Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים, 

אז לפני כ- 11 חודשים הלקסוס GS300h שהיתה לי נמכרה ויצאתי במסע חיפושים אחר לקסוס RX בין השנים 2016-2017.

ההתמקדות היתה באחת היברידית (RX450h) ברמת גימור פרימיום. 

היה לי ברור לחלוטין שהמשימה לא תהיה פשוטה שכן למצוא אחת עם נתונים טובים זה קודם כל משימה קשה ומאוד לא פשוטה וגם אם מוצאים- המחיר יהיה בהתאם, כלומר מנופח מאוד, שלא נומר מופקע. 

המשימה היתה כל כך לא פשוטה שהחלטתי לפזול שוב לכיוון GS, או 300h או 450h כשהעדיפות היתה יותר לכיוון החזקה יותר ולא בגלל הכוח אלא יותר בגלל האבזור והמראה החיצוני היותר מעניין בזכות סט חישוקי 18 אינץ׳ יחודיים.  שןלא הגיעו בכמות גדולה. 

עם הזמן החלטתי שלמרות החיפושים הבלתי פוסקים אחר מכונית אחת שמורה עם נתונים טובים- ללכת על GS תהיה פשרה עבורי והמכונית המתאימה לי ביותר היא RX. 

העניין הוא כזה: 

היום אני נשוי+ תינוקת מדהימה בת שלושה חודשים ומבחינה פונקציונאלית ה- RX תתאים לי הרבה יותר הודות לתא מטען יותר גדול בעל פתח הטענה גדול ושימושי יותר ועל כן החלטתי שאני מתמקד רק במכונית הזו (אלא אם כן תיפול עלי איזו GS450h High Premium כמו שמאוד רציתי ואז אצטרך לחשוב על זה שוב).

שאלתי היא כזו:

המכונית הזו לא הולכת לנסוע יותר מכ- 12,000 ק״מ בשנה וגם זה כנראה יהיה יותר מדי (אני מתנייד במכונית אחרת לעבודה ופה מדובר נטו ברכב שיהיה לכל מה שלא נסיעה לעבודה ובעיקר לפינוקים שלי ולנסיעות משפחתיות) ולכן אני אשמח לקבל את דעותיכם:

מאחר ואת הגירסה ההיברידית קשה עד בלתי אפשרי למצוא אחת עם נתונים טובים שלא מגיעה למחיר שלעיתים מגיע לכפי אחד וחצי משווי המחירו, חשבתי אולי ללכת על אחת משתי גרסאות הנזין- או ה- RX350 או ה- RX200t/RX300 וזאת מאחר שהגרסה ההיברידית שחסכונית יותר מהשתיים האחרות- לא חסכונית לכשעצמה ודווקא מאחר ואני נוסע מאוד מעא באופן יחסי- הפער בעלויות הדלק לא יהיה כל כך גדול ומשמעותי (מה גם שהפער עוד מצטמצם כאשר בגרסה ההיברידית יש לבצע אחריות לסוללה בכל שנה בעלות של כ- 1,200 ש״ח בשנה וכבר בתום 10 שנים ישנו סיכון אם הסוללה תלך ואדרש בהחלפה שלה בעלות מאוד לא קטנה בלשון המעטה).

אשמח להמלצותיכם ולעוד דעות, האם שווה לעבור לאחת מגרסאות הנזין? על איזו גרסה הייתם הולכים במקומי?

שלומי.

פורסם

ברמת הנסועה הזו החסכון בבנזין הוא משני לעומת המצב הכללי של הרכב והביטוח שיכולים לשנות את התמונה.

הייתי יורד מההברידיות.

לא מתמצא בלקסוס.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...