Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולכם,

בת הזוג שלי מחפשת רכב ראשון עבורה (יד שניה, אוטומטי). להלן פרטים נוספים:

- תקציב 60 אלף אך גמיש - אפשרי לחרוג, ואם אפשר לחסוך אז מעולה

- דגש על אמינות ועלות טיפולים לא יקרים

- לא הולכת לנהוג עליו הרבה - 5-10 אלף ק"מ בשנה, בעיקר בתוך העיר

- היא לא נהגת חדשה / צעירה, אבל לא נהגה הרבה עד כה לכן מעדיפה רכב כמה שיותר בטיחותי ועם מערכות בטיחות אקטיביות

- מערכת מולטימדיה שמקבלת אנדרואיד אוטו

- לגבי גודל הרכב - סופר מיני/ג'יפון/משפחתי קומפקטי (האצ'בק)

- ביצועים/מנוע פחות רלוונטיים, חסכוני מאוד בדלק גם לא קריטי כי כאמור לא תסע הרבה גם ככה

עד כה ראינו שני רכבים שונים לחלוטין בתקציב של 60-70 אלף (קילומטרז' נמוך מ-100 אלף):

- מאזדה 2 (הדגם העדכני, לפני מתיחת הפנים) - סופרמיני קומפקטית, למיטב הבנתי די אמינה, שומרת טוב על ערכה.

- פורד פוקוס 2020-21 (מנוע 1.5/גיר פלנטרי) - זה רכב שיש לי והיא אוהבת אותו ולכן גם חיפשה אותו. לעומת המאזדה - שנתון מתקדם יותר באותו מחיר וחזק/מאובזר/מרווח יותר וביטוח זול יותר.

- ראינו אופציות נוספות כגון סוזוקי סוויפט (דגם קודם) אך לא כ"כ התלהבה מהמערכת/פלסטיקה/מערכות בטיחות.

מה דעתכם? אשמח לאופציות נוספות וחוות דעת על אופציות שראינו עד כה.

תודה מראש,

יאיר

פורסם

הייתי בודק קיה סטוניק 1.4.

רנו קליאו 5 עם מנוע 1.0 טורבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במאזדה אין כמעט שום אבזור בטיחות אקטיבי. רק התראה על סטייה מנתיב (בהתקנה מקומית) ובלימה אוטונומית במהירות עד 80 קמ"ש, ברמת הגימור הגבוהה יש התראה על שטח מת.

קיה סטוניק 1.4 אכן עדיפה בנושא הבטיחות וכבר מגיעה עם תיקון סטייה מנתיב ועם בלימה אוטונומית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בניגוד למה שכתב הבחור מעלי למאזדה 2 כן יש בלימה אוטונומית (במהירות עירונית) + פנסי לד + התראה על רכב בשטח מת + חיישן לחץ אוויר + מערכת התראה על סטיה מנתיב + התראה על רכב חוצה ברוורס + מצלמת רוורס מקורית - אני מתייחס לדגם pure white.

אין AA מקורי אבל קל מאוד להוסיף את זה (מעליאקספרס). 

בתקציב שלך הייתי מתמקד במאזדה 2/cx3 בדגם הבכיר.

אל תבהל מהמשוואה של מחיר/שנתון. היא שומרת על הערך טוב והאחזקה זולה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

איפה כתבתי שאין? כתבתי בפירוש - בלימה אוטונומית במהירות עד 80 קמ"ש.

כתבתי גם שניטור רכב בשטח מת יש ברמת הגימור הגבוהה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...