזמין מחו"ל 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא יודע איך לנסח את השאלה, אבל... מה כל כך חשוב בקלטות האלה? אם זה התיעוד היחיד והבודד של איזה אירוע משפחתי היסטורי - תשלם חד פעמי וזהו. לא מאמין שיש לך 50 קלטות של אירועים משפחתיים שהם עד כדי כך חשובים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, hans כתב:

לא יודע איך לנסח את השאלה, אבל... מה כל כך חשוב בקלטות האלה? אם זה התיעוד היחיד והבודד של איזה אירוע משפחתי היסטורי - תשלם חד פעמי וזהו. לא מאמין שיש לך 50 קלטות של אירועים משפחתיים שהם עד כדי כך חשובים...

עד שלא קיבלת קלטת וידאו של שבעה של בתיה, אתה לא שלם בלי זה.

אם זה לא היה ברור, אני לא מכיר אותה.

כאמור מחפש קלטות רגילות שהגיעו מוקלטות מראש וגם כאלה שהקליטו שידורי טלויזיה וגם מכשיר וידאו.

כאמור התוכן לא חשוב כל כך, למרות שאני מעדיף שלא תביאו לי את הקלטות של השבעה של קרובת משפחה או החתונה שלכם.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, flytomars כתב:

שכחתי לציין - מחפש חיצוני USB

מצאתי ביד2 בארץ משהו שנראה פוטנציאלי, רק שזה בירושלים :P

קניתי את זה לפני כמה שבועות, עוד לא יצא לי לנסות אותו:

https://he.aliexpress.com/item/1005008042558693.html

עריכה אחרונה על ידי KoF-sHeLeG
פורסם

@DrorZi מצאתי מישהו מארה"ב שנראה לי שמבין עניין ולא פשוט ימכור לך זבל.

https://spencertified.com/collections/dvd-vcr-combo-players/products/dvd-vcr-combo-player-with-a-defective-dvd-drive-dvd-does-not-workspecial-item

אני בכל מקרה מתלבט, צריך לברר בנוגע לעלויות משלוח ארצה.

מעדכן : סיקרן אותי לדעת כמה יעלה משלוח - DHL אקספרס עולה אלפייה..

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מעדכן שבלאק פריידיי פתר לי את הדילמה-

קניתי את הקריאטיב X4 שזה דגם יחסית חדש באמאזון בהנחת בלאק פריידיי, יצא יותר זול מהדגם האובסוליט בעלי...

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...