Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב מכלמוביל טרייד - בתוספת תשלום H Promise ?

yossil07

פוסטים מומלצים

אני שאלה,

מה בכלל הסיפור של תוספת בגין רכב שעבר השבחה ?

יונדאי קונה היברידית 2021

טענת איש המכירות בטרייד, מדובר על רכב במסלול H Promise,  ז"א לפחות 5-6% תוספת במחירון

אז הלכתי לבדוק במה מדובר (ראו תמונה מצורפת)

ובכן:

יד ראשונה, שמור ( את זה אפשר לבדוק / לסנן לבד)

עד 6 שנים על הכביש / 80 אלף ק"מ - לא רלוונטי כרגע.

התחייבות לרכב נקי מתאונות - את זה אפשר לבדוק במרכז הסליקה + בדיקת רכב (שגם ככה תבוצע לפני הרכישה).

תיעוד טיפולים - ובכן, אני לפחות, לא רוכש רכבים ללא היסטורית טיפולים, כך שלא מזהה כאן יתרון יחסי שמצדיק תשלום נוסף.

עבר תהליך השבחה - זה כבר נתון לויכוח, מה בדיוק' נעשה?  שטיפה (מי רוצה להתרשם מרכב מלולכלך)  קצת וקס - בטח לא שווה אלפי שקלים תוספת 

תיקוני צבע? - אבוי, לא בקשתי.

וזה מביא אותי לסייפא- אחריות מורחבת ל 24 חודשים  על גיר +מנוע... O.K, זה כבר שווה משהו.

אולם לרכב משנת 2021 (כמו במקרה הנ"ל) עדיין קיימת אחריות יבואן מלאה:

5 שנים למנוע + גיר (או עד 100,000קמ / המוקדם ) -  נותרה שנת אחריות יבואן ,הטרייד מציע 24 חודשי אחריות, כך שעבור רכב משנת 2021 מדובר בתוספת תשלום עבור 12חודשים נוספים = +1200 שח

7 שנים לסוללה היברידית  (או עד 150,000קמ / המוקדם ) 

לסיכום, במידה ומדובר ברכב משנת 2021 ,יד ראשונה עם נסועה מאוד נמוכה, שמור ללא תאונות שעדין נמצא בתנאי אחריות יבואן, לא רואה סיבה להוסיף 5-6% למחחירון משוקלל

אפשר לשלם תוספת של 1200 - 1500 שח עבור אחריות מורחבת למנוע/גיר - אבל בזה זה מסתכם

מה דעתכם? עובדים (עלי) בשיטת מצליח? או שטענותי שגויות?

כמובן מדובר בשוק חופשי, איש איש כטוב בעינו יעשה, וכל מקרה לגופו, אם כי הטענה של כלמוביל טרייד שהם מתמחרים במחיר שקרוב מאוד למחירון, על כך אני חולק עליהם.

רעיונות הצעות ?

20250320_154126.jpg

עריכה אחרונה על ידי yossil07
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש סעיף במחירון לוי יצחק. אלה כללי המשחק. אף אחד לא מחייב אותך לרכוש מהן, אתה מוזמן לרכוש בשוק החופשי אם זה לא מתאים לך.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שיש סעיף, ידוע, אף אחד לא מחייב אותי בכלום.

אולם ציינתי שאיני מבין על מה הבקשה לתוספת  של 5%+ לרכב שעבר השבחה (לפחות בשנתונים 2021 ומעלה - יונדאי) מכיוון שגם כך, אחריות יבואן קיימת בכל מקרה (אם רכשת בטרייד או מפרטי).

זו סתם נקודה למחשבה.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנם אנשים שאין להם כוח להתעסק במכירה וקניה והטרייד עם "שקט נפשי" עושה להם טוב,

בגדול זה עוד קומבינה של היבואנים (הייתי אומר עם לוי יצחק אבל אני לא יודע אז כנראה שלא) להעלות את הערך של הרכוש שלהם.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

H PROMISE? 

אולי H=HARTA?

אם זה מתבטא בסכום זניח לעומת קניה מפרטי, אני אישית קונה מפרטי עדיין באחריות.

אם אתה צריך מימון אז אין לך הרבה ברירה

• רעיון טוב! 3

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...