Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם פות"ש שם את הדאציה בשרשור והוא מספק אותו אז כנראה שזו הבחירה הנכונה עבורו.

לא מבין איך זה מסתדר עם סאונד, מושבי עור ועוד, אבל ככל הנראה בסולם שלו זה אחלה - אז אין סיבה שלא לקנות כזה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, שחר 1 כתב:

קראתי גם את הנושא וגם את כל השרשור, ואני מתרשם שפות"ש מגדיר הנאה מנהיגה בצורה שונה ממה שאנשים אחרים פה מגדירים. 

נראה לי שהוא מתקשה להגדיר או להבין מה מהנה בשבילו.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, GTאי כתב:

אם פות"ש שם את הדאציה בשרשור והוא מספק אותו אז כנראה שזו הבחירה הנכונה עבורו.

לא מבין איך זה מסתדר עם סאונד, מושבי עור ועוד, אבל ככל הנראה בסולם שלו זה אחלה - אז אין סיבה שלא לקנות כזה.

אז לא תהיה ברירה ולשים בדאסטר סאב וופר+מגבר,  וגם כיסויים או החלפת ריפוד לעור אצל רפד רכב (פעם בדקתי את זה ודרשו 10K, בדואי אחד מרהט אמר לי שהוא עושה את זה בחמישית מחיר, לא כ"כ מאמין שזה עור), אולי גם כסא הידראולי כמו של נהגי אוטובוס מאספיר :-).   ספורטיבי זה לא, אבל כן יעלה לי חיוך.  דרך אגב, איך באמת יהיה לשים כסא הידראולי בדאסטר? זה יתאים? זה חוקי? ירגיש אותו דבר כמו מתלי אויר?

עריכה אחרונה על ידי דביר10
פורסם

לקנות רכב ומראש לשים עליו תוספות של עשרות אלפי שקלים זה לא רעיון מוצלח:

1. לא תקבל את זה חזרה בביטוח אם יש גניבה או תאונה

2. הרבה התעסקות

3. בחיים לא תקבל את הכסף של זה במכירה

אם אתה רוצה עצה טובה, תבחר רכב שמתאים לך ממה שיש, לא ממש שאתה רוצה.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 7.11.2025 בשעה 13:20, דביר10 כתב:

כי פשוט מה שאני נהנה ממנו בנסיעה הוא להיות בקשב עם המנוע ולהעביר את ההילוכים ידנית ולא השעמום שבאוטומאט. היצע הרכבים הידניים בארץ הוא קטן מאוד וזה מה שאני מכיר. למה דאסטר יד 2? יש גם חדש. אבארט ידנית כבר אין? האמת שהתלבטתי אם להכניס את הדאסטר והבי.אר.זד, זה עלה לי רק ברגע האחרון כשכתבתי.    שמעתי מנהג מונית שיש גם סקודה ידנית. לא מכיר.

טורבו דיזל ידני לעומת בנזין ידני זה שונה מאד באופי ובתחושה. לא חושב שיש מה להשוות.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, דביר10 כתב:

אז לא תהיה ברירה ולשים בדאסטר סאב וופר+מגבר,  וגם כיסויים או החלפת ריפוד לעור אצל רפד רכב (פעם בדקתי את זה ודרשו 10K, בדואי אחד מרהט אמר לי שהוא עושה את זה בחמישית מחיר, לא כ"כ מאמין שזה עור), אולי גם כסא הידראולי כמו של נהגי אוטובוס מאספיר :-).   ספורטיבי זה לא, אבל כן יעלה לי חיוך.  דרך אגב, איך באמת יהיה לשים כסא הידראולי בדאסטר? זה יתאים? זה חוקי? ירגיש אותו דבר כמו מתלי אויר?

אני הייתי בסרט דומה לשלך עם הג׳מפי שלי אתה יכול לעבור על השירשור שלו של 4 שנים אצלי וקיבל גם ריפודים ברהט וכולי

ועכשיו יש לי אוטו ספורטיבי (אם אפשר ליקרוא לו ככה)

אני חושב מהניסיון שלי תלך על הדסטר אבל תתעסק רק עם אנשי מקצוע מומלצים שלא ידפקו אותך-ואם לא יתאים לך בהמשך תחפש ספורטיבי

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם
לפני 17 שעות, דביר10 כתב:

דרך אגב, איך באמת יהיה לשים כסא הידראולי בדאסטר? 

יקר, בדקתי לאחרונה וביקשו מעל 10K לפני מעמ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 9.11.2025 בשעה 17:43, דביר10 כתב:

מה שחשוב לי הוא סאונד טוב, ריפודי עור ומושבים רכים ורחבים, מנוע חזק לעקיפות אבל גם חסכוני בדלק, אמין ולא מתקלקל מהר, רצוי מאוד ידני, עד 150000 ש"ח.

אלפא רומיאו ג'ולייטה ידנית מנוע 170 כ"ס.

משנתונים מתקדמים 2015-2018 בגרסת קומפטיציונה.

נראה לי הכי קרוב לדרישות.

https://www.auto.co.il/cars/alfa-romeo/giulietta/2015/532698/

פורסם

אני נעול על ידני. לפני שרכשתי את הרכב הנוכחי חיפושי ידני הביאו אותי למודעות של אוקטביה ידניות. כולן ממורים לנהיגה (כולל אחת לבנה מחיפה.... אולי זאת).

האוקטביה יקרה יותר ממה שרכשתי בעיקר כי כל המוכרים מכרו לפי מחירון של רכב פרטי רגיל בלי הורדה לרכב לימוד.

האמת שזה רכב מאוד אטרקטיבי ואני לא אתפלא אם מצליחים למכור במחיר טוב.

נכון שהביקוש לכאלו רכבים נמוך. אבל ההיצע מזערי.

דיזל ידני של פולקסוואגן זו בדכ מערכת הנעה אמינה, חסכונית וחזקה.

פורסם
בתאריך 5.11.2025 בשעה 14:28, GTאי כתב:

אם הקריטריון זה "מהנה" אז BRZ ללא שאלה.

מתלים סטוק מספיק טובים לנהיגה יומיומית, תחזוקה וכו' ברף הנמוך של רכבי ספורט.

למה אתה מתכוון ברף הנמוך של רכבי ספורט. מבחינת עלות תחזוקה? 

בנוגע לשרשור, אם אשכרה ראית בדסטר דיזל הנאה מדהימה אז לך על האלנטרה כדי שתקבל לפחות פרקטיות ברמה גבוהה ביחס לשאר האופציות ברשימה. תעשה נסיעת מבחן 

פורסם
לפני שעה, Doron_Z כתב:

למה אתה מתכוון ברף הנמוך של רכבי ספורט. מבחינת עלות תחזוקה? 

אכן, החלק של התחזוקה/ביטוחים.

מבחינת הנראה זה ברף הגבוהה :)

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...