Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מולטימדיה פיג'ו 508 2019 1.6 180 כ"ס

פוסטים מומלצים

אני מעוניין לרכוש את הרכב הזה יד שניה. היום אני רגיל לנסוע עם מערכת מולטימדיה שחצי מסך אני רואה וויז וחצי מסך יוטיוב. ברכב הזה הבנתי שיש מערכת ניווט מקורית. הטלפון שלי הוא אנדרואיד. האם ניתן להגשים את הרצון שלי ושיהיה לי על המסך של המולטימדיה ברכב וויז ויוטיוב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, bnaya029 כתב:

אני רואה וויז וחצי מסך יוטיוב.

אתה יודע שמדובר בעבירת תנועה שדינה זימון לדין ו-4 נקודות?

לשאלתך, כמדומני יש ברכב אנדרואיד-אוטו, שתוכל להתממשק דרכו לטלפון ולהציג את וויז.

תוכל במקביל לנגן מוזיקה מאפליקציה תומכת.

יתכן וקיימת תמיכה למסך מפוצל, אבל לא אמור להיות עבור יוטיוב הרגיל (רק מוזיקה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המערכת תומכת בAA אפשר לשים וויז

לשים סרטונים זה מיותר בנסיעה ומסיח דעת, בכל מקרה יש באליאקספרס דונגלים של קופסאות אנדרואיד שמתחברים לUSB ועובדים ברכב הזה בלי התקנה חיצונית ובלי החלפת מסך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, TZR84 כתב:

המערכת תומכת בAA אפשר לשים וויז

לשים סרטונים זה מיותר בנסיעה ומסיח דעת, בכל מקרה יש באליאקספרס דונגלים של קופסאות אנדרואיד שמתחברים לUSB ועובדים ברכב הזה בלי התקנה חיצונית ובלי החלפת מסך.

תודה רבה! אשמח מאוד אם תוכל לפרט מעט יותר על החלופה שהצעת. זה קריטי עבורי. ב icar ראיתי שיש ברכב carplay אבל לא ראיתי שמצויין שיש אנדרואיד אוטו. וביוטיוב אני רק מאזין להרצאות ושיעורים תוך כדי נהיגה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, bnaya029 כתב:

ביוטיוב אני רק מאזין להרצאות ושיעורים תוך כדי נהיגה...

את השוטר זה לא מענין שאתה רק מאזין ולא צופה.

לשון סעיף האישום: נהגת ברכב הנ"ל בזמן שהופעלה בו תצוגה הנראית ממושב הנהג, בניגוד לתקנה 28א לתקנות התעבורה (" ברכב מנועי המצוי בנסיעה לא תופעל תצוגה הנראית ממושב הנהג, יותקן ברכב מנגנון לניתוקה בהיות הרכב בנסיעה ולא ינהג בו אדם אלא אם נותקה התצוגה כאמור...לא יחול על תצוגה המיועדת לבקרה או ניווט של הרכב...").

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, Tom_22 כתב:

את השוטר זה לא מענין שאתה רק מאזין ולא צופה.

לשון סעיף האישום: נהגת ברכב הנ"ל בזמן שהופעלה בו תצוגה הנראית ממושב הנהג, בניגוד לתקנה 28א לתקנות התעבורה (" ברכב מנועי המצוי בנסיעה לא תופעל תצוגה הנראית ממושב הנהג, יותקן ברכב מנגנון לניתוקה בהיות הרכב בנסיעה ולא ינהג בו אדם אלא אם נותקה התצוגה כאמור...לא יחול על תצוגה המיועדת לבקרה או ניווט של הרכב...").

סבבה. למדתי משהו. לא הייתי מודע. אפצל את המסך עם הרדיו. רק איך עושים את זה ברכב הזה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע לענות לך ספציפית לרכב המדובר.

עד כמה שידוע לי זה תלוי ברכב ובגרסאות התוכנה למיניהן.

זה יכול להיות ענין קליל כמו שמוצג כאן (בקיה), או סידור אחר כלשהו דרך הגדרות המערכת כדי לאפשר עבודה ברקע של הרדיו הרגיל/פיצול מסך.

מצד שני כאמור, יש אפליקציות שיודעות לעבוד במקביל, גם אם לא מוצג לחלוטין כמסך מפוצל. אולי תוכל למצוא את אותן הרצאות במקום אחר, או שתוריד אותם מראש ותשמע דרך נגן תומך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, Tom_22 כתב:

אני לא יודע לענות לך ספציפית לרכב המדובר.

עד כמה שידוע לי זה תלוי ברכב ובגרסאות התוכנה למיניהן.

זה יכול להיות ענין קליל כמו שמוצג כאן (בקיה), או סידור אחר כלשהו דרך הגדרות המערכת כדי לאפשר עבודה ברקע של הרדיו הרגיל/פיצול מסך.

מצד שני כאמור, יש אפליקציות שיודעות לעבוד במקביל, גם אם לא מוצג לחלוטין כמסך מפוצל. אולי תוכל למצוא את אותן הרצאות במקום אחר, או שתוריד אותם מראש ותשמע דרך נגן תומך.

תודה רבה על התשובה. זה יותר מורכב מפיצול מסך. אני חייב וויז במסך של הרכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...