Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הזמנתי ווגית חדשה ולפני כמה ימים הרכב הגיע והלכתי לראות אותו לפני שאני אוסף. 

הגעתי בשעות הערב לדילרשיפ והיה לח מאוד בחוץ. 

ומפה גם הרכב היה לח מאוד מבחוץ ושמתי לב שעל המכסה מנוע בלבד לכל אורכו בין כל הלחות היה איזור לח הרבה פחות בצורת האות H. 

לא שמתי לב להבדל בגוון הצבע אבל היה לי מוזר שהרכב עומד בחוץ כל הרכב מאוד לח ויש מין צורה מוזרה והרבה פחות לחה על המכסה מנוע. 

על הרכב על השעון יש 50קמ ולטענת הדילרשיפ הרכב חדש ולא קרה לו דבר. 

פתחתי את המכסה מנוע ולא ראיתי שום סימנים שמכסה המנוע הוחלף. 

הצורה על המכסה מנוע משו מה נראתה כאילו אולי איזה ווקום או משהו היה מחובר אליו. 

לפי התיאור המאוד מוזר שלי מה אתם אומרים? יש מצב הרכב עבר תאונה או שהיה נזק על המכסה מנוע?

או שאני סתם הוזה?

מדובר בגולף R בצבע כחול. 

תודה. 

פורסם

אם אתה רוצה להיות בטוח צריך לגשת לפחח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה מדבר על ״דילרשיפ״ - אני מסיק שזה לא בארץ, אז חוקי הגילוי הנאות שונים מאלה שלנו.

ספציפית לגבי האירוע: האם ה-H היה יפה וסימטרי?. האם מכסה המנוע היה חם - הרי חימום משטח הפח, למשל אם המנוע פעל - יאדה את המים מהאיזור החם. לא צריך יותר מחימום מכסה המנוע על ידי מנוע חם כדי לייבש את המכסה או חלקו.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

אתה מדבר על ״דילרשיפ״ - אני מסיק שזה לא בארץ, אז חוקי הגילוי הנאות שונים מאלה שלנו.

ספציפית לגבי האירוע: האם ה-H היה יפה וסימטרי?. האם מכסה המנוע היה חם - הרי חימום משטח הפח, למשל אם המנוע פעל - יאדה את המים מהאיזור החם. לא צריך יותר מחימום מכסה המנוע על ידי מנוע חם כדי לייבש את המכסה או חלקו.

הצורה הייתה סימטרית יפה. 

בגלל זה זה תפס לי את העין וזה מוזר לי. 

גם אם אני סתם חושד וכלום לא הוחלף היו המון ווגיות בחניון וכולן היו לחות אך רק על שלי היה את הסימן המוזר על המכסה מנוע. 

פורסם

יש לך תמונה?

התעבות קורית על משטחים קרים, יכול להיות שמבנה המכסה מנוע מייצר אזור מסוים בו הוא חם יחסית לסביבתו.

אם אתה חושש מאד אתה יכול לבדוק את זה בעזרת מצלמת חום ולראות עם ה-"H" מופיעה בלי קשר ללחות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני מהמר שכל הסיפור היה שהמנוע פעל זמן לא רב קודם והמכסה היה חם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...